Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, *edited by mod said:

Ne znam ni čiji je ni da li je huligan a vala ni da li je bio na utakmici. Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. A nisu neki ljubitelji sporta a još manje su navijači ili huligani

pa možeš da zaključiš iz ovog što se vidi na snimku, izlazi iz auta u napadnutoj koloni koji se vraćaju sa utakmice, navlači kapuljaču i uzima sekiru. znači nije nikakav zabrinuti građanin nego očigledno neki viđeniji oragnizovani navijač koji očekuje napad suparničke grupe

a to što na ovaj način relativizuješ ovaj ološ je baš teško sranje, ali kako hoćeš

• +1 3
Posted
12 minutes ago, *edited by mod said:

Ne znam ni čiji je ni da li je huligan a vala ni da li je bio na utakmici. Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. A nisu neki ljubitelji sporta a još manje su navijači ili huligani

Samo se ti igraj..evo uvukli te do struka u blato

• +1 2
Posted

Realno jeste problem sto smo normalizovali to da smo "kolateralna steta". Kao da su ovi obracuni neke prirodne pojave koje ne mozes da zaobidjes.

• +1 3
Posted
33 minutes ago, Shaq said:

skloni ostrascenost sa strane, pa odgledaj vise puta ako nisi video iz prvog puta..samo ce ti se kasti..

samo se ti valjaj u blatu, necu da ti smetam

sasvim sigurno

• +1 1
Posted
10 minutes ago, SNARC said:

Samo se ti igraj..evo uvukli te do struka u blato

U pravu si, ni sam ne znam šta mi bi. Kako su krenuli još će biti da je to neki interni obračun koji nema veze ni sa čim.

• +1 3
Posted
18 minutes ago, ZokiAsov said:

Evo jos par komsija doslo da nam objasni da je u pitanju kriminalni obracun i da tu niko nevin nije stradao. Jer tako su u mogucnosti

minićistitm

• +1 1
Posted

Ipak je neko stvari nazvao pravim imenom 

• +1 8
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Svako dobronameran ce na slici videti samo dvocifren broj mladih ljudi koji su izriciti protivnici nosenja sekira u kolima..

• +1 4
Posted
7 minutes ago, copkillah said:

mup cuti, jer je MUP u skoplju i veceras ce biti na akademiji povodom dana srpske zajednice (sveti sava). kad se vrati oglasice se i mup

Posted
40 minutes ago, *edited by mod said:

Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. 

stvarno? zasto? 

Posted
3 minutes ago, nenad said:

stvarno? zasto? 

jos pitas?

sta, ti kao nemas sikiru pod sedistem u autu? :fantom:

• Haha 5
Posted
15 minutes ago, б1lme3 said:

jos pitas?

sta, ti kao nemas sikiru pod sedistem u autu? :fantom:

Pozarni aparat - my weapon of choice.

Zaista nemam gedore i sl. 
Nego zasto ovih nekoliko strana nije na onom politicko sporckom topiku?

Posted (edited)
35 minutes ago, nenad said:

stvarno? zasto? 

Ne znam za njega, ali u kolima imam pendrek i suzavac. Nekoliko puta sam imao situaciju gde je moglo da dođe do obračuna i jednom sam i vadio pendrek jer me je lik isekao, radio brake checking i onda me zablokirao da izađe iz vozila i došao do mene da mi otvara vrata i pobegao kada sam izvadio pendrek. 

Ne poredim ovo sa sekirom, nego objašnjavam gde živimo i šta moraš da imaš kod sebe za samoodbranu jer te niko drugi neće braniti ovde. 

Edited by garmonbozia
  • +1 3
  • Hvala 1
  • Tužno 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...