Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Koliko glupo izgubljenih lopti na ova balon dodavanja...

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Opet ne preuzimamo mali-mali pnr i pusimo trojku. Jebo nam pas mater glupu.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Sta im Obradovic radi na TO i treninzima..zasto se niko ne usudjuje da sutira za 3..to je vec neko vreme problem, nepotreban extra pas, nepotreban ulaz na otvorenom sutu..Prosle sezone su isti ovi igraci bili mnogo hrabriji

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
Just now, ZokiAsov said:

Koji minus mozga ovo dodavanje o.j

A bilo ih je jedno 3 pre njega, sve se isto završilo.

• Tužno 1
Posted

Ipak svi kod psihologa grupno... niko ne moze otvoren sut da pogodi

• Tužno 1
Posted

uz svu pomoć sudija, jebiga, nismo mogli da očekujemo da ćemo da sezonu na derbiju da peglamo u gostima, sve da smo duplo bolji tim, a ne mislim da smo uopšte bolji.

i kako igra kapiten, tako igra i tim i takva nam je sezona, pun kurac oscilacija sa nekim svetlim momentima, a to što smo dvajes puta stizali dvajes razlike i nije za neki ponos nego za prst na čelo al ko sam ja da pričam o tome

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Prekinuta kontra tehnickom, sudije mozga bez

• Haha 1
Posted
Just now, J.R. Cash said:

Opet ne preuzimamo mali-mali pnr i pusimo trojku. Jebo nam pas mater glupu.

Riljamo da smanjimo i onda popušimo dve glupe trojke... Avramović 2 puta sam ko duh ne može da pogodi, sad nam sudija seče kontru iz koje dajemo trojku... Nije ovo naša utakmica, ne bi dobili da je produže za još dve četvrtine

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

Ukrali nam trojku, razbili arkadu. Malo smo pokazali muda u delu 3/4, malo nam trojke izašle iz koša, malo rano izbačen PJ a najviše smo sami zasrali i to dva puta za redom...

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
15 minutes ago, Djolle said:

Kakav brainfart Obradovića

Zbog bacanja. Greska u svskom slucaju.

• Tužno 1
Posted

Usrao nas je Bolomboj za sve pare, centri sramotni

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Djolle said:

Riljamo da smanjimo i onda popušimo dve glupe trojke... Avramović 2 puta sam ko duh ne može da pogodi, sad nam sudija seče kontru iz koje dajemo trojku... Nije ovo naša utakmica, ne bi dobili da je produže za još dve četvrtine

Taj koji je dao tehnicku u 3 na 1 kontri bi mogao da sudi samo biznis ligu da se ja pitam.

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Choda said:

Prekinuta kontra tehnickom, sudije mozga bez

Ovo je baš poruka da nam se ne isplati da se trudimo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...