Popular Post ZokiAsov Posted January 27, 2024 Popular Post Posted January 27, 2024 Evo jos par komsija doslo da nam objasni da je u pitanju kriminalni obracun i da tu niko nevin nije stradao. Jer tako su u mogucnosti 12
levi Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 Just now, *edited by mod said: Ne znam ni čiji je ni da li je huligan a vala ni da li je bio na utakmici. Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. A nisu neki ljubitelji sporta a još manje su navijači ili huligani pa možeš da zaključiš iz ovog što se vidi na snimku, izlazi iz auta u napadnutoj koloni koji se vraćaju sa utakmice, navlači kapuljaču i uzima sekiru. znači nije nikakav zabrinuti građanin nego očigledno neki viđeniji oragnizovani navijač koji očekuje napad suparničke grupe a to što na ovaj način relativizuješ ovaj ološ je baš teško sranje, ali kako hoćeš 3
SNARC Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 12 minutes ago, *edited by mod said: Ne znam ni čiji je ni da li je huligan a vala ni da li je bio na utakmici. Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. A nisu neki ljubitelji sporta a još manje su navijači ili huligani Samo se ti igraj..evo uvukli te do struka u blato 2
Shan Jan Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 Realno jeste problem sto smo normalizovali to da smo "kolateralna steta". Kao da su ovi obracuni neke prirodne pojave koje ne mozes da zaobidjes. 3
cedo Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 33 minutes ago, Shaq said: skloni ostrascenost sa strane, pa odgledaj vise puta ako nisi video iz prvog puta..samo ce ti se kasti.. samo se ti valjaj u blatu, necu da ti smetam sasvim sigurno 1
*edited by mod Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 10 minutes ago, SNARC said: Samo se ti igraj..evo uvukli te do struka u blato U pravu si, ni sam ne znam šta mi bi. Kako su krenuli još će biti da je to neki interni obračun koji nema veze ni sa čim. 3
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2024 Author Posted January 27, 2024 18 minutes ago, ZokiAsov said: Evo jos par komsija doslo da nam objasni da je u pitanju kriminalni obracun i da tu niko nevin nije stradao. Jer tako su u mogucnosti minićistitm 1
SNARC Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 2 minutes ago, copkillah said: Ipak je neko stvari nazvao pravim imenom Svako dobronameran ce na slici videti samo dvocifren broj mladih ljudi koji su izriciti protivnici nosenja sekira u kolima.. 4
cedo Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 7 minutes ago, copkillah said: Ipak je neko stvari nazvao pravim imenom mup cuti, jer je MUP u skoplju i veceras ce biti na akademiji povodom dana srpske zajednice (sveti sava). kad se vrati oglasice se i mup
nenad Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 40 minutes ago, *edited by mod said: Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. stvarno? zasto?
pbg12345 Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 3 minutes ago, nenad said: stvarno? zasto? jos pitas? sta, ti kao nemas sikiru pod sedistem u autu? 5
MeanM@ Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 15 minutes ago, б1lme3 said: jos pitas? sta, ti kao nemas sikiru pod sedistem u autu? Pozarni aparat - my weapon of choice. Zaista nemam gedore i sl. Nego zasto ovih nekoliko strana nije na onom politicko sporckom topiku?
garmonbozia Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 (edited) 35 minutes ago, nenad said: stvarno? zasto? Ne znam za njega, ali u kolima imam pendrek i suzavac. Nekoliko puta sam imao situaciju gde je moglo da dođe do obračuna i jednom sam i vadio pendrek jer me je lik isekao, radio brake checking i onda me zablokirao da izađe iz vozila i došao do mene da mi otvara vrata i pobegao kada sam izvadio pendrek. Ne poredim ovo sa sekirom, nego objašnjavam gde živimo i šta moraš da imaš kod sebe za samoodbranu jer te niko drugi neće braniti ovde. Edited January 27, 2024 by garmonbozia 3 1 3
Recommended Posts