Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, smooth.Op said:

@booyaka

Sa ta 4 poraza i Bajernom koji si zaboravio, mi bi bili na 17:8.

Da baba ima muda...

• +1 2
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, smooth.Op said:

@booyaka

Sa ta 4 poraza i Bajernom koji si zaboravio, mi bi bili na 17:8.

Nisam zaboravio Bajern, on je u onih pet poraza koji su držali sigurno prednost kad su je preuzeli.

IMG_20240203_124836.jpg

Posted

Moja greška. Ja mislio da je to otišlo u ot. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

ne radi se o tome da smo sve dobili šta bi bilo......nego se radi o tome da neku od tih utakmica moraš da dobiješ, mislim ako je cilj bio da se gađa to 6. mesto. a meni se čini da je bio, kod većine navijača. od tih pet utakmica, trebalo je da se dobiju 2 ili 3 po prinicipu da neizvesnu završnicu nekad dobiješ a nekad izgubiš. ono što ne valja jeste kad je princip da neizvesnu završnicu nikako da dobiješ, odnosno uvek izgubiš

• +1 2
Posted

Jbga ako cemo iskreno i mnoge utakmice doma u kojima smo cinili one preokrete su mogle da odu na stranu protivnika

• +1 7
Posted

naravno da su  mogle.......realno liga je izjedančena i sitnice pretežu dal ćeš gore ili dole

Zvezda da se nije glupirala protiv Albe i Asvela samo, bila bi u 100% boljem položaju nego sada

Posted

Ali mozda ne bi dobila Fener i Milano na strani.

Ne moze tako selektivno da se uzimaju utakmice, pa "e da smo ovo, e da nismo ono". Gube se dobijene utakmice, dobijaju se izgubljene..

• +1 3
Posted (edited)

lopta ne laze, posebno u ovakvom sistemu takmicenja. na kraju svako bude tamo gde mu je mesto, vi cete dohvatiti plej in serijom pobeda na kraju, gde vam je mesto, mi cemo biti 14, gde nam je mesto i to je to, tu smo svi

Edited by Nikodije
  • +1 5
  • -1 2
Posted
14 minutes ago, Nikodije said:

lopta ne laze, posebno u ovakvom sistemu takmicenja. na kraju svako bude tamo gde mu je mesto, vi cete dohvatiti plej in serijom pobeda na kraju, gde vam je mesto, mi cemo biti 14, gde nam je mesto i to je to, tu smo svi

Sada smo 12-ti, najbolji od pet ekipa sa 10:15 skorom.

Izjednačeno je takmičenje i jedan poraz ili pobeda menja potpuno tabelu.

Po svemu sudeći, s obzirom na 10-ti ima 13 pobeda vrlo je verovatno da će biti potrebno 18 pobeda da se dohvati plejin.

Posted
20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ali mozda ne bi dobila Fener i Milano na strani.

Ne moze tako selektivno da se uzimaju utakmice, pa "e da smo ovo, e da nismo ono". Gube se dobijene utakmice, dobijaju se izgubljene..

načelno da.....ali utakmice protiv dve vidno najlošije ekipe u ligu su must win. oko ostalih može to da se neke dobijaju, neke gube

ja se nadam da mi nećemo ispusti Albu u gostima

• +1 1
Posted
24 minutes ago, Nikodije said:

na kraju svako bude tamo gde mu je mesto, vi cete dohvatiti plej in serijom pobeda na kraju, gde vam je mesto, mi cemo biti 14, gde nam je mesto i to je to, tu smo svi

Šta će nam neprijatelji pored ovakvih prijatelja.

• +1 4
  • Haha 2
  • -1 2
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Valkyrie said:

Šta će nam neprijatelji kad navijamo za kkcz

popravio sam ti ovo.

• Haha 1
Posted
6 minutes ago, Valkyrie said:

nikodije je gospodin sa velikim G

:euro_other:

• +1 4
  • -1 3
Posted (edited)
11 minutes ago, Valkyrie said:

nego, kako se to kod tebe odjednom probudila ljubav prema kosarci i gde je cucala decenijama? :tongue:

mislim, nikad nije kasno, dabome

samo da caligula ne otkrije ljubav prema kosarci

Edited by Nikodije
  • Haha 3
  • -1 1
Posted

A ovamo zid u dečijoj sobi natopljen vodom iz sudopere. :fantom:

• Haha 1
  • -1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...