Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

nanulicaaaa

:wub:

• +1 4
  • Wub 4
Posted
46 minutes ago, BlackGeorge said:

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=07&dd=15&nav_id=2366718

U čast Nikosa Galisa: PAO, Fener, Makabi i Partizan

Beogradski Partizan biće deo turnira sa još tri Evroligaša.

Nikos Galis košarkaški turnir održaće se na Rodosu 16. i 17. septembra 2023. godine u hali "Pale de Sport Kallithea" pišu tamošnji mediji.

Održava se u čast čuvenog grčkog košarkaša Nikosa Galisa koji je 13 godina igrao za Aris i dve godine za Panatinaikos.

Najavljeno je da će Galis biti prisutan na turniru i posmatrati sve utakmice, a učesnici turnira su: Panatinaikos, Fenerbahče, Makabi Tel Aviv i beogradski Partizan.

edit: Ovo mi je valjda 20.000 post. Baš mi drago što je otišao na ovaj lepi info. :)

Bio sam klinac mali, tinejdžer ali sećam se ovih mečeva protiv Arisa kao da je juče bilo. Nezaboravne utakmice.

• +1 5
Posted
18 minutes ago, BlackGeorge said:

Bio sam klinac mali, tinejdžer ali sećam se ovih mečeva protiv Arisa kao da je juče bilo. Nezaboravne utakmice.

Jbte sad krenuo da gledam i ne mogu oči da odvojim. Hala sportova🥰 Vlade Peca grba+ Nakić i sale. Ludo. I onda ulazi palja kao rezerva. Gledao sam groblje u hali milion puta, ali ove tekme se ne sećam. Bravo za post. 

Posted
17 minutes ago, BlackGeorge said:

bio u dvorani. mnogoo grka mnogooo.

toliko mi bilo krivo zbog toga..

klinac jebiga

• +1 5
Posted

I ja bio tinejdžer tada. Kako je seksi bio taj polumrak Hale sportova na tv prenosu.

Posted

ne verujem da ću ikada više doživeti takvu atmosferu preko 5k gledalaca, pola grci, pola mi, prst pred nosom se ne vidi od dima

ako se tad hala sportova nije srušila, nikad neće

• +1 3
Posted
46 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Sta radi Ostoja, ovo su sokovi. 

Posted

Tax administration is terrified Ostoja's on fire

Tax administration terrified Ostoja's on fire

Tax administration is terrified

Na na na na naanaaa

• +1 2
Posted
12 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Sta radi Ostoja, ovo su sokovi. 

tek će da budu šokovi kad zalivadi 15k pretplatnih, za 25% veću cenu od prošle

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Ova trojka je skoro 50% učestvovala u osvajanju ABA lige zbog ekstremne bitnosti domaćeg terena.

Izuzetno važan potpis. Jako je važan taj kontinuitet sa igračima koji su bitan deo slagalice KK Partizan.

Sada već možemo na stabilnijim temeljima koji ostaju da dograđujemo tim i da uživamo, da gledamo kako Željko ostvaruje svoju misiju do samog kraja!

Edited by BlackGeorge
  • +1 2
Posted

i ta u splitu, i protiv sc-u podgorici…

baš ih je dosta bilo

ovo je brutalno

• +1 2
Posted
3 minutes ago, BlackGeorge said:

Ova trojka je skoro 50% učestvovala u osvajanju ABA lige zbog ekstremne bitnosti domaćeg terena.

Izuzetno važan potpis. Jako je važan taj kontinuitet sa igračima koji su bitan deo slagalice KK Partizan.

Sada već možemo na stabilnijim temeljima koji ostaju da dograđujemo tim i da uživamo, da gledamo kako Željko ostvaruje svoju misiju do samog kraja!

Pa to, sad moze i taj Mirotic da potpise, necemo se sekirati..

:D

• +1 1
Posted

:grozan:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...