Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Da mi u mesec dana gubimo dva derbija od cigana 20 razlike, stvarno sramota.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Krajnje je vreme da se Panter trgne. Pukni 15 lopti, taman ih sve promasio. Divljaj, sutiraj nerezonski.

deluje mi da ga savršeno boli kurac da se trza

• +1 1
Posted
Just now, J.R. Cash said:

Krajnje je vreme da se Panter trgne. Pukni 15 lopti, taman ih sve promasio. Divljaj, sutiraj nerezonski.

Nista ne pokušava, toliko da ni ne udvajaju njega već samo PJa. A bez nekog njegovog ludila nećemo ni na jednocfirenu razliku prići.

• Tužno 1
Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

deluje mi da ga savršeno boli kurac da se trza

Preterujes. Covek je u krizi, izgubio je samopouzdanje. Da ga boli kurac, ne bi peglao odbranu.

• +1 1
Posted

Cigani biju gore nego mma, i to im se dopusta. U ovakvom svinjcu od utakmice je najvaznije da niko ne bude povredjen

• Wub 1
  • Haha 2
Posted
1 minute ago, ZokiAsov said:

Cigani biju gore nego mma, i to im se dopusta. U ovakvom svinjcu od utakmice je najvaznije da niko ne bude povredjen

zato su doveli vasa bakočevića

Posted

Pustili su ozbiljnu tuču na terenu, a mi ne umemo da se snadjemo u tome. Jbeš ovu tekmu, ali biće i drugih ekipa u EL koje tamburaju, moramo da imamo neki odgovor na to. 

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
5 minutes ago, ZokiAsov said:

I uredno se bune a sviraju im svaki treci faul

• Haha 2
Posted

jbt samo nek puca pa šta bude, proradiće kad tad

• +1 1
Posted

Jebote, covek ne uze najotvoreniju trojku u karijeri. Ovo je posao za psihologa.

• +1 3
  • Tužno 1
Posted

Mogao je da uzme onu trojku, ne znam šta je vraćao ali dobro, neka se raspuca makar pukli, mora nekad da proradi.

Posted (edited)
4 minutes ago, Choda said:

I uredno se bune a sviraju im svaki treci faul

To je višegodišnja instrukcija, udri i buni se svaki put.

Ali mi smo isključivo krivi što ne umemo da se prilagodimo na taj seoski fazon.

Edited by Vasilij Zajcev
  • +1 3
Posted
2 minutes ago, goofs said:

Pustili su ozbiljnu tuču na terenu, a mi ne umemo da se snadjemo u tome. Jbeš ovu tekmu, ali biće i drugih ekipa u EL koje tamburaju, moramo da imamo neki odgovor na to. 

Na zalost ekipa nam generalno ima jako los kosarkaski IQ, a Zeljko deluje kao da je digao ruke po tom pitanju

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

ahahaha kakav je ovo kurac faul ahahaha

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...