Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
54 minutes ago, MiddleClass said:

Ne zna Zoc jbg

Toliko ne zna da vam se popiso na svic odbranu u drugom poluvremenu. Bolje pogledajte zasto ste na 15+ razlike ostavili otvorenu trojku u svakom napadu. 

Opet, lako je upasti u zamku narativa da se nismo pojavili na utakmici u prvom poluvremenu.. Ali za razliku od EL derbija, ovde to nije bio slucaj. Bili smo glupi, ali nismo bili uplaseni ni lezerni. Prvih 4-5 defanzivnih poseda su bili odlicni. Zvezda je sutirala iznad svojih realnih mogucnosti u prvom i kaznila je svaku nasu mentalnu gresku. Recimo, samo da Ledej nije povukao 1 na 5 na 11 razlike u drugoj cetvrtini, mi bismo polvureme zavrsili u podnsoljivom minusu i dobili bismo utakmicu.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Toliko ne zna da vam se popiso na svic odbranu u drugom poluvremenu. Bolje pogledajte zasto ste na 15+ razlike ostavili otvorenu trojku u svakom napadu. 

Opet, lako je upasti u zamku narativa da se nismo pojavili na utakmici u prvom poluvremenu.. Ali za razliku od EL derbija, ovde to nije bio slucaj. Bili smo glupi, ali nismo bili uplaseni ni lezerni. Prvih 4-5 defanzivnih poseda su bili odlicni. Zvezda je sutirala iznad svojih realnih mogucnosti u prvom i kaznila je svaku nasu mentalnu gresku. Recimo, samo da Ledej nije povukao 1 na 5 na 11 razlike u drugoj cetvrtini, mi bismo polvureme zavrsili u podnsoljivom minusu i dobili bismo utakmicu.

Aok, odgovorio sam na ono Treskovo.

Posted
10 minutes ago, J.R. Cash said:

Ajde otkljucajte Gazu da ga pitamo da li je u zivotu sutnuo na kos. Glupo je ovako.

gaya je ozbiljan atleta, ne zajebavajte se

• +1 1
Posted (edited)

edit. pogrešan topik

Edited by Mercuzzio
  • Tužno 1
Posted (edited)

Ali CTE Aleksa. Brate, moze da se bude heroj i prodorom do kraja ili trojkom sa normalne distance. Ne mora da se puca s pola dok su na satu jos tri sekunde.

Just now, Mercuzzio said:

Kako se Baltimor kvalitetno samoubio

Ne moze da se pobegne od spojlera ni van NFL teme.

Edited by J.R. Cash
Posted (edited)

bio sam u pozorištu, nisam gledao. a i da nisam bio, opet ne bih gledao. gledao bih neku seriju.

kako god, sad vidim da smo opet usrali motku. ne mogu reći da sam iznenađen. zapravo sam bio siguran da ćemo izgubiti ubedljivo, tako da me konačni rezultat malo iznenadio.

sve u svemu, jedva čekam da se ova mučna sezona okonča. još uvek živim u nadi da se neće okončati na način na koji sam uveren da će da se okonča.

i jedva čekam da počne fudbal, da imam šta da gledam.

Edited by Ted
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Brate, mora li uvek ta preterana reakcija?

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Ne moze da se pobegne od spojlera ni van NFL teme.

Sorry. Pokušao sam da editujem najbrže što sam mogao :inn:

• +1 1
Posted

Pa da, ali to je problem već duže vreme, previše gluposti. Ledej je tada besportrebno povukao kontru, Alen bespotrebno pravi fintu šuta pa korake, pa onaj glup faul na Nedari za tri, Kaboklo par sranja, Frenk glup faul na beku sedam metara od koša dok smo u bonusu. Aleksa napravio faul za izlazak iz bonusa nad Teodosićem iako smo imali postavljenu odbranu. Na drugoj strani terena, ne napdamo ni Jaga ni Teodosića kao u prva dva derbija.

Sve više imam utisak da namerno igramo sporiji tempo i ne forsiramo tranziciju, jer ako pustiš ove dileje da se rastrče praviće sranja. Nego svaki napad, lopta mora PJu, Panteru ili Nanuli u ruke, inače je dobra verovatnoća da će završiti u bunaru.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, goofs said:

Pa da, ali to je problem već duže vreme, previše gluposti. Ledej je tada besportrebno povukao kontru, Alen bespotrebno pravi fintu šuta pa korake, pa onaj glup faul na Nedari za tri, Kaboklo par sranja, Frenk glup faul na beku sedam metara od koša dok smo u bonusu. Aleksa napravio faul za izlazak iz bonusa nad Teodosićem iako smo imali postavljenu odbranu. Na drugoj strani terena, ne napdamo ni Jaga ni Teodosića kao u prva dva derbija.

Ma tona gluposti. Zek je pomogao jednom s Tea na prvom pasu, pa onda se kocka na seci dok Smajli ima Bolomboja pod kontrolom i tu pusimo zakucavanje. Pa ta kretenska odluka da povuce u guzvu nas je kostala 6 poena. Taj Aleksin faul je nesto se precesto desava u evropskoj kosarci. Imamo mali faul, ajde da ga potrosimo u neutralnoj poziciji jer smo kao pametni.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted (edited)
12 minutes ago, J.R. Cash said:

Brate, mora li uvek ta preterana reakcija?

mene pitaš?

ako da.....ja se svima izvinjavam tebi i svima ostalima, ali samo sam iskren. onako autentično. takav mi je osećaj od početka sezone, naprosto nemam poverenja u ovaj tim, ali ni trunku.

i ne mogu da se pravim da imam, pošto jbg. nemam.

sebe tešim da će ispasti da slabo poznajem košarku i da propuštam da uvidm nešto što većina vas vidi.

ja, brate, ne vidim ništa. a to nije zato što ne gledam utakmice u live prenosu. odgledam ja sve posle, nešto u celini, nešto u hajlajtsima, ali malo je tekmi koje baš nisam video, uglavnom protiv nekih bedaka u abi.

Edited by Ted
  • Hvala 1
Posted
Just now, Ted said:

mene pitaš?

ako da.....ja se svima izvinjavam tebi i svima ostalima, ali samo sam iskren. onako autentično. takav mi je osećaj od početka sezone, naprosto nemam poverenja u ovaj tim, ali ni trunku.

sebe tešim da će ispasti da slabo poznajem košarku i da propuštam da uvidm nešto što većina vas vidi.

ja, brate, ne vidim ništa. a to nije zato što ne gledam utakmice u live prenosu. odgledam ja sve posle, nešto u celini, nešto u hajlajtsima, ali malo je tekmi koje baš nisam video, uglavnom protiv nekih bedaka u abi.

Ma igramo promenljivo, dohvatili smo vrh forme jedno par nedelja i to je to. Sve je jasno. Nekonstantnost forme i nedovoljno dobar fokus kao najveci problemi tima su se videli i na ovoj utakmici Ali stvarno nema razloga za tolikim kukanjem. Izgubili smo teskim polaganjem i pokazali dosta dobrih stvari. Dolaze dve mnogo bitnije utakmice koje ako nekako dobijemo, katapultiramo se u top sest. A to je zapravo cilj, ne ABA. Iz tog ugla, jedino moze da se zali sto smo se ovoliko istrosili na manje bitnoj utakmici.

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

ma ne sme da se pusti onolika razlika. to jednostavno ne moze.

cvrsto, jaki faulovi, iskoristiti njihova udvajanja. zlostavljati onog malog brazilca i teodosica kad smo u napadu.

smajli nije smwo da pada nafintu brazilca nego da mu opali bandzu da ne zna gde je.

pa jebote tolika razlika i pratis koliko jw ostalo veemena. koncentracija i produzeci. 

teodosic im je crko od umora i to bi dobili na kraju i pored dno odigrane prve cetvrtine.

grcki trener se kockao i proslo mu je ovaj put.

kako ostavismo jednom samog igraca za tri. zbunili se. pa isuse pluse

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Ted said:

mene pitaš?

sebe tešim da će ispasti da slabo poznajem košarku i da propuštem da uvidm nešto što većina vas vidi.

Poverenje je subjektivna stvar,  objektivno, ovaj tim je sličnog kvaliteta kao prošlogodišnji. Šira rotacija, a kad se gleda najboljih 8-9 igrača što je i presudno kad se igraju najvažnije utakmice, tu smo negde.

Što se El tiče očekujem da dodjemo u sitauciju da igramo plejof seriju na 3 dobijene, a tu Želimir ima zajebanu statistiku, nikome neće biti lako protiv nas. Prošle godine smo isplai u toj fazi, iako smo bili jako blizu odlaska na F4. Nikad neću prežaliti onu tuču.

Što se ABA lige tiče, sigurno je da nećemo imatu prednost domaćeg terene u finalu, ali i dalje mislim da smo favoriti u seriji na 3 dobijene.

Kup i KLS, voleo bih da igramo oba takmičenja i da osvojimo, ali u ovakvoj situaciji su to takmičenja nižeg prioriteta.

• +1 3
  • Tužno 2
Posted
24 minutes ago, J.R. Cash said:

Zajebava se Midl, majkamustara.
Sa ostatkom analize se uglavnom slazem. Zvezda moze da igra sa ovim Partizanom samo ako Sfero izmisli jos nesto kad mu osnovnu pripremu meca resi Zelimir, a nije uspeo da napravi dovoljno razlike.

Opet, Partizan ne moze da igra ovaj presing i cvrstu odbranu sa ovoliko istrcavanja i vracanja na blokovima duze od cetvrtine ako hoce da odrze koncentraciju i procente u napadu. 
Bice interesantna aba serija ako budu i jedni i drugi kompletni. Mada Zvezda je kilavija i osetljivija na povrede cini mi se.

Naravno, sa ovim lozenjem da je ovo borba na zivot i smrt, bilo bi idealno kad bi se igralo bez publike, samo basket i da skripi parket.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...