nenad Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 7 minutes ago, Ted said: kad bi imali ljudi predstavu koliko država godišnje ulupa i slupa na beslovesne gluposti ili zbog beslovesnih gluposti, ja mislim da bi se digla kuka i motika odmah. mislim na cifre koje su u pitanju. u odnosu na te cifre, ovo što se ulupa u sport i večite je kap u moru. što ne znači da je opravdano ili da treba (ja ne bih ni to dao), samo znači da je daleko od toga da je najveći problem. meni to njegovo zvuci kao sour grapes. koliko god da ga je partizan platio, mirotic je igrac koji se ne propusta, ako imas sansu i para da ga dovedes. sa miroticem i panterom partizan ce biti brutalan. 2
johan nagel Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 39 minutes ago, BWA said: Doci ce jedna petica sigurno. Ма знам али опет треба уклопити минуте Миротића и Ледеја а објективно су обојица четворке. Реално је да одређене минуте Ледеј проведе на пет што има својих предности али и мана јбг. Уклопиће то све Жељко не сумњам али ето дискутујемо у ишчекивању 1
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Just now, nenad said: meni to njegovo zvuci kao sour grapes. koliko god da ga je partizan platio, mirotic je igrac koji se ne propusta, ako imas sansu i para da ga dovedes. sa miroticem i panterom partizan ce biti brutalan. kvalitetan plej kojeg traže po rečima Savića/Avramović Panter/Jaramaz Naneli/Ponitka Ledej/Smajli Mirotić/ kvalitetna petica kojeg traže Mnogo zavisi od keca i petice koju dovedu.
Nikodije Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 17 minutes ago, Ted said: kad bi imali ljudi predstavu koliko država godišnje ulupa i slupa na beslovesne gluposti ili zbog beslovesnih gluposti, ja mislim da bi se digla kuka i motika odmah. mislim na cifre koje su u pitanju. u odnosu na te cifre, ovo što se ulupa u sport i večite je kap u moru. što ne znači da je opravdano ili da treba (ja ne bih ni to dao), samo znači da je daleko od toga da je najveći problem. U zemlji koja botovima parazitima isplati milijardu evra za 10 godina mi treba da se sekiramo zbog 3,5 miliona evra za Mirotića, 2,2 za Pantera i 2 za Ledeja. Ma ajde bre, sića. 1 1
ToniAdams Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 zato ste vi tu da pristedite za oboje plus da razvijate domace repstivce 4 1
Geo Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) 9 minutes ago, BlackGeorge said: kvalitetan plej kojeg traže po rečima Savića/Avramović Panter/Jaramaz Naneli/Ponitka Ledej/Smajli Mirotić/ kvalitetna petica kojeg traže Mnogo zavisi od keca i petice koju dovedu. Pa ne Mirotic ni minut na petici, Smajli je jedna, druga je ta sto treba da dodje i Ledej nekada moze da spusti kada igramo bas nisku petorku ... E da i Balsa ako bude nekada zdrav Edit: Napisao sam jos odavno da je Mirotic 2,5mil i toliko daje Barsa da ga se oslobodi .... To je dogovoreno jos pre Ledeja .... Edited July 15, 2023 by Geo 3
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Just now, Geo said: Pa ne Mirotic ni minut na petici, Smajli je jedna, druga je ta sto treba da dodje i Ledej nekada moze da spusti kada igramo bas nisku petorku ... E da i Balsa ako bude nekada zdrav Igraće Željko sa Mirotićem (ako dođe) i Ledejom zajedno na terenu bez problema. Igrao je Ledej i peticu u grčkoj i litvaniji tako da ni to nije problem.
Segundo Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 17 minutes ago, BlackGeorge said: kvalitetan plej kojeg traže po rečima Savića Drugar koji često ima neke proverene info iz kluba mi upravo rece da se na pleju juri jedno nerealno ime i ako dođe biće veća bomba od Mirotića. 2
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 samo ovu 💣 priznajem ostalo su 🧨 1
Segundo Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 1 minute ago, ToniAdams said: e pa jbg recite sada, i tako svaki put omasimo Ostao je zakopčan za dalji razgovor, kaže ne sme više ni reč, osim da takvo ime nije nikada moglo da se zamisli. 1
Recommended Posts