Jimmy Kowalski Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 10 minutes ago, Filozof manijak said: Treba nam gif ovoga. 3
Kreator Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 2 hours ago, weedman said: kaze zoki savic da smo ozbiljni kandidati za a licencu.. Odlučno ako je tako.
napadaj Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Ako stvarno dobijemo A licencu, odmah treba prestati sa bilo kakvim ulaganjima na 2-3 godine i sve pare preusmeriti na fudbal. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Author Posted February 2, 2024 gospodin se ne postaje, gospodin se rađa 1 1 1
ZokiAsov Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Jos veci gospodin bi bio da nije naveo da je platio pivo. Ali i ovako je legenda... 1 2
kud u maglu Simoviću Posted February 2, 2024 Author Posted February 2, 2024 10 minutes ago, ZokiAsov said: Jos veci gospodin bi bio da nije naveo da je platio pivo. Ali i ovako je legenda... srbijanac 2
smooth.Op Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Nije bio na tom času na kursu građenja ličnog brenda.
ToniAdams Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Nema šanse da dobijemo A licencu, pouzdani izvori 1
Popular Post Ted Posted February 2, 2024 Popular Post Posted February 2, 2024 (edited) dobro veče Grobari. ja sam Ted i nov sam ovde. dugo Vas pratim pa rekoh da je sad odlična prilika da počem i da pišem. zapravo planiram da gledam utakmicu večeras, ali hvata me trema. dugo nisam gledao. pre sve ga da se predstavim. rođen sam u Beogradu 1976. godine, jedne pozne jeseni. osnovnu i srednju školu sam završio u Beogradi, pa sam tu upisao i Pravni fakultet, pa sam čak i njega završio, pa sam položio i pravosudni. znam smor (hahahahahaha ili ovde ime smajli, nisam siguran, oprostite). ne volim alkohol, volim žene. jednu čak i imam. mislim zvanično (hahahahahaha ili ovde ime smajli, nisam siguran, oprostite). i volim Partizan, to je i razlog što sam ovde. malo se plašim nekih od članova ovde, ali nadam da ćete biti normalni prema rukiju. najvše se plašim Simovića i Zokija, Kowalskog isto, a napadaj ako mi se obrati možda ću da pobegnem (hahahahahaha ili ovde ime smajli, nisam siguran, oprostite). sve u svemu, voleo bih da pratim sa Vama večeras tekmu. ko zna, možda bude početnička sreća, pošto nam nešto i ne ide u zadnje vreme. šta kažete? napred Partizan! Edited February 2, 2024 by Ted 5 10 1
arheolog1981 Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 I ja gledam večeras, Double Jeopardy. Ko nije, neka stavi ozbiljnu lovu na Kinder, možda čak i sa nekim jačim hendikepom 2
ZokiAsov Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Ja idem kod kume na rodjendan. A kuma nije dugme. Mislio sam da gledam na telefonu na eonu, ali sad vidim da nema potrebe. Hvala vam momci 2
arheolog1981 Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 https://www.instagram.com/reel/C22Y-zqNpd4/?igsh=M3NmcGNuZGNieXB4 1 2
SNARC Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 18 minutes ago, BlackGeorge said: Dobijamo večeras. po pi....
Recommended Posts