Choda Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 1 hour ago, booyaka said: Šta to znači "autoritet"? Minuli rad mu ne daje za pravo da non stop prigovara ili da se izdire na sudije bez kazne. Treba sudije da se ohrabre i da kažnjavaju takvo ponašanje. Recimo Milos Teodosic ima autoritet kod sudija, iako je dobio prvu tehnicku za prigovor nastavio je da prigovara celu utakmicu, ali sudija nije hteo opravdano da mu da drugu tehnicku, 3 1
MiddleClass Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 47 minutes ago, Choda said: Recimo Milos Teodosic ima autoritet kod sudija, iako je dobio prvu tehnicku za prigovor nastavio je da prigovara celu utakmicu, ali sudija nije hteo opravdano da mu da drugu tehnicku, Eto sam si lijepo napisao. Da, Teo ima autorirtet. A kakav to autoritet ima Dozer? 1
ZokiAsov Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 1 hour ago, Choda said: Recimo Milos Teodosic ima autoritet kod sudija, iako je dobio prvu tehnicku za prigovor nastavio je da prigovara celu utakmicu, ali sudija nije hteo opravdano da mu da drugu tehnicku, Nisu mu dali tehnicku za kenjanje i dranje sve vreme, ali mu zato nisu dali tehnicku ni za flopovanje i trzaj glavom, vec tri bacanja par sekundi pred kraja poluvremena. 4 1 1
booyaka Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 Samo flopovanje nemojte da spominjete. Najfloperskija ste ekipa u Evropi. 3 1
Choda Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 33 minutes ago, MiddleClass said: Eto sam si lijepo napisao. Da, Teo ima autorirtet. A kakav to autoritet ima Dozer? Nije PJ usao sa klupe kao 12. igrac da pravi grube faulove i tako prekida igru, nego je ponajbolji igrac Partizana zadnjih mesec dana i on kao takav mora imati autoritet, a posto su sudije ispustile konce utakmice tako su mu i bespotrebno dosudile 5. licnu. Ne igra se kosarka da bi sudije bile u centru paznje, a to su svakako bili. 2
Choda Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 17 minutes ago, ZokiAsov said: Nisu mu dali tehnicku za kenjanje i dranje sve vreme, ali mu zato nisu dali tehnicku ni za flopovanje i trzaj glavom, vec tri bacanja par sekundi pred kraja poluvremena. I nisu svirali korake pre 1
Popular Post SNARC Posted January 30, 2024 Popular Post Posted January 30, 2024 Jebem ti..sve cu na ignore da vas stavim jer se igrate sa idiotima ovde..Pa cu sam,na miru, da piskaram po temi sta mi se cefne.. 8 1 4 1
Popular Post copkillah Posted January 30, 2024 Popular Post Posted January 30, 2024 s druge strane, treba uvek biti gostoprimljiv prema likovima koji su zviždali Smartu, jer ga nisu prepoznali 4 12 2
Jimmy Kowalski Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 Kaminski i Sport Klub više ne razgovaraju 3 2 1
goofs Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 Ovo mora da je najbesmisleniji bočni udar do sada
weedman Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 valensija i baskonija izgubise neplanirano tako da sutrašnjem pobedom ulazimo u zonu plej ofa 1
Azdaja Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Samo nek gube, ako zveknemo Monaka to je već ozbiljan kapital psihološki nad njima. 2
sigurnost Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 15 hours ago, ZokiAsov said: Nisu mu dali tehnicku za kenjanje i dranje sve vreme, ali mu zato nisu dali tehnicku ni za flopovanje i trzaj glavom, vec tri bacanja par sekundi pred kraja poluvremena. Vidi se da poznaješ pravila košarkaške igre. 2 1
ZokiAsov Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Ja verujem da ih ti bolje poznajes, ne tako davno su vam ostavljali napismeno na stolicama 1 9 1
copkillah Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 11 hours ago, Jimmy Kowalski said: Kaminski i Sport Klub više ne razgovaraju 11 hours ago, goofs said: Ovo mora da je najbesmisleniji bočni udar do sada Bukvalno pucali sebi u nogu u momentu kada svi napadaju Arenu.
Recommended Posts