Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Kad pre 4 lične Doužer a ništa nije igrao. Više je igrao za Monako nego za nas.

Posted

Kakav neprirodan prizor, Markoisvili s kravatom 

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, BlackGeorge said:

Baš smo glupa ekipa.

Trenerska greska nas je gurnula u rupu. Nista drugo.

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

I da izgube i da pobede, meni je ovo smaracka kosarka koju prosto ne zelim da gledam i gubim zivce. Ledej je jebeni sivonja sa minus IQ. Ne cita situacije, ide tvrdoglavo u ono sto je zamislio, agonija je kada se 5 sekundi vrti oko ose i onda probava svoj trademark sut preko ruke. Verovatno su u 90% i koraci u pitanju koje mu ne sude. Onaj mismatch na Dzejmsu, kako je odlucio da resi, umobolno.

• +1 5
  • -1 2
Posted

4 lične kad nama sviraju faul odbrane, a na drugoj strani je to faul u napadu

šteta što će ovako dobre partije Pantera i Lebovskog ostati bez bodova

Posted (edited)
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Trenerska greska nas je gurnula u rupu. Nista drugo.

jaramaz aleksa trifa smajli ledej. i dok dlanom o dlan - 10 razlike.

očajni nam domaći igrači. kod njih je 0 napretka ove sezone, što je jako tužno.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted

Ekipa koja kosta ovoliko stvarno ne bi smela ovako bezidejno da izgleda u napadu..Toliko je sve predvidivo i besmisleno da mi se i ne gleda

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

Hajde još malo da se potrudimo pa da imaju više ofanzivnih nego defanzivnih skokova... yes we can!

Žoc sa ovim petorkama iznenađuje kao General Melčet u Crnom Guji... idemo laganim hodom na neprijateljske mitraljeze jer niko neće pomisliti da ćemo to 16. put zaredom uraditi 

• Hvala 1
Posted
1 minute ago, 1n54jd3r said:

Ledej je jebeni sivonja sa minus IQ. Ne cita situacije, ide tvrdoglavo u ono sto je zamislio, agonija je kada se 5 sekundi vrti oko ose i onda probava svoj trademark sut preko ruke. Verovatno su u 90% i koraci u pitanju koje mu ne sude. Onaj mismatch na Dzejmsu, kako je odlucio da resi, umobolno.

+1

Mnogo mi ide na krc kad to radi. Čuva ga 20cm niži i lakši igrač, jbt, rame u rame i pravo na obruč gore, a ne fejdvej floateri jbni

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

Evo ga Doužer gubi loptu i .... zakucavanje.

Posted

Najgori smo... douzer vodfak, zgoing on?

• +1 1
  • Wub 1
Posted

šta sve ovom Braunu sudije opraštaju posle one tehničke

• +1 1
  • -1 1
Posted (edited)
6 minutes ago, 1n54jd3r said:

I da izgube i da pobede, meni je ovo smaracka kosarka koju prosto ne zelim da gledam i gubim zivce. Ledej je jebeni sivonja sa minus IQ. Ne cita situacije, ide tvrdoglavo u ono sto je zamislio, agonija je kada se 5 sekundi vrti oko ose i onda probava svoj trademark sut preko ruke. Verovatno su u 90% i koraci u pitanju koje mu ne sude. Onaj mismatch na Dzejmsu, kako je odlucio da resi, umobolno.

Koji sport ti gledaš ako ti je Ledej sivonja sa minus IQ? I to pored Kabokla i Doziera večeras. 

Edited by garmonbozia
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...