Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, ZokiAsov said:

Je l ulazio ledej u drugom poluvremenu?

Igrao je pola treće četvrtine. Izveo ga kad je preskočio otvorenu trojku i uzeo neku dvojku van balansa.

Edit: sad gledam pbp, minut i po u 3/4.

Edited by smooth.Op
  • +1 2
Posted
3 minutes ago, ZokiAsov said:

Je l ulazio ledej u drugom poluvremenu?

Zaboravio je kalorifer u Bg

• Tužno 1
Posted

Izgleda da nas je Danac rešio u obe utakmice ove sezone.

A još zanimljive statistike, 8 izgubljenih lopti za 37 minuta i onda još 4 za 2.5 minuta. Pri tom je u ta 2.5 minuta bio i onaj balon iz auta koji je Smajli jedva dohvatio.

Stvarno je neverovatno da vučemo tu istu boljku još sa EK nivoa i da nisu uvežbali neke dve bar trik akcije da se lopta doturi do bukvalno bilo kog igrača.

• +1 2
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted (edited)

realno, imati "praznu" sezonu u EL nije ništa strašno ni neobično. Panatinaikos ih imao 10 za redom. mnogi su ređali takve sezone, pa ni Partizan neće biti izuzetak.

ove sezona se crtala da bude takva, počevši od prevelike euforije izazvane "zamalo f4" sezonom, pa izjava o nikad većem budžetu, pa pridavanja Željku svojstava koja su obično rezervisana samo za svevišnjeg itd.

možda slepa i bezuslovna vera da će se desiti nešto što je, suštiniski, vrlo neizvesno, i nije najbolji način da se podržava klub. a ako se taj balon izduva naglo, bezslovna ljubav će očas da preraste u teško razočaranje, pa možda i mržnju ili zlu krv. ovo čisto kao neki nauk za ove koji upravljaju klubom i kreiraju atmosferu. ne naduvavajte previše, nađite meru.

vera nekih navijača Partizana da "samo što nije kliknulo", podseća me na priče o tome kako su neki komunisti bili ubeđeni 1941. godine da avioni i pešadija Crvene armije samo što nisu. na kraju su i došli, al posle tri i kusur godine.

Edited by Ted
  • +1 4
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

Kao što sam ranije rekao ja se odavno ne nerviram oko ove sezone jer je ekipa definitivno slabija nego prošle i čekam leto. Ipak žao mi je što smo ovo izgubili, trudili su se momci, ali kako se približava završnica evrolige tako više nemamo prava na kiks i Ledej, Panter, PJ, Naneli nemaju prava na loš meč + neko od ostalih da se pridruži. Naša igra i rezultati mnogo zavise od te četvorke što ne valja nikako, jer ostali retko daju doprinos. Jedan ne odigra dobro i meč odlazi dođavola. Najviše mi žao Balše, baš je super meč odigrao bilo bi lepo da je to krunisano pobedom. Očekujem da izgura Kabokla na klupu ako ovako nastavi da igra. Držim palčeve za njega. Treba nam neko od domaćih da ima mozga.

Ušli u play in ili ne, meni je svejedno jer ne možeš dalje sa ovim rosterom. A i nebitno je, pošto ćemo verovatno dobiti A licencu (barem se nadam) pa će nam valjda biti i lakše da izaberemo igrače.

Pratiti do kraja sezone ko može, ko ne može i iščupati korov na leto pa makar sa nekima raskinuli ugovore.

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Ted said:

realno, imati "praznu" sezonu u EL nije ništa strašno ni neobično. Panatinaikos ih imao 10 za redom. mnogi su ređali takve sezone, pa ni Partizan neće biti izuzetak.

ove sezona se crtala da bude takva, počevši od prevelike euforije izazvane "zamalo f4" sezonom, pa izjava o nikad većem budžetu, pa pridavanja Željku svojstava koja su obično rezervisana samo za svevišnjeg itd.

možda slepa i bezuslovna vera da će se desiti nešto što je, suštiniski, vrlo neizvesno, i nije najbolji način da se podržava klub. a ako se taj balon izduva naglo, bezslovna ljubav će očas da preraste u teško razočaranje, pa možda i mržnju ili zlu krv. ovo čisto kao neki nauk za ove koji upravljaju klubom i kreiraju atmosferu. ne naduvavajte previše, nađite meru.

vera nekih navijača Partizana da "samo što nije kliknulo", podseća me na priče o tome kako su neki komunisti bili ubeđeni 1941. godine da avioni i pešadija Crvene armije samo što nisu. na kraju su i došli, al posle tri i kusur godine.

1. Realnost nije briga na koju se navijaci obaziru

2. Sem Albe i Asvela, sve ostale ekipe ciljaju plej-of, a pola lige i F4. Plasirati se u plej-of svakako nije "prazna" sezona.

• +1 5
Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

2. Sem Albe i Asvela, sve ostale ekipe ciljaju plej-of, a pola lige i F4. Plasirati se u plej-of svakako nije "prazna" sezona.

nije ako posmatraš objektivno. mada je i ulazak u plejof pod velikim znakom pitanja. sad već zaostajemo za konkurentima, sa većinom imao lošiji međusobni skor, plus se nalazimo u najlošijoj formi od svih tih konkurenata

bumo videli, možda ova februarska pauza donese neki benefit i konsolidaciju

• +1 1
Posted (edited)

Mi i komšije da se zahvalimo Alahu, Budi, Isusu i Višnu što nema Rusa već tri sezone i što taj klub iz Dubaija je toliko neozbiljan i ne postoji pa je evo do februara i dalje neimenovan.

Šteta što smo od borbe za top 6 došli do borbe za top 10, ali većinom smo sami krivi. Sad ako je ikako moguće treba izbeći Real I nadati se da će da nas u PO dokači isti ovaj Virtus. 

Edited by *edited by mod
  • +1 5
Posted

Da nema drzavne pomoci kao za EU klubove za kkp i kkczv bili bi na nivou cibone i olimpije. Tako da bi bilo dobro te silne milione usmeriti na nesto drugo. Nema ovde materijala za F4 nivo, realno.

Pisi propalo za ovu sezonu, okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu.

• +1 5
  • -1 1
Posted

Tim koji nije u stanju da uvede loptu iz čeonog i bočnog auta nije ni zaslužio da igra plej of.

Tačka.

• +1 2
Posted

Njima na cast ako udju u plej-of. Pa nek ga igraju ako ih nije sramota..

• Haha 4
Posted
20 minutes ago, BlackGeorge said:

Tim koji nije u stanju da uvede loptu iz čeonog i bočnog auta nije ni zaslužio da igra plej of.

Tačka.

U plej in će verovatno ući.

Posted
1 hour ago, vookela said:

Da nema drzavne pomoci kao za EU klubove za kkp i kkczv bili bi na nivou cibone i olimpije. Tako da bi bilo dobro te silne milione usmeriti na nesto drugo. Nema ovde materijala za F4 nivo, realno.

Pisi propalo za ovu sezonu, okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu.

Dokle cemo da  citamo ovakva baljezgamja? Ima li kraja?

• +1 1
  • -1 1
Posted
9 hours ago, *edited by mod said:

Šteta što smo od borbe za top 6 došli do borbe za top 10, ali većinom smo sami krivi. Sad ako je ikako moguće treba izbeći Real I nadati se da će da nas u PO dokači isti ovaj Virtus. 

pročitah sinoć negde, ne znam sad na kom portalu, da do sada imamo skor 1-8 kad sa uzmu u obzir utakmice koje su bile tesne. ovo se odnosilo i na abu i na EL. a u EL je zaista bilo više utakmica, gostovanja, sa kojih smo imali priliku da se vratimo sa pobedom, ali ipak nismo. meni odmah padnu na pamet Olimpjakos i Baskonija. elem, da smo samo dve ili tri ove utakmice umeli da rešimo u svoju korist, situacija bi sada bila prilično povoljnija po nas.

sad je već postalo pravilo da, kada se nađemo blizu pobede, usledi preveliki broj minuta bez postignutog poena, neverovatne muke sa izvođenjem lopte, neverovatne greške u odbrani, i tome slično. nismo mi uopšte daleko od dobrog rezultata, ali to malo što fali nikako ne umemo da pokrpimo.

• +1 4
Posted

1/8 definitivno nije tačna statistika, onako samo iz glave vadim, dobili smo PAO, Fener i Zvezdu u tesnim završnicama i produžecima. Ali definitivno je bilo više poraza, da.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...