Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Ted said:

kad bi imali ljudi predstavu koliko država godišnje ulupa i slupa na beslovesne gluposti ili zbog beslovesnih gluposti, ja mislim da bi se digla kuka i motika odmah. mislim na cifre koje su u pitanju. u odnosu na te cifre, ovo što se ulupa u sport i večite je kap u moru. što ne znači da je opravdano ili da treba (ja ne bih ni to dao), samo znači da je daleko od toga da je najveći problem.

meni to njegovo zvuci kao sour grapes. koliko god da ga je partizan platio, mirotic je igrac koji se ne propusta, ako imas sansu i para da ga dovedes. sa miroticem i panterom partizan ce biti brutalan.

• +1 2
Posted
39 minutes ago, BWA said:

Doci ce jedna petica sigurno.

Ма знам али опет треба уклопити минуте Миротића и Ледеја а објективно су обојица четворке. Реално је да одређене минуте Ледеј проведе на пет што има својих предности али и мана јбг.

Уклопиће то све Жељко не сумњам али ето дискутујемо у ишчекивању :D

• +1 1
Posted
Just now, nenad said:

meni to njegovo zvuci kao sour grapes. koliko god da ga je partizan platio, mirotic je igrac koji se ne propusta, ako imas sansu i para da ga dovedes. sa miroticem i panterom partizan ce biti brutalan.

kvalitetan plej kojeg traže po rečima Savića/Avramović

Panter/Jaramaz

Naneli/Ponitka

Ledej/Smajli

Mirotić/ kvalitetna petica kojeg traže

Mnogo zavisi od keca i petice koju dovedu.

Posted
17 minutes ago, Ted said:

kad bi imali ljudi predstavu koliko država godišnje ulupa i slupa na beslovesne gluposti ili zbog beslovesnih gluposti, ja mislim da bi se digla kuka i motika odmah. mislim na cifre koje su u pitanju. u odnosu na te cifre, ovo što se ulupa u sport i večite je kap u moru. što ne znači da je opravdano ili da treba (ja ne bih ni to dao), samo znači da je daleko od toga da je najveći problem.

U zemlji koja botovima parazitima isplati milijardu evra za 10 godina mi treba da se sekiramo zbog 3,5 miliona evra za Mirotića, 2,2 za Pantera i 2 za Ledeja. Ma ajde bre, sića.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

zato ste vi tu da pristedite za oboje plus da razvijate domace repstivce :fantom:

• +1 4
  • Hvala 1
Posted (edited)
9 minutes ago, BlackGeorge said:

kvalitetan plej kojeg traže po rečima Savića/Avramović

Panter/Jaramaz

Naneli/Ponitka

Ledej/Smajli

Mirotić/ kvalitetna petica kojeg traže

Mnogo zavisi od keca i petice koju dovedu.

Pa ne Mirotic ni minut na petici, Smajli je jedna, druga je ta sto treba da dodje i Ledej nekada moze da spusti kada igramo bas nisku petorku ...    E da i Balsa ako bude nekada zdrav

Edit: Napisao sam jos odavno da je Mirotic 2,5mil i toliko daje Barsa da ga se oslobodi .... To je dogovoreno jos pre Ledeja ....

Edited by Geo
  • +1 3
Posted
Just now, Geo said:

Pa ne Mirotic ni minut na petici, Smajli je jedna, druga je ta sto treba da dodje i Ledej nekada moze da spusti kada igramo bas nisku petorku ...    E da i Balsa ako bude nekada zdrav

Igraće Željko sa Mirotićem (ako dođe) i Ledejom zajedno na terenu bez problema. Igrao je Ledej i peticu u grčkoj i litvaniji tako da ni to nije problem.

Posted
17 minutes ago, BlackGeorge said:

kvalitetan plej kojeg traže po rečima Savića

Drugar koji često ima neke proverene info iz kluba mi upravo rece da se na pleju juri jedno nerealno ime i ako dođe biće veća bomba od Mirotića.

• +1 2
Posted

e pa jbg recite sada, i tako svaki put omasimo

• +1 1
Posted

image.gif.9b4f07cc892fb7bf303505fc4b6c82e4.gif

samo ovu 💣 priznajem

ostalo su 🧨

• Wub 1
Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

e pa jbg recite sada, i tako svaki put omasimo

Ostao je zakopčan za dalji razgovor, kaže ne sme više ni reč, osim da takvo ime nije nikada moglo da se zamisli. 

• +1 1
Posted

кајри ирвинг, нема трећег

• Haha 4
Posted

samo kajrija ravnozemljasa da ne dovedemo :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...