ubibobi Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 2 hours ago, Ted said: Panter: Dobar dan ja sam Panter 5
Popular Post Ted Posted July 16, 2023 Popular Post Posted July 16, 2023 (edited) odlična vest je da se danas završava Vimbldon. ako se pitate kakve veze to ima sa ovom temom, pa ima velike. od sutra bi trebalo da prestanu da iskaču, kao naslovne, vesti sa Vimbldona, odnosno da se vrate u fokus vesti o sportovima koje ljude generalno interesuju. tačnije, o fudbalu i košarci. tako da nećemo morati da rolamo dole da bi videli ono što nas interesuje. takođe, pristao bih da nosim Zvezdin dres i pevam neku navijačku pesmu (uz jasan disklajmer da je u pitanju zajebancija) kada bi 10 dana za redom mogao da budem lišen priče o tome ko je najbolji teniser svih vremena. evo, da iznesem i svoj stav. zabole me kurac ko je najbolji teniser svih vremena. i mene i još oko 7 milijardi ljudi. minimum. Edited July 16, 2023 by Ted 8 3 1 3 4
James Marshall Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 (edited) 14 minutes ago, Ted said: odlična vest je da se danas završava Vimbldon. ako se pitate kakve veze to ima sa ovom temom, pa ima velike. od sutra bi trebalo da prestanu da iskaču, kao naslovne, vesti sa Vimbldona, odnosno da se vrate u fokus vesti o sportovima koje ljude generalno interesuju. tačnije, o fudbalu i košarci. tako da nećemo morati da rolamo dole da bi videli ono što nas interesuje. takođe, pristao bih da nosim Zvezdin dres i pevam neku navijačku pesmu (uz jasan disklajmer da je u pitanju zajebancija) kada bi 10 dana za redom mogao da budem lišen priče o tome ko je najbolji teniser svih vremena. evo, da iznesem i svoj stav. zabole me kurac ko je najbolji teniser svih vremena. i mene i još oko 7 milijardi ljudi. minimum. A tek kako im je binsr ućero svima, uprkos svemu, ne lože te te priče? Kakav si ti Srbin, pih Edited July 16, 2023 by James Marshall
Nikodije Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Just now, James Marshall said: A tek kako im je ućero svima, uprkos svemu, ne lože te te priče? Kakav si ti Srbin, pih Kako može da im ućera kad se u tom gej sportu lopta prebacije preko mreže a ne u nju. Puna podrška za Teda. 1
Ted Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 1 minute ago, James Marshall said: A tek kako im je binsr ućero svima, uprkos svemu, ne lože te te priče? Kakav si ti Srbin, pih ne smeta meni Đoković, njemu kapa dole. i stao sam u njegovu odbranu kad je trebalo i ovde na forumu. nego sam alergičan na percepcije i projektovanje kroz Đokovića svega i svačega i izlivanje tih "mudrosti" u medije, te posledično maltretiranje sveukupne javnosti beznačajnim temama, ličnim i kolektivnim frustracijama isl. 2
James Marshall Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 (edited) Koliko vidim u posljednje vrijeme se samo vrti priča oko toga kako je naguzio ovog, pokazao ovom, kako je uzvratio ovom, kako je odbrusio Britancima, kako je napušio publiku kurcem, kako je začepip usta nekom novinaru, ide se okolo i špijunira ko mu je čestitao na tviteru itd. Uglavnom, slabo je tu sporta, uglavnom neko liječenje frusta što kažeš. Naravno i ja gledam kroz prizmu toga šta su naslovnice i postovi na mrežama, šta novinari stavljaju u prvi plan Edited July 16, 2023 by James Marshall
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2023 Author Posted July 16, 2023 barsa pristala na raskid ugovora sa mirotićem 🪖💣✍🏻 2
Milošica Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nikola-mirotic-sleteo-u-beograd-na-finalizaciju-ugovora-sa-partizan-mozzart-betom/456568 1
Nikodije Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Mislim da ste sa Mirotijevim potpisom prvi favoriti za osvajanje EL
napadaj Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Dobar je tenis, ima više Srba u top 3 nego u našoj petorci. 1 2
Recommended Posts