Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Što je najgore i dalje sve držimo u svojim rukama. 9 utakmica do kraja, 6 kući i 3 u gostima. U gostima dve od tri protiv timova ispod 50% pobeda (Olimpija i Alba) a kući prve dve protiv timova istog učinka (Bajern i Efes), tri protiv direktnih konkurenata Valensije, Baskonije i Olimpijakosa i Reala koji je obezbedio prvo mesto i koji sigurno neće gristi kao da je PO pre svega da se neko ne povredi bez potrebe. E sad, s ovakvom igrom i glupostima koje pravimo nije sigurno da ćemo ijednu dobiti a moglo bi se završiti i sa 8:1 do kraja...

• +1 6
Posted
2 minutes ago, goofs said:

1/8 definitivno nije tačna statistika, onako samo iz glave vadim, dobili smo PAO, Fener i Zvezdu u tesnim završnicama i produžecima. Ali definitivno je bilo više poraza, da.

mislim da se statistika odnosila na gostovanja, ne na utakmice kući......ne mogu da nađem tekst koji sam sinoć čitao

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, arheolog1981 said:

Što je najgore i dalje sve držimo u svojim rukama. 9 utakmica do kraja, 6 kući i 3 u gostima. U gostima dve od tri protiv timova ispod 50% pobeda (Olimpija i Alba) a kući prve dve protiv timova istog učinka (Bajern i Efes), tri protiv direktnih konkurenata Valensije, Baskonije i Olimpijakosa i Reala koji je obezbedio prvo mesto i koji sigurno neće gristi kao da je PO pre svega da se neko ne povredi bez potrebe. E sad, s ovakvom igrom i glupostima koje pravimo nije sigurno da ćemo ijednu dobiti a moglo bi se završiti i sa 8:1 do kraja...

izgleda da nam sad treba 7-2 ili 8-1 iz ovih utakmica. mada se ja ne bih žalio ni na 9-0 :D

mislim da Barsu nema teorije da dobijemo u gostima. Armani i Albu bi još i mogli, ali pod uslovom da se ekipa skupi do tada

Edited by Ted
  • +1 1
Posted

Ne znam koliko ste primetili, ali Panterov kosarkaski IQ je poprilicno nizak ako racunate na kom levelu igra. Mada ga ni Zelimir nije vadio dugo iz igre. Faul za 2+1, izgubljena lopta na kraju i onaj sut za "pobedu" kad ide 1 na 5. Nije samo to, ali ovo je bilo uzasno. 

Vama je sad pritisak i ne verujem da mozete u top10.

• +1 1
Posted (edited)

I onda zašto pljujemo sudije. Pa bukvalno mu ispred očiju zakoračio pola metra u aut kada je presekao ovu Panterovu loptu.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
  • Tužno 2
Posted

Partizan će biti sve bolji. Samo da zdravstveni bilten bude ok. 

Dizali smo se posle trojki o tablu, trojki u poslednjim sekundama, nakon sopstvenih brainfartova... 

6 pobeda do kraja je ostvarivo. 

• +1 7
Posted

ostvarivo jeste (pet pobeda kući, sve osim Reala + Alba na strani).....samo je pitanje dal će biti dovoljno za plejin

Posted

18 pobeda će sigurno biti dovoljno za plejin. 

• +1 2
Posted

Niste vi baš tesno gubili utakmice, imate 12:13 skor i koš razliku -20. Mi recimo imamo 10:15 i koš razliku +33.

Posted

Za naš stil igre jesmo. Radi se o serijama u fazon dva minuta gde si izgubio utakmicu. 

• +1 2
Posted
1 hour ago, smooth.Op said:

Za naš stil igre jesmo. Radi se o serijama u fazon dva minuta gde si izgubio utakmicu. 

Četiri poraza su takva, Olimpijakos, Efes, Baskonija i Virtus sinoć, četiri poraza su gde je protivnik vodio celu ili gotovo celu utakmicu: Makabi, Barsa, Real i Zvezda, ostalih pet poraza su kad je protivnik preuzeo vođstvo nije ga ispuštao do kraja utakmice a to je bilo cela poslednja četvrtina ili duže od toga.

Posted

gledam malo ovu timsku statistiku na Sofascore

po kriterijumu skokova ukupno, na poslednjem smo mestu (27.4). ako se uzmu u obzir defanzivni skokovi, opet poslednji. što se ofanzivnih tiče tu smo na 17. mestu, lošiji je samo Armani. što se asistencija tiče, isto poslednji

međutim, kada se pogleda statistika iz istog izvora prethodne sezone, ne dolazi se do zaključka da smo bili mnogo bolji po ovim parametrima. u ukupnom broju skoskova smo zapravo i bili poslednji, kao i sad, u defanzivnim isto, ofanzivni su bili nešto bolji. asistencije isto, bili smo pri dnu. u odnosu na prethodnu sezonu neznatno smo uvećali broj izgublenih lopti po utakmici

ništa to statistički ne odudara od prethodne sezone značajno, a opet je utisak prilično jadniji. verovatno su neki parametri koje statistika ne izražava :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...