Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

sad jos plej i petica i pali se masina :fantom:

Posted

Blizancima koliko god da su nabudženi uvek fale "plej i petica"

• +1 1
Posted

to je tako po prirodi stvari.....kao što svakoj ženi/devojci fali još jedan par čizama.....pored onih 37 pari koji čuče po kutijama

• +1 1
  • -1 1
Posted

True, true, msm ja sam relativno prakticna i ne volim da gomilam stvari s jedne strane, a sa druge uvek moze jos :fantom:

Posted

ja kupim kad naletim na nesto na rasprodaji, nek stoji, a i kad nosim vise pari obuce - duze traju :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

ja kupim kad naletim na nesto na rasprodaji

Kvalifikovan si za posao sportskog direktora u kkcz, pošalji im cv

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Sad sam cuo da mirota ipak ide kod cigana a nama dolazi pol dzordz, jebe lud zbunjenog

• Haha 5
Posted

jan je kod zalizanog, jbg daj satoranskog

Posted
2 minutes ago, Midgeta said:

True, true, msm ja sam relativno prakticna i ne volim da gomilam stvari s jedne strane, a sa druge uvek moze jos :fantom:

eh, žene. samo generalizujem sopstveno iskustvo. sve divne žene sa kojim sam imao iskustva (osim jedne crnogorke koja me orobila za 700 evra, đavoli je uzeli) bile su prilično različite, a opet u nekim stvarima vrlo slične. recimo to za čizmama. čak mogu i kategorije čizama da ti nabrojim. ne nosi jel su stare, ne nosi jel su nove (da se ne unište), ne nosi jel svi nose to ili imaju slično (a što je kupila ne zna), ne nosi jel imaju neki defekt (koji ja nikad ne vidim ali njma bode oči) itd. ima i kategorija čizma list (ne nosi jer je steže u listovima, što je kupila, pa extra su, smanjiću listove).

• Wub 1
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

jan je kod zalizanog, jbg daj satoranskog

Bio je kod zeljkovog agenta, nista ga ne sprecava da mu se vrati.

Posted
1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

Bio je kod zeljkovog agenta, nista ga ne sprecava da mu se vrati.

misliš da će pukovniktm da ga preotme

Posted
3 minutes ago, Ted said:

eh, žene. samo generalizujem sopstveno iskustvo. sve divne žene sa kojim sam imao iskustva (osim jedne crnogorke koja me orobila za 700 evra, đavoli je uzeli) bile su prilično različite, a opet u nekim stvarima vrlo slične. recimo to za čizmama. čak mogu i kategorije čizama da ti nabrojim. ne nosi jel su stare, ne nosi jel su nove (da se ne unište), ne nosi jel svi nose to ili imaju slično (a što je kupila ne zna), ne nosi jel imaju neki defekt (koji ja nikad ne vidim ali njma bode oči) itd. ima i kategorija čizma list (ne nosi jer je steže u listovima, što je kupila, pa extra su, smanjiću listove).

Razumem ovo za nove i listove :blush:

Oba razloga su teska glupost moram da priznam, i ako sam i ja nekad gresna, ovo za nove specijalno, kao sto si kupila koji k ako neces da nosis :isuse:

Staro i defektno bacam odma, mada moja porodica je poluhorderska, tako da mi je jako oslobadjajuce svaki put kad nesto uspem da zvekmem u kontis budem u fazonu:

Elijah Cummings God Is Good GIF

Izvinjavam se na ovom off-u momci, nemojte da se ljutite

• +1 1
  • Haha 1
Posted
4 minutes ago, Midgeta said:

Razumem ovo za nove i listove :blush:

Oba razloga su teska glupost moram da priznam, i ako sam i ja nekad gresna, ovo za nove specijalno, kao sto si kupila koji k ako neces da nosis :isuse:

Staro i defektno bacam odma, mada moja porodica je poluhorderska, tako da mi je jako oslobadjajuce svaki put kad nesto uspem da zvekmem u kontis budem u fazonu:

Elijah Cummings God Is Good GIF

Izvinjavam se na ovom off-u momci, nemojte da se ljutite

Nemoj da se izvinjavaš, konačno nešto zanimljivo na ovom topiku

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...