Ted Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 (edited) 9 minutes ago, J.R. Cash said: Ma igramo promenljivo, dohvatili smo vrh forme jedno par nedelja i to je to. Sve je jasno. Nekonstantnost forme i nedovoljno dobar fokus kao najveci problemi tima su se videli i na ovoj utakmici Ali stvarno nema razloga za tolikim kukanjem. Izgubili smo teskim polaganjem i pokazali dosta dobrih stvari. Dolaze dve mnogo bitnije utakmice koje ako nekako dobijemo, katapultiramo se u top sest. A to je zapravo cilj, ne ABA. Iz tog ugla, jedino moze da se zali sto smo se ovoliko istrosili na manje bitnoj utakmici. da sumiram i poslužim se tvojim rečima, moj utisak je da će nekonstantnost forme i nedovoljno dobar fokus biti kratak opis cele ove sezone, kada se bude sumiralo zašto nismo uspeli to što smo naumili. šta mislim o naredne dve utakmice, zadržaću za sebe, da ti ne bi dizao pritisak sad volim da čitam tvoje postove pošto znaš mnogo više od mene o košarci. stoga se i nadam da si u pravu, a da sam ja samo nestrpljiv i povremeno nesnosan Edited January 28, 2024 by Ted 1
J.R. Cash Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 2 minutes ago, MeanM@ said: Naravno, sa ovim lozenjem da je ovo borba na zivot i smrt, bilo bi idealno kad bi se igralo bez publike, samo basket i da skripi parket. Meni je super i ovako. Mora da ima i tenzije. Partizan bi bio ozbiljan favorit u tim laboratorijskim uslovima, ovako ce biti cupavo. Nadam se samo da nece Gurovic sedeti na onom mestu kad Ana Panter bude sudila. Deluje da Coki pred derbi vise vremena potrosi na rapsored sedenja od prosecnog srpskog para pred svadbu. 3 2
ToniAdams Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 tačno, nije tekma problem, nisu tri tekme problem, nije pet tekmi problem, sezona je problem. a ne slažem se da smo sličnog kvaliteta kao prošle godine, možda ali samo možda to stoji na papiru, ali i u teoriji mislim da smo sada dosta slabiji. 1 1
J.R. Cash Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 1 minute ago, Ted said: da sumiram i poslužim se tvojim rečima, moj utisak je da će nekonstantnost forme i nedovoljno dobar fokus biti kratak opis cele ove sezone, kada se bude sumiralo zašto nismo uspeli to što smo naumili. šta mislim o naredne dve utakmice, zadržaću za sebe, da ti ne bi dizao pritisak sad volim da čitam tvoje postove pošto znaš mnogo više od mene o košarci. stoga se i nadam da si u pravu, a da sam ja samo nestrpljiv i povremeno nesnosan Ne tvrdim da ce biti dobro Samo mislim da jos nismo dosli do tacke na kojoj se prelama sezona. Ako ikad dohvatimo formu koju verujem da imamo u sebi, bolje je da bude u tom momentu. 2 1
Djolle Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 4 minutes ago, J.R. Cash said: Meni je super i ovako. Mora da ima i tenzije. Partizan bi bio ozbiljan favorit u tim laboratorijskim uslovima, ovako ce biti cupavo. Nadam se samo da nece Gurovic sedeti na onom mestu kad Ana Panter bude sudila. Deluje da Coki pred derbi vise vremena potrosi na rapsored sedenja od prosecnog srpskog para pred svadbu. Ne kapiram ovo za Gurovića i Anu Panter, otkus ona u priči o ABA plejofu?
J.R. Cash Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 1 minute ago, Djolle said: Ne kapiram ovo za Gurovića i Anu Panter, otkus ona u priči o ABA plejofu? Ne teraj me da objasnjavam foru, cak ni losu. 1
Djolle Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Mislio sam da ima još nešto što ne znam, osim što Gurke bije žene, pa da je fora malo dublja.
MeanM@ Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 7 minutes ago, J.R. Cash said: Meni je super i ovako. Mora da ima i tenzije. Partizan bi bio ozbiljan favorit u tim laboratorijskim uslovima, ovako ce biti cupavo. Nadam se samo da nece Gurovic sedeti na onom mestu kad Ana Panter bude sudila. Deluje da Coki pred derbi vise vremena potrosi na rapsored sedenja od prosecnog srpskog para pred svadbu. To mu je specijalitet od serije protiv Buducnosti pre nekoliko godina. Doduse postoji istorija tih sedenja i od ranije, necemo je potezati :). Nek je Partizan u prednosti bez publike, nije problem. Cilj je da kvalitetniji pobedi, jos u seriji na tri. Fair and square. Mislim da bi svima bilo lakse i bilo bi vise sporta, a manje svinjca, sto je jbni napredak u ovim uslovima, nazalost. 2 1
Ted Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 10 minutes ago, Djolle said: Poverenje je subjektivna stvar, objektivno, ovaj tim je sličnog kvaliteta kao prošlogodišnji. Šira rotacija, a kad se gleda najboljih 8-9 igrača što je i presudno kad se igraju najvažnije utakmice, tu smo negde. Što se El tiče očekujem da dodjemo u sitauciju da igramo plejof seriju na 3 dobijene, a tu Želimir ima zajebanu statistiku, nikome neće biti lako protiv nas. Prošle godine smo isplai u toj fazi, iako smo bili jako blizu odlaska na F4. Nikad neću prežaliti onu tuču. Što se ABA lige tiče, sigurno je da nećemo imatu prednost domaćeg terene u finalu, ali i dalje mislim da smo favoriti u seriji na 3 dobijene. Kup i KLS, voleo bih da igramo oba takmičenja i da osvojimo, ali u ovakvoj situaciji su to takmičenja nižeg prioriteta. možda je sličnog kvaliteta na papiru, al na terenu to tako ne izgleda. što je kod mene, krajnje subjektivno dakako, stvorilo veliko nepoverenje, pošto mrcvarenje traje od oktobra do, evo, februara. nisam sklon idolopoklonstvu, pa samim tim ne može da me drži samo činjenica da je Željko trener i činjenica kakve je sve on stvari uradio u karijeri. živ je čovek, može i on da greši, pa i da ima lošu sezonu, ja sa tim nemam nikakav problem, niti mi je zbog toga manji autoritet ili će da padne u mojom očima. a nisam ni od onih koji bi ga terali zbog toga. ako je u EL sličan omer kao prethodne sezone, ono što je velika razlika, to je ovo zajebavanje i glupiranje po abi. prošlosezonska postava to nije sebi dozvolila, pa se na koncu i izborila za tu prednost domaćeg terena. 1 1
Jimmy Kowalski Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 38 minutes ago, goofs said: Pa da, ali to je problem već duže vreme, previše gluposti. Ledej je tada besportrebno povukao kontru, Alen bespotrebno pravi fintu šuta pa korake, pa onaj glup faul na Nedari za tri, Kaboklo par sranja, Frenk glup faul na beku sedam metara od koša dok smo u bonusu. Aleksa napravio faul za izlazak iz bonusa nad Teodosićem iako smo imali postavljenu odbranu. Na drugoj strani terena, ne napdamo ni Jaga ni Teodosića kao u prva dva derbija. Sve više imam utisak da namerno igramo sporiji tempo i ne forsiramo tranziciju, jer ako pustiš ove dileje da se rastrče praviće sranja. Nego svaki napad, lopta mora PJu, Panteru ili Nanuli u ruke, inače je dobra verovatnoća da će završiti u bunaru. Dozier u izjavama vec nekoliko tekmi unazad ponavlja da ne sme da nam se desava da na samom pocetku utakmice iskopamo sebi rupu, pa onda gledamo kako da iz nje izadjemo, ali eto, opet nam se skoro stalno desava. Nije bitna ni koja petorka pocinje, to nam je postao timski trademark ove polusezone. 2 1
Djolle Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 2 minutes ago, Ted said: možda je sličnog kvaliteta na papiru, al na terenu to tako ne izgleda. što je kod mene, krajnje subjektivno dakako, stvorilo veliko nepoverenje, pošto mrcvarenje traje od oktobra do, evo, februara. nisam sklon idolopoklonstvu, pa samim tim ne može da me drži samo činjenica da je Željko trener i činjenica kakve je sve on stvari uradio u karijeri. živ je čovek, može i on da greši, pa i da ima lošu sezonu, ja sa tim nemam nikakav problem, niti mi je zbog toga manji autoritet ili će da padne u mojom očima. a nisam ni od onih koji bi ga terali zbog toga. ako je u EL sličan omer kao prethodne sezone, ono što je velika razlika, to je ovo zajebavanje i glupiranje po abi. prošlosezonska postava to nije sebi dozvolila, pa se na koncu i izborila za tu prednost domaćeg terena. Slažem se za ABA ligu, kraći roster je prethodne godine izbegao kikseve kao Mega, Igokea, Zada... EL ćemo gotovo sigurno završti sa skorom lošijim od prošlogodišnjih 20-14, nemam prevelika očekivanja od naradna 2 gostovanja, jedna pobeda bi tu bila premija. Uprkos svemu tome, potencijal definitivno postoji, i ako budemo dostigli pik forme u pravo vreme, rezultati mogu da budu i bolji nego prošle sezone. Sport je nepredvidiv, jedan detalj može da promeni stavri, kao ta pomenuta tuča u Madridu ili prosuta pobeda protiv Alimpjevićeve Burse u EC onomad.
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2024 Author Posted January 28, 2024 3 minutes ago, Ted said: možda je sličnog kvaliteta na papiru, al na terenu to tako ne izgleda. što je kod mene, krajnje subjektivno dakako, stvorilo veliko nepoverenje, pošto mrcvarenje traje od oktobra do, evo, februara. identičan rezultat imamo kao i prošle sezone u el, ja verujem da će i na kraju biti identičan omer w/l(eventualno +1 na stranu w) ovaj tim ima dublji bazen iz koga može da izvuče pobedu, što i ovi ovosezonski preokreti potvrđuju taj pik forme o kom je pisao j.r. je u zoni do koje možemo dobaciti, pa i prebaciti preko njega a već smo ga i dosegli u decembru. nije nešto nedodirljivo ako u nešto ne sumnjam to je onda tim koji vodi ove igrače i koji to znaju da poslože da budemo top kada je to neophodno
Ted Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 1 minute ago, Djolle said: Slažem se za ABA ligu, kraći roster je prethodne godine izbegao kikseve kao Mega, Igokea, Zada... EL ćemo gotovo sigurno završti sa skorom lošijim od prošlogodišnjih 20-14, nemam prevelika očekivanja od naradna 2 gostovanja, jedna pobeda bi tu bila premija. Uprkos svemu tome, potencijal definitivno postoji, i ako budemo dostigli pik forme u pravo vreme, rezultati mogu da budu i bolji nego prošle sezone. Sport je nepredvidiv, jedan detalj može da promeni stavri, kao ta pomenuta tuča u Madridu ili prosuta pobeda protiv Alimpjevićeve Burse u EC onomad. daleko od toga da mi na naredne dve tekme nemamo šanse. imamo naravno. bilo bi potrebno da, barem na jednoj od njih, ne kanalimo sami sebe i stavljamo se u nemoguć položaj. (pre)često smo sebi samima najveći protivnik. 1
Heaviside Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 (edited) Po meni vam je jezgro ekipe na papiru slabije nego prošle godine zbog toga što je Lesor bogotac za Frenka i Bruna. Na terenu je već osetno slabije od onog perioda prošle godine kada ste u kontinuitetu bili sami evropski vrh. Ove godine imate bljeskove, možda ste nekad i dostigli taj nivo ali ne meljete kao tada. Cenim da ipak ulazite u plejof i da će gospodin Obradović uspeti da zategne ekipu za tu seriju i da možete da izbacite svakoga. Protiv nas u finalu ste samo blagi favoriti iz više razloga iako ste značajno jači. Edited January 28, 2024 by Heaviside 2 1 1
Ted Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: identičan rezultat imamo kao i prošle sezone u el, ja verujem da će i na kraju biti identičan omer w/l(eventualno +1 na stranu w) ovaj tim ima dublji bazen iz koga može da izvuče pobedu, što i ovi ovosezonski preokreti potvrđuju misliš da ćemo u narednih 11 utakmica (odnosno do kraja) imati skor 9-2 ili 8-3? ili sam pogrešno razumeo?
Recommended Posts