Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

On 2. 2. 2024. at 13:05, Filozof manijak said:

spacer.png

Treba nam gif ovoga.

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 2. 2. 2024. at 11:44, weedman said:

kaze zoki savic da smo ozbiljni kandidati za a licencu..

Odlučno ako je tako.

Ako stvarno dobijemo A licencu, odmah treba prestati sa bilo kakvim ulaganjima na 2-3 godine i sve pare preusmeriti na fudbal. :fantom: 

• Author

gospodin se ne postaje, gospodin se rađa

:euro_other:

Jos veci gospodin  bi bio da nije naveo da je platio pivo. Ali i ovako je legenda...

• Author
  On 2. 2. 2024. at 15:26, ZokiAsov said:

Jos veci gospodin  bi bio da nije naveo da je platio pivo. Ali i ovako je legenda...

srbijanac

:fantom:

Nije bio na tom času na kursu građenja ličnog brenda. 

Nema šanse da dobijemo A licencu, pouzdani izvori :fantom:

• Popular Post

dobro veče Grobari. ja sam Ted i nov sam ovde. dugo Vas pratim pa rekoh da je sad odlična prilika da počem i da pišem. zapravo planiram da gledam utakmicu večeras, ali hvata me trema. dugo nisam gledao.

pre sve ga da se predstavim. rođen sam u Beogradu 1976. godine, jedne pozne jeseni. osnovnu i srednju školu sam završio u Beogradi, pa sam tu upisao i Pravni fakultet, pa sam čak i njega završio, pa sam položio i pravosudni. znam smor (hahahahahaha ili ovde ime smajli, nisam siguran, oprostite). ne volim alkohol, volim žene. jednu čak i imam. mislim zvanično (hahahahahaha ili ovde ime smajli, nisam siguran, oprostite).  i volim Partizan, to je i razlog što sam ovde.

malo se plašim nekih od članova ovde, ali nadam da ćete biti normalni prema rukiju. najvše se plašim Simovića i Zokija, Kowalskog isto, a napadaj ako mi se obrati možda ću da pobegnem (hahahahahaha ili ovde ime smajli, nisam siguran, oprostite).

sve u svemu, voleo bih da pratim sa Vama večeras tekmu. ko zna, možda bude početnička sreća, pošto nam nešto i ne ide u zadnje vreme. šta kažete?

napred Partizan!

Edited by Ted

• Author

ajaooo

I ja gledam večeras, Double Jeopardy. Ko nije, neka stavi ozbiljnu lovu na Kinder, možda čak i sa nekim jačim hendikepom :fantom:

Ja idem kod kume na rodjendan. A kuma nije dugme. Mislio sam da gledam na telefonu na eonu, ali sad vidim da nema potrebe. Hvala vam momci

Dobijamo večeras. :fantom:

On 2. 2. 2024. at 18:29, BlackGeorge said:

Dobijamo večeras. :fantom:

po pi....

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout