Orle Zmajević Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 9 hours ago, Nikodije said: U zemlji koja botovima parazitima isplati milijardu evra za 10 godina mi treba da se sekiramo zbog 3,5 miliona evra za Mirotića, 2,2 za Pantera i 2 za Ledeja. Ma ajde bre, sića. Sta je to, 7.7 Mevra, pa ove godine bi trebalo samo na ulaznicama da prihodujemo 8-10. Plasim se samo sta cemo da uradimo sa ovih 10-15 sto dariva drzava; Samo da im ne padne na pamet da vrate poreski dug
Кристофер Лумумбо Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 5 hours ago, Orle Zmajević said: Sta je to, 7.7 Mevra, pa ove godine bi trebalo samo na ulaznicama da prihodujemo 8-10. Plasim se samo sta cemo da uradimo sa ovih 10-15 sto dariva drzava; Samo da im ne padne na pamet da vrate poreski dug Kad Kevin Punter za jedno 30ak godina ukapira da mu Ostoja nije uplacivao penziono jebace mu mater 1
Jimmy Kowalski Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 6 hours ago, Fins fleet said: John Wall je i dalje bez kluba. Samo kazem. Nije los taj..
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2023 Author Posted July 16, 2023 14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Kad Kevin Punter za jedno 30ak godina ukapira da mu Ostoja nije uplacivao penziono jebace mu mater uplaćuje mu privatno, preko globos osiguranja 1
Gale Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Presrećan sam zbog produžetka Nanulice. I zbog kontinuiteta, i zato što mi se čini da je prosto idealan za ulogu koju će realno imati - četvrte violine, ali drugog šutera tima, iza Pantera (ako za pleja ne dođe neki prangijaš). Ima dribling, može sam da kreira, pogađa kad je vuna - to je to, pd Nanulice dosta.
Popular Post Ted Posted July 16, 2023 Popular Post Posted July 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Kad Kevin Punter za jedno 30ak godina ukapira da mu Ostoja nije uplacivao penziono jebace mu mater već ga vidim u Nemanjinoj kako čeka da preda zahtev za utvrđivanje svojstva osiguranika edit Panter: Dobar dan ja sam Panter Šalteruša: Aha, a ja sam tigrica....Ša oćeš bre Edited July 16, 2023 by Ted 12
Jimmy Kowalski Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 (edited) 33 minutes ago, Gale said: Presrećan sam zbog produžetka Nanulice. I zbog kontinuiteta, i zato što mi se čini da je prosto idealan za ulogu koju će realno imati - četvrte violine, ali drugog šutera tima, iza Pantera (ako za pleja ne dođe neki prangijaš). Ima dribling, može sam da kreira, pogađa kad je vuna - to je to, pd Nanulice dosta. Razlog sto se otegao posao oko produzenja je taj sto je vagao izmedju vrlo unosne ponude van Evrope i takmicarskog motiva. Da nisu ostali Punter i Leday, sa kojima je u super odnosima, sigurno bi zapalio. Ovako je sacekao jos malo, dolazak Mirote ga je samo ucvrstio u uverenju da ce se praviti ekipa za F4 EL. I bum, pao potpis.. Edited July 16, 2023 by Jimmy Kowalski 7
BWA Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 Da li su mi isplaćeni doprinosi? Doprinosi.....ahahahahah....sinko moj...haha 6
Кристофер Лумумбо Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 nema zdravstvenu knjizicu, pola ugovora potrosi na medigroup. 2
1n54jd3r Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 11 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: nema zdravstvenu knjizicu, pola ugovora potrosi na medigroup. valjda mu je ostojin globos dao premium paket da ne mora da placa participaciju mucenik
Azdaja Posted July 16, 2023 Posted July 16, 2023 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: i ta u splitu, i protiv sc-u podgorici… baš ih je dosta bilo ovo je brutalno Ja sve cenim da je ovaj Elek zapravo Milosica 1
Recommended Posts