Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

film za utorak

:chr_jamesbond:

"Sa tehničke strane, “Torinski konj”  je fantastično snimljen, film sa svega 30 rezova u trajanju od 146 minuta i  izuzetno sporim ritmom kroz fenomenalnu kretnju kamere daje jedan zaista prirodan i intiman osećaj gde se posmatrač oseća kao da je deo čitave sekvence. Urađeno u crno-beloj tehnici sa minimalnom montažom, ovakve sekvence u sebi kriju unutrašnje misli svojih likova i doslovno oslikavanje života na filmskoj traci."

brateeeeeee, ja sam mislio da smo drugari.......a ti me stalno gađaš sa nekim umetničkim filmovima. umetnički film je sinonim za smor, samo što smo svi pristojni da to tako ne zovemo, pa imamo društvenu konvenciju o umetničkom filmu :D. jednom sam, kao, vodio neki devojku na FEST, da gledamo umetnički film. završilo se tako što sam gledao u mobilni više od sat vremena (znam, seljak). posle me pitala kako mi se svideo film, ja pitao koji film? posle je ona mene vodila da gledamo neki mjuzikl. kuku majko. posle umetničkog filma najgori žanr, u ravni sa Božićnim sranjima i romantičnom komedijom. ako ćemo muziku, ajd na koncert, pa da izdivljamo ko ljudi.

daj neku rokačinu, misteriju, potragu za serijskim ubicom. ako misliš da ću da gledam doslovno oslikavanje života na filmskoj traci, ja ću doslovno da gledam tekmu :tongue:

Edited by Ted
  • +1 1
  • Tužno 2
Posted
3 hours ago, J.R. Cash said:

Nadam se samo da nece Gurovic sedeti na onom mestu

Posted

Kaminski +18 sinoc. Ako se nastave ove rukometne odbrana/napad izmene u u ovolikoj meri, a deluje da hoce, Kaminski ce imati najbolji +/- u istoriji kosarke, a muceni Smajli najgori.

• +1 1
Posted
6 hours ago, goofs said:

Mislim da je mnogo veći problem od odlaska Lesora što nemamo nikakvu produkciju od ovogodišnjeg Papapetrua, Madara i Smailagića. Alen je sad lošiji igrač no je bio prošle sezone, Ponitka igra 0 minuta, Jaramaz se trudi i sve to, ali je realno zadnji vezni i nije opasan po koš.

Mi smo kako-tako rešili onu rupčagu ispod koša i problem sa skokom, ali i dalje previše osciliramo u toku jedne utakmice jer su ili starteri preumorni ili zamene prave sranja.

Slažem se, napisah da vam je petica petica na papiru najveći minus u odnosu na prošlu godinu dok je na parketu minus veći od toga. Na papiru Alen-Alen, Ponitka - Papapetru, OJ - Madar nije izgledalo kao neki hendikep osim donekle poslednje stavke, ali nije tako ispalo.

• +1 1
Posted
10 hours ago, J.R. Cash said:

Toliko ne zna da vam se popiso na svic odbranu u drugom poluvremenu. Bolje pogledajte zasto ste na 15+ razlike ostavili otvorenu trojku u svakom napadu. 

Opet, lako je upasti u zamku narativa da se nismo pojavili na utakmici u prvom poluvremenu.. Ali za razliku od EL derbija, ovde to nije bio slucaj. Bili smo glupi, ali nismo bili uplaseni ni lezerni. Prvih 4-5 defanzivnih poseda su bili odlicni. Zvezda je sutirala iznad svojih realnih mogucnosti u prvom i kaznila je svaku nasu mentalnu gresku. Recimo, samo da Ledej nije povukao 1 na 5 na 11 razlike u drugoj cetvrtini, mi bismo polvureme zavrsili u podnsoljivom minusu i dobili bismo utakmicu.

Dobro se Žoc adaptirao na datu situaciju i odbranu, ali isto tako su igrači djelovali izgubljeno u prvom poluvremenu kad ste bacili tonu lopti u bunar. Iskreno od početka drugog poluvremena naša svič odbrana i udvajanja visokih na postu su bila očajna, spora i čitljiva, pomoć je uvijek dolazila sa iste strane. Da ne pričamo da je Jago kao strana pomoći već minus u začetku, preko njega je lako podjeliti dodavanje, a mi smo to konstantno raidli. Na početku drugog poluvrmena ste promašili tonu otvorenih šuteva, ako se ne varam 5-6 za radom, da ste to uboli mnogo ranije bi se vratili u rezultatski egal. Partizan ima mnogo širi rooster i u ovom dijelu sezone je to jako bitno, nismo mi mogli energetski održati onakav ritam kao u prvom poluvremenu, na sve to nas je malo prosrao šut i eto ogromne razlike. Imali smo i mi brainfart poteza, kad Hanga kontru za +22 završava polaganjem na drugi koju maši i nakon toga se prednost vraća na 14 razlike umjesto da ode na 22. Postavka kod prenosa lopte u full court pressu na kraju, kriminalna, nagurali smo tri igrača uz aut liniju, kao da se ne može visoko napraviti usrani blok i da se na taj način oslobodi igrača.

Posted (edited)
9 hours ago, goofs said:

Mislim da je mnogo veći problem od odlaska Lesora što nemamo nikakvu produkciju od ovogodišnjeg Papapetrua, Madara i Smailagića. Alen je sad lošiji igrač no je bio prošle sezone, Ponitka igra 0 minuta, Jaramaz se trudi i sve to, ali je realno zadnji vezni i nije opasan po koš.

Mi smo kako-tako rešili onu rupčagu ispod koša i problem sa skokom, ali i dalje previše osciliramo u toku jedne utakmice jer su ili starteri preumorni ili zamene prave sranja.

najveci problem je sto ovo nije panter iz prosle godine. da on daje svoje poene, sve bi bilo dtugacije.

ako se to promeni, na konju smo.

Edited by Papovac
  • +1 6
Posted

Koprivica, Jaramaz, Andjusic, Tristan, Trifunovic, Smit, Ponitka, Smajli, Bruno = 2 poena ukupno na meču (od kojih trojica nisu ni igrali).

Nadam se da će Željko bolje birati igrače na leto.

Posted

obrisano je nekoliko postova, bez vesti iz banata i metadiskusije

ne odgovarati na ovaj post

• Haha 1
Posted (edited)

.............

Edited by Tresko
Posted
15 minutes ago, BlackGeorge said:

Koprivica, Jaramaz, Andjusic, Tristan, Trifunovic, Smit, Ponitka, Smajli, Bruno = 2 poena ukupno na meču (od kojih trojica nisu ni igrali).

Smitov dolazak ide na dušu Saviću, uradio je to isključivo na svoju ruku.

• +1 1
Posted
27 minutes ago, BlackGeorge said:

I mi i vi kukamo na selekciju i doselekciju

Posted

Death is just the beginning

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Smitov dolazak ide na dušu Saviću, uradio je to isključivo na svoju ruku.

ovo mi nije jasno. kako savic dovodi igraca koga ne zeli obradovic??

verujem da je tako ali to je bezveze

Posted

Imamo i saopštenje!!:D Snimanje porodica, targetiranje...................nek javnost proceni sama.....:D Psihijatrija.

• +1 3
  • -1 3
  • Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...