Tresko Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Ja sam se nadao da će tom beskorisnom govnetu da daju špic u bulju na kraju prošle sezone. On je ispod svakog nivoa kao košarkaš i trebalo bi ga već oterati i sad u sred sezone.S druge strane nadam se da neće da vraćaju Vanju Marinkovića jer kad ga vidim sa onom Rodni Troter facom nemoćnog pileta dobijem nervni napad. Za to trojki koje on šutne i pogodi može da se nadje neko drugi. 2
SNARC Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Meni je to za Danila neverovatno..mozda ima, odnosno sigurno ima, problem sa samopouzdanjem..ali da ne vidi da je usrao sve cega se dohvatio i da trazi da se tim sa multimilionskim budzetom i ogromnim ocekivanjima oslanja na njega tako kilavog..pa jos u njegovim godinama, kad vise nije ni talenat ni nada... Nemoguce da je toliko tupav. In other news, nije mi jasan Tristan i njegova situacija..jedan mi je od najsigurnijih u timu kad ostane sam za tri..sta se ostalo desava, ne mogu pojmim.
MiddleClass Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Protiv Zalgirisa trojke 4/16 Trojka koja je prelomila mec Spoiler 1 1 2
Tresko Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Zato je većeras uspeo Ćoki da ubaci bar jednog svog specijalca, Oborkneževića. Čudi me da nije ubacio i Iku "Izvini Lazo" Deliju. Nadam se da će bar Pukl da izbaci brzo bar jedan deo rulje večeras sa tribina.
ToniAdams Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 pošto je apsurd osnov svakog dobrog vica, mogu reč da je dobra fora što je đuša pre neku tekmu reko da je spreman da preuzme ulogu kapetana, a sad kapetan uverljivo igra đušinu ulogu 2
booyaka Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Oberknežević jedan od najboljih naših sudija, jako fina porodica.
Tresko Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 2 minutes ago, ToniAdams said: pošto je apsurd osnov svakog dobrog vica, mogu reč da je dobra fora što je đuša pre neku tekmu reko da je spreman da preuzme ulogu kapetana, a sad kapetan uverljivo igra đušinu ulogu Ma, Kevin nije u dobroj formi ofanzivno, plus još više nego prošle godine sve ekipe pikiraju njega i na njemu igraju strašno agresivno i mlate ga neopevano. Ali, u odbrani čovek igra monstruozne partije, još bolje nego prošle godine tako da radi odličan posao, jer dok njega mlate u napadu, ako je PJ u utakmici i Naneli, oni napune protivnika, kao što je rekao i Trinkjeri. Dok Andjušić je potpuno beskoristan u napadu, ali zato je očajan u odbrani i konstantno je igrač manje. Niti pravi faulove, niti čuva igrače, a u napadu prodaje lopte, promašuje šuteve, ili baca drugima one granate od pasova u zadnjih tri sekunde napada. On može jedino da preuzme ulogu onoga što daje dresove i opremu u veš mašinu, mada mislim da bi i tu zasrao pa bi dresovi izašli tri broja manji iz mašine.
Vasilij Zajcev Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 5 minutes ago, ToniAdams said: pošto je apsurd osnov svakog dobrog vica, mogu reč da je dobra fora što je đuša pre neku tekmu reko da je spreman da preuzme ulogu kapetana, a sad kapetan uverljivo igra đušinu ulogu Da, da, baš kao dobar vic, pokrili smo Barsinu ponudu da bi lik glumio neki Bronx po terenu.. Onaj mali iz Žalgirisa mu ukrade tri lopte na istu foru, tj. samo postavljajući ruku na Panterov šabloiziran (preširok i visok) crossover kroz noge.. 1
ToniAdams Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 a jbg volim ja brata kul tinga, ali ovo što je kod nas otprilike jednako vremena je igrao užasno i fenomenalno negde pola prošle sezone je bio meganepouzdan a onda je poludeo, sad opet, samo mu se taj nepouzdani deo kanda osladio. mislim ozbiljno da je nekakav mentalni bag po sredi.
Mindaugas Žukauskas Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Ima nešto i do skautinga, kao jedan od najboljih skorera u EL, privukao je pažnju da svaki trener prvenstveno gleda kako njega da zaustavi. Tako su i taj krosover provalili. I Trinkijeri se posle utakmice hvalio kako je zaustavio Pantera, ali eto, natrpa ga Perry. U svakom slučaju, bilo bi bolje da što manje on bude taj koji prenosi loptu. 4
ubibobi Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 7 hours ago, April said: Sećam se ovog momenta kada kapiten daje koš nakon pola sata igre
goofs Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Po peti put, nije Anđus to izjavio pre par nedelja, ta izjava je iz maja prošle godine kad se igralo sa Realom i kad je KP bio suspendovan. Njegov problem je krš odbarana, rupa je pozadi i da bi to nadomestio mora da ubacuje šut sa 70% uspeha, a nije ni blizu toga. Kao ludi Birča. Da je bolji defanzivac bio bi odličan 3D igrač za EL. To kako on sebe vidi je stvarno za analizu, bila je i ona podsmeh realcija kad ga je Kari otpisao sa spiska, kao da je znam kolko bolji od svih što su otišli na SP. Opet, ruku na srce, bio je profy i odazivao se svaki put kad su ga zvali.
Jimmy Kowalski Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Pa nije bitno kad je izjavio. Odakle njemu ideja da misli da je u stanju da zameni kapitena? Umesto da kaze nesto u stilu "nisam dostojan ni cipele da mu cistim, ali potrudicu se da dam makar neki doprinos, a ne da budem stetocina", on bi u kapitenove cipele da uskoci..
ToniAdams Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Grobari govna razmažena više cene dela nego reči
SNARC Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 - U cije ces ti cipele..Bog te ubio da te ne ubije 1
Recommended Posts