Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Izasao Punter, prijace mu ovih 20 sekundi odmora vise.. 1
Ted Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 možda se od sledećeg kola vratim da gledam basket u live prenosima......sad je već očigledno da ove sezone u EL nećemo uraditi ništa, tako da nemam šta da pokvarim. dao sam akademskih 2/3 sezone, neka iskrica bi morala do tada da se pojavi. nema iskra, nema ništa najviše što od ove sezone može da se izvuče jeste da se sledeće sezone ne prave sranja ili da se ista svedu na razumnu meru. štob sportski novinari rekli, nauk 3
Kreator Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Loša smo ekipa. Treba videti šta i kako na kraju sezone. Trebaju nam 6 - 7 domaćih igrača da zamene ove idiote. Još kada nosioci poput Nanelija i PJ useru motku mi se pretvorimo u Crnokosu. 1
goofs Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Opet ponavljam, ne možemo mi sa sedam igrača ovo da igramo, pogotovo ne ako je bio derbi pre tri dana. Panter, Ledej i Naneli po 35 minuta, stigao ih umor i pad koncentracije, a usput i vidiš kako kaskaju lagano u odbranu dok ovi jure u kontru. S druge strane, alternativa je ili da imamo mrak petorku kao na početku Q1 neko vreme na terenu, ili da u svakom trenutku bude 1-2 zamene u kombinaciji sa starterima. Ni jedno ni drugo nije idealno. Mlohav kobas reklo bi se. 5 1
ToniAdams Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 jbg ocekivao sam da puknemo ali ne bas ovako, najvise me brine period poluraspada kabokla koji je izgleda bio celih par nedelja. igracemo sa frenkom tenkom kao glavnim centrom, sto znaci sasvim sigurno ulazimo u plej of, ali samo ako se nekako prebacimo u neku zensku ligu. 1
Vasilij Zajcev Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Fener, PAO, Monako...drže nas sa 80% snage tri četvrtine, onda nas samo pridave četvrtu. Ako se ponovi u petak, to je to.. 1
ZokiAsov Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Bas jadna poslednja cetvrtina, sramota me je malo zbog njih 1
booyaka Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Panter 28 poena, je l' mu to najbolja partija ove sezone? 1
1n54jd3r Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 8 minutes ago, garmonbozia said: Koji sport ti gledaš ako ti je Ledej sivonja sa minus IQ? I to pored Kabokla i Doziera večeras. Ne poredim ga sa njima. Samo komentarisem njegovu igru. Meni se ne dopada, a jos vise kada se stavi u perspektivu i koliko je placen. 1
J.R. Cash Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Kako bacena utakmica koja vredi tri pobede. Pomracenje uma. Top 6 je cao. Okrecemo se lovljenju 7. i 8. mesta. 2
nenad Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 kakva uzasna utakmica za vas, iscedjeni panter, naneli i ledej, a izgubili ste ubedljivo. 1
Kreator Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 4 minutes ago, Midgeta said: Blam Nije blam. Mi ne znamo bolje. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da igraju ovaj nivo košarke. Videćemo kakvu ćemo ekipu sastaviti na leto, nadam se jedno 5 - 6 otkaza ili ne produžavanja ugovora. 1
Jimmy Kowalski Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 1 minute ago, goofs said: Opet ponavljam, ne možemo mi sa sedam igrača ovo da igramo, pogotovo ne ako je bio derbi pre tri dana. Panter, Ledej i Naneli po 35 minuta, stigao ih umor i pad koncentracije, a usput i vidiš kako kaskaju lagano u odbranu dok ovi jure u kontru. S druge strane, alternativa je ili da imamo mrak petorku kao na početku Q1 neko vreme na terenu, ili da u svakom trenutku bude 1-2 zamene u kombinaciji sa starterima. Ni jedno ni drugo nije idealno. Mlohav kobas reklo bi se. Ova utakmica je izgubljena u nedelju. A utakmica u petak je izgubljena veceras. Ovo uopste nije trenutak za skracivanje rotacije, narocito u ovakvo gustom rasporedu. Kao imamo svih 15 igraca na treningu zdravih, a utakmice igraju istih 7-8.. 4
Kreator Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 18 minutes ago, J.R. Cash said: Kaboklo, ne Ledej. Svejedno, isti pimpek.
SNARC Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Kada igra Naneli, Ledej nema dan, Panter mozda isprati a PJ nigde nema..Kada igra Panter, odigra i PJ, Naneli i Ledej pogubljeni..I nikako da imamo tekmu u kojoj ce sva cetvorica biti dvocifrena, pouzdana, sa zeljom da igraju.. Totalna smo seljo ekipa, kao u Vujosevicevo vreme..samo kuci da se igra pa na gurku 1 1
Recommended Posts