sigurnost Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nad ledejem 10 napravljenih faulova sviranih, koliko je nesviranih samo oberknežević zna Ledej mnogo dobar dečko. Mnogo sam žalostan što protivnički igrači zloupotrebljavaju njegovu dobrotu, pa se povrede posle njegovih udaraca pesnicom, laktom, kolenom, klizećih startova. Valjda će ga sudije zaštititi. 2 2 2
Popular Post Djolle Posted January 28, 2024 Popular Post Posted January 28, 2024 Brat Eleniko uskraćen za pisanu reč, ali revnosan u sporazmevanju znakovnim jezikom... 3 21 1
smooth.Op Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Laza nek pripazi da ne povredi svoje. Zna se ko je brendirao prstić u pleksus. 1
Tresko Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 I da, nije mi jasan koncept da Balša bude u 12, a Smith-a ostaviš van 12 za ovakvu utakmicu, gde si znao da će da bude svinjac i da će da pikiraju PJ-a i Pantera da ih napune ličnim. I da Ponitka ne igra recimo na kraju umesto Jaramaza odbranu, ne verujem da bi njemu kepec pobegao onako. Ili da u poslednjem minutu umesto Smailagića bude Kaboklo, ne verujem da bi kepec prošao bez banane kod Kabokla. 1
MeanM@ Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 7 minutes ago, MiddleClass said: Ne zna Zoc jbg Zaboravijo rim protektora na klupi. Zamisli da je Kaboklo prilepio onde zemljaka Jaga 1
Choda Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 To sto je neko najbolji trener Evrope svih vremena ga ne abolira od objektivne kritike, da nam ekipa ima prevelike oscilacije, I da svaku drugu tekmu pocinjemo sa -15. 1
ZokiAsov Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 4 minutes ago, garmonbozia said: treba odma d'ode Zoc treba da vodi samo evroligu. Abu canak ili dzile 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2024 Author Posted January 28, 2024 2 minutes ago, ZokiAsov said: Zoc treba da vodi samo evroligu. Abu canak ili dzile tročlana komisija filiposki, šćepanović i gagi nikolić 1 1
goofs Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 10 minutes ago, MeanM@ said: Zaboravijo rim protektora na klupi. Zamisli da je Kaboklo prilepio onde zemljaka Jaga Kaboklo, kakav je večeras bio, bi napravio tu koš i faul laganica. Naš jedini igrač pod košem sa pozitivnim IQom ima odraz ćopave kamile ispod koje ne možeš list novina da izvučeš. Balšu ne računam jer je previše zelen za ovakve utakmice. 1 1 1
*edited by mod Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Okrećemo se obavezama u EL. 1-2 do kupa je neki minimum, očekujem 2-1 dok bi 3-0 bila baš senzacija. Pre svega jer će Monako biti naložen, u formi su a i ne znam bas koliko je realno da imamo 4:0 sa njima u dve sezone. 1 1
Kreator Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 1 hour ago, ToniAdams said: pa jedno ne isključuje drugo, pričam o celoj sezoni i trendu koji ne može dobro da donese na druge staze, to što dvadeset puta stižeš dvadeset razlike ne znači za mene ništa pozitivno, štaviše samo pokazuje da nisi konstantan, a za cigane kao da dosad nismo znali, zaboga igraju regularno u istoj ligi sa svojim drugim timom Ma naravno. To nikako ne može da bude pozitivno. Puštaš utakmicu, bacaš je u bunar svojim NEtrudom i posle nešto kao juriš, igraš odbranu... Videlo se odmah u 2. pol. kada su Panter pa Lidej valjda napravili te jake faulove da su rešili da podignu gaće u drugom delu. To je neki psihološki momenat koji ja stvarno niti mogu niti želim da razumem. Ok, vidi se da imamo kvalitet, možda ih i brejknemo u plejofu sa ovakvim zalaganjem kao u 2. pol. ali da ti prečesto u derbiju kreneš kao da si pao sa marsa, totalno neshvatljivo. 1
J.R. Cash Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Ajde otkljucajte Gazu da ga pitamo da li je u zivotu sutnuo na kos. Glupo je ovako. 2 1 3
Recommended Posts