Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, garmonbozia said:

ne serite ŽOC je super vodio utakmicu, PJ je jednostavno u kanalu i usrao nam je utakmicu. 

Užasno je vodio utakmicu, ne što se tiče rotacije, ali što se tiče izvedbe napada, mi igramo ISO za jednog čoveka 40 minuta, da isiluje šta se može izvući, i to znamo mi, znaju oni, zna publika, zna ceo svet jbno.

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

Ima i taj plej aut... dicicemo se do tad. Mozda i neka doselekcija padne, uzmemo higinsa sa vestackim kukom i pokojnog tarika bleka, ne moze biti gluplji od kabokloa

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, goofs said:

Užasno je vodio utakmicu, ne što se tiče rotacije, ali što se tiče izvedbe napada, mi igramo ISO za jednog čoveka 40 minuta, da isiluje šta se može izvući, i to znamo mi, znaju oni, zna publika, zna ceo svet jbno.

Mislim da sam video da smo se zajebali u jednom napadu i da je Smit odigrao p'n'r sa Smailagicem..ne znam samo da li je zaista bilo tako ili je to samo bila moja zelja. 

Uzasno jednodimenzionalnu kosarku igramo. 

• +1 3
  • Tužno 1
Posted
3 minutes ago, garmonbozia said:

Pa da, ali je tražio petorku, našao je, imali 77:71 i dali 3 lopte direktno u ruke. 

Zapravo 4 u 2.5 minuta neverovatno šta smo uspeli sami sebi da uradimo...

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Utešno mi je samo što je klupirao Kabokla posle onih idiotluka i nije ga vraćao.

• +1 3
Posted
2 minutes ago, goofs said:

Jbg, ne slažem se - Monako ide Obradoviću na dušu, ali ovde smo se digli posle one sudijske krađe i na 77:71 su krenuli brainfartovi koji nemaju veze sa vođenjem utakmice.

• +1 5
  • -1 1
Posted

ne mogu da rečem da sam iznenađen.....nisam nešto ni iznerviran. umesto da pronalazi načine da izgubi, ovaj tim bi morao da počne da prolazi načine da dobija utakmice. moje skromno mišljenje je da do ovog, Kopernikanskog obrta, neće doći ove sezone, naročito ne na nivou EL. možda u ovim nižim takmičenjima, kada će nešto moći da se izgura na suvi kvalitet.

izgubićemo sve utkamice u gostima do kraja, uključujući i Albu. kući ćemo biti ok, pa možda jedino od Reala izgubimo. to će biti dovoljno za ništa, a to je upravo i ono što zaslužujemo ovakvom igrom. kad se pogleda realno, ovaj tim suštinski nije napredovao od početka sezone, pa će na suvi kvalitet izboriti neku sredinu tabele.

• +1 3
Posted
2 minutes ago, goofs said:

+1000

Baš sam se pitao na koga će ići zadnji napad

Posted
1 minute ago, April said:

Jebali ga njegovih 106 akcija

Još samo da napravi akciju za izvođenje auta

pj ne zna da izvede loptu, ne zna ni da doda, on treba da igra 1 na 1, da se uguzi unutra i da zavrsi na obrucu.

panter je odigrao dobro kad je ostajao 1 na 1.

kad god je gnjavio loptu to je bilo nista od napada.

i nije ovo slucajno. takva dekoncentracija na kraju. to se ponavlja. 

nema nas nigde. nema ovde pomoci. da se ne lazemo.

dovedi druze pleja, 3 godine nemamo pleja.

i kako igra jaramaz nanjednoj 15 minuta a onda nula? trifun isto. otkud sad kopriva?

nije igrao poslednjih 30 utakmica? 

gde je tristan? ne zna odbranu? pa ko da ovi znaju. ma nista nema ovde, nista

• +1 2
Posted

Mislio sam da samo Zvezda  može ovako da izgubi utakmicu.

• -1 1
Posted
7 minutes ago, bradilko said:

3 godine nemamo pleja

Ovo

Posted

koji smit? sta on donosi ekipi? ne zna da sutne, ne zna da asistira, ne zna odbranu..

pa koju djoku igra decko? em je mali i nikakav, spor. 

ma ajde vise. pizdim sezonu citavu zbog ovakvih poraza. ovo nismo smeli da izgubimo. dodjemo do necega i krahiramo. i to ko krahira? najbolji igraci.

Posted

Koprivica je catch 22, prvi put sam ga sad gledao duze od 2 minuta u kontinuitetu, bolji je nazad i od Smajlija i od Kabokloa i od Kaminskog, a i napred nije narocito los. Sengelija ovo sto sam gledao (kraj druge i cela cetvrta) neutralisan, bekovi njini su dobili tekmu 

Belineli ovo sto sam gledao do sad ove sezone je isti k'o Djentile pre, on igra dobro izgleda samo kad ne gledam. Bezobrazno je kakve on suteve uzima i naravno promasuje

I dalje nisam siguran da li je Virtus vaistinu jak ili je samo los matchup Zvezdi i Partizanu, 3-0 imaju, jako cudna ekipa i sezona. Sve vreme cekam da zavezu 4-5 poraza i da krenu da se koprcaju tu pri dnu plejof zone... Ovo im je 11. uzastopna pobeda u Bolonji, samo ih je Zalgiris uzeo tamo u ovoj sezoni, i to u prvom kolu :huh:

Posted

Je l ulazio ledej u drugom poluvremenu?

• Tužno 1
Posted
10 minutes ago, bradilko said:

koji smit? sta on donosi ekipi? ne zna da sutne, ne zna da asistira, ne zna odbranu..

pa koju djoku igra decko? em je mali i nikakav, spor. 

ma ajde vise. pizdim sezonu citavu zbog ovakvih poraza. ovo nismo smeli da izgubimo. dodjemo do necega i krahiramo. i to ko krahira? najbolji igraci.

Zašto mrziš Hrvate?

• -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...