Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

John Wall je i dalje bez kluba. Samo kazem.

Posted
9 hours ago, Nikodije said:

U zemlji koja botovima parazitima isplati milijardu evra za 10 godina mi treba da se sekiramo zbog 3,5 miliona evra za Mirotića, 2,2 za Pantera i 2 za Ledeja. Ma ajde bre, sića.

Sta je to, 7.7 Mevra, pa ove godine bi trebalo samo na ulaznicama da prihodujemo 8-10.

Plasim se samo sta cemo da uradimo sa ovih 10-15 sto dariva drzava; Samo da im ne padne na pamet da vrate poreski dug :unsure:

Posted

10 miliona, matematika na stranu. 

Posted
5 hours ago, Orle Zmajević said:

Sta je to, 7.7 Mevra, pa ove godine bi trebalo samo na ulaznicama da prihodujemo 8-10.

Plasim se samo sta cemo da uradimo sa ovih 10-15 sto dariva drzava; Samo da im ne padne na pamet da vrate poreski dug :unsure:

Kad Kevin Punter za jedno 30ak godina ukapira da mu Ostoja nije uplacivao penziono jebace mu mater

• Haha 1
Posted
6 hours ago, Fins fleet said:

John Wall je i dalje bez kluba. Samo kazem.

Nije los taj..

Posted

S njim bi odbrana bila črvsta kao zid!

Posted
14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Kad Kevin Punter za jedno 30ak godina ukapira da mu Ostoja nije uplacivao penziono jebace mu mater

uplaćuje mu privatno, preko globos osiguranja

:fantom:

• Haha 1
Posted

Presrećan sam zbog produžetka Nanulice. I zbog kontinuiteta, i zato što mi se čini da je prosto idealan za ulogu koju će realno imati - četvrte violine, ali drugog šutera tima, iza Pantera (ako za pleja ne dođe neki prangijaš). Ima dribling, može sam da kreira, pogađa kad je vuna - to je to, pd Nanulice dosta.

Posted (edited)
33 minutes ago, Gale said:

Presrećan sam zbog produžetka Nanulice. I zbog kontinuiteta, i zato što mi se čini da je prosto idealan za ulogu koju će realno imati - četvrte violine, ali drugog šutera tima, iza Pantera (ako za pleja ne dođe neki prangijaš). Ima dribling, može sam da kreira, pogađa kad je vuna - to je to, pd Nanulice dosta.

Razlog sto se otegao posao oko produzenja je taj sto je vagao izmedju vrlo unosne ponude van Evrope i takmicarskog motiva. Da nisu ostali Punter i Leday, sa kojima je u super odnosima, sigurno bi zapalio. Ovako je sacekao jos malo, dolazak Mirote ga je samo ucvrstio u uverenju da ce se praviti ekipa za F4 EL.

I bum, pao potpis..

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 7
Posted

Da li su mi isplaćeni doprinosi?

Doprinosi.....ahahahahah....sinko moj...haha

• Haha 6
Posted

nema zdravstvenu knjizicu, pola ugovora potrosi na medigroup. 

• Haha 2
Posted
11 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

nema zdravstvenu knjizicu, pola ugovora potrosi na medigroup. 

valjda mu je ostojin globos dao premium paket da ne mora da placa participaciju mucenik

Posted
14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

i ta u splitu, i protiv sc-u podgorici…

baš ih je dosta bilo

ovo je brutalno

Ja sve cenim da je ovaj Elek zapravo Milosica :D

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...