Djolle Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: identičan rezultat imamo kao i prošle sezone u el, ja verujem da će i na kraju biti identičan omer w/l(eventualno +1 na stranu w) ovaj tim ima dublji bazen iz koga može da izvuče pobedu, što i ovi ovosezonski preokreti potvrđuju taj pik forme o kom je pisao j.r. je u zoni do koje možemo dobaciti, pa i prebaciti preko njega a već smo ga i dosegli u decembru. nije nešto nedodirljivo ako u nešto ne sumnjam to je onda tim koji vodi ove igrače i koji to znaju da poslože da budemo top kada je to neophodno Na 12-11 smo, treba nam 8-3 do kraja za prošlogodišnji skor. Teško, zavisi mnogo od naredne 2 utakmice, duplo kolo na gostovanjim, rekao bih da su veće šanse da izgubimo obe nego da dobijemo obe. Kao što rekoh, sa jednom bih bio zadovoljan. Posle toga ide nešto lakši raspored, ali smo bez prava na grešku, ako hoćemo prošlosezonski plasman i top6. Plej in je u ovom trenutku realniji rezultat. 4
*edited by mod Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Zna li se sta za Toka? Ako ne igra, ozbiljno nam šanse rastu. @Shaq znam da ti to najviše pratiš.
Djolle Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 7 minutes ago, Heaviside said: Po meni vam je jezgro ekipe na papiru slabije nego prošle godine zbog toga što je Lesor bogotac za Frenka i Bruna. Na terenu je već osetno slabije od onog perioda prošle godine kada ste u kontinuitetu bili sami evropski vrh. Ove godine imate bljeskove, možda ste nekad i dostigli taj nivo ali ne meljete kao tada. Cenim da ipak ulazite u plejof i da će gospodin Obradović uspeti da zategne ekipu za tu seriju i da možete da izbacite svakoga. Protiv nas u finalu ste samo blagi favoriti iz više razloga iako ste značajno jači. I ja mislim da je Lesor vs Kaboklo + Kaminski glavna razlika u odnosu na prošlu sezonu, uz slabiju formu Pantera. Kad bismo od ove dvojice napravili jednog, Frenkova glava i šut, a telo Kabokla, bili bi baš zajebani. 1
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2024 Author Posted January 28, 2024 4 minutes ago, Ted said: misliš da ćemo u narednih 11 utakmica (odnosno do kraja) imati skor 9-2 ili 8-3? ili sam pogrešno razumeo? dobro si razumeo, od tih 11 6 igramo kući, a u tih 5 gostovanja jedino barsa deluje kao nemoguća misija ključ će biti u poslednjih 5 utakmica od kojih 4 igramo kući(baskonija, real, oli, valensija), samo sa albom u berlinu sad dal će nam se igrati sa živcima do tada ili će mlin krenuti da mleje nešto ranije bumo vidli 1
ZokiAsov Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 5 minutes ago, weedman said: i ja mislim da je 8-3 minimum Apsolutno. Ja ne vidim od koga mozemo da izgubimo do kraja, mozda ta barselona tamo... 2 1
goofs Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 8 minutes ago, Heaviside said: Po meni vam je jezgro ekipe na papiru slabije nego prošle godine zbog toga što je Lesor bogotac za Frenka i Bruna. Mislim da je mnogo veći problem od odlaska Lesora što nemamo nikakvu produkciju od ovogodišnjeg Papapetrua, Madara i Smailagića. Alen je sad lošiji igrač no je bio prošle sezone, Ponitka igra 0 minuta, Jaramaz se trudi i sve to, ali je realno zadnji vezni i nije opasan po koš. Mi smo kako-tako rešili onu rupčagu ispod koša i problem sa skokom, ali i dalje previše osciliramo u toku jedne utakmice jer su ili starteri preumorni ili zamene prave sranja. 2
Ted Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 realno, idu dva vrlo zajebana gostovanja. gledam formu, Virtus poslednjih pet tekmi kod kuće, pet pobeda. Monako četiri, izgubio je od Panate kući sa pola koša. sa druge strane mi, poslednjih pet gostovanja četiri poraza i pobeda nad Valensijom. pri tome su svi porazi bili ubedljivi. što će reći, potreban je krupan zaokret da se ove tendencije okrenu. 5
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2024 Author Posted January 28, 2024 jel si gledao torinskog konja? 1
Shaq Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 (edited) 12 minutes ago, *edited by mod said: Zna li se sta za Toka? Ako ne igra, ozbiljno nam šanse rastu. @Shaq znam da ti to najviše pratiš. posto uvek igrate protiv timova kojima fale bitni igraci, prestao sam da pratim, iz bojazni da se i ja ne povredim.. sta ja znam oceli i na mene preci™... Edited January 28, 2024 by Shaq 1 1
Djolle Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 5 minutes ago, goofs said: Mislim da je mnogo veći problem od odlaska Lesora što nemamo nikakvu produkciju od ovogodišnjeg Papapetrua, Madara i Smailagića. Alen je sad lošiji igrač no je bio prošle sezone, Ponitka igra 0 minuta, Jaramaz se trudi i sve to, ali je realno zadnji vezni i nije opasan po koš. Mi smo kako-tako rešili onu rupčagu ispod koša i problem sa skokom, ali i dalje previše osciliramo u toku jedne utakmice jer su ili starteri preumorni ili zamene prave sranja. Zaboravih Madara, zasrao je Savić tu realno. Imao je OJ neke dobre utakmice, ali generalno sigurno slabiiji učinak nego što bi Madar imao da je ostao. 2
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2024 Author Posted January 28, 2024 Just now, Ted said: šta je torinski konj? film za utorak 1
J.R. Cash Posted January 29, 2024 Posted January 29, 2024 15 minutes ago, Djolle said: Kad bismo od ove dvojice napravili jednog, Frenkova glava i šut, a telo Kabokla, bili bi baš zajebani. Taj bio bio NBA starter. 2
Recommended Posts