Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, warp said:

Po logici da atmosferu i navijanje započinju najverniji a kasnije je prihvate civili , pa ne započinju skandiranja u prepunoj hali obični navijači...

Dokaz: Razlika u atmosferi na utakmicama KKCz u EL i ABA koju cigani bojkotuju....

Koja je razlika u vaznosti meca izmedju utakmica ABA i Evrolige? Kada se igra finale ABA lige, odnosno vazna utakmica, razlike u navijanju gotovo da nema.

I ne moze to samo po sebi biti dokaz, navijaci Zvezde nemaju pravo da pokusaju bilo sta da organizuju kada je ABA liga u pitanju. Ajde ti pokusaj da se popnes na sipku, doneses megafon i vodis navijanje. Pa onda sledeci mec da nastavis tako i dizes organizaciju na visi nivo. Odmah bi dosli ,,najverniji'' i nalupali bi te. Dakle, naravno da neorganizovano navijanje ne moze biti na nivou organizovanog. Ali ako bi neko sklonio ,,najvernije'' i stavio ih tamo gde im je mestu - u zatvor, sta smo mi debili pa ne znamo da smisljamo pesme, vodimo navijanje, pravimo koreografije... sta vise, to bi radili daleko obrazovaniji i pametniji ljudi sa mnogo vise smisla i sve bi se diglo na jos visi nivo.

Zvezda vise ne moze da napuni stadion u fudbalu, cak ni protiv prvaka Evrope. Toliko su ogadili svima sve. Bez ,,najvernijih'' i njihovih ortaka iz uprave i drzave, Crvena zvezda kao gigant ne bi bila u dugovima nego uspesan klub koji bi do sada napravio novi stadion bez atletske staze. Uspesan i dobro organizovan klub na modernom stadionu bi pratilo mnogo vise od 10 000 ljudi ili koliki je vec sada prosek. Ako mislis da ne bi grmelo vise nego sad kada se par hiljada mandrila dere sa severne tribine koja je udaljena fazon sto metara od terena, onda ne znam sta da ti kazem.

Na kraju, kad sam isao na tekme, ja sam bio taj koji urla. Ti na primer gledas one u prvim redovima, oni drze prekrstene ruke i mrste se, njima je ispod casti da oni tu nesto skacu i pevaju.

Sve bi to doslo na svoje, nismo mi narod koji vice difenz difenz. Bilo bi i organizovanije i lepse i glasnije.

• +1 1
Posted

I beogradski stadioni i hale su i pre pojave sipkasa vazili za vruce terene. Nije ovde bila ,,difenz difenz'' atmosfera ni pre sipkasa, a nece ni jednog dana kada ih ne budemo vise gledali. Ako docekamo taj dan.

• +1 1
Posted (edited)

sa sekirom iz kola je izasao ovaj sto je napadnut, a napadaci se cak nisu ni trudili da sakriju lice.. 

da na istom tom mestu neko obican™ obicnom™ lupi samar, bio bi uhapsen za pola sata.. 

ovde nit ce biti uhapseni kriminalci koji su napali niti ovaj sto se najnormalnije vozi sa sekirom u kolima.. pametnom dosta..

Edited by Shaq
  • +1 7
Posted
Just now, ToniAdams said:

prvo mi je bio smešan taj klinac koji kao pokvarena ploča ponavlja "zašto, zašto", a onda sam tek skapirao koliko je njegova reakcija naivna i neiskvarena i koliko smo svi otišli u sto hiljada kuraca

da bre, dete makedonce ... ne razbira

to bio autobus sa makedoncima

evo iz istog autobusa snimak

isto dete se cuje

a cuje se i da su "iz koli iskocija" (izasli iz kola, misli se na napadace) i da ima sekira

Posted
9 minutes ago, Shaq said:

sa sekirom iz kola je izasao ovaj sto je napadnut, a napadaci se cak nisu ni trudili da sakriju lice.. 

da na istom tom mestu neko obican™ obicnom™ lupi samar, bio bi uhapsen za pola sata.. 

ovde nit ce biti uhapseni kriminalci koji su napali niti ovaj sto se najnormalnije vozi sa sekirom u kolima.. pametnom dosta..

o cemu pricas bre

pogledaj pocetak snimka u postu ispod svoga

i kola i sekira i registracija i lica

kakav napadnut

• +1 1
Posted
2 minutes ago, cedo said:

o cemu pricas bre

pogledaj pocetak snimka u postu ispod svoga

i kola i sekira i registracija i lica

kakav napadnut

skloni ostrascenost sa strane, pa odgledaj vise puta ako nisi video iz prvog puta..samo ce ti se kasti..

Posted
21 minutes ago, Shaq said:

najnormalnije vozi sa sekirom u kolima.. pametnom dosta..

Pa zamisli da nakon svega što se desilo samo ove sezone, ne nosiš u kolima bar bejzbolku. + Standardni beogradski road rage.

Posted

Mislim jasno mi je da su ovi povezani sa drzavom ali ne kapiram kako se to vucicu isplati da ima bande koje mlate sipkama ljude po bulevarima punim saobracaja i normalnih ljudi koji zele da zive svoj normalan zivot. 

Glup sam, stvarno ne vidim kako mu ovo ide u korist.

Posted

Neverovatno je kako smo kao drustvo ovo nekako svi i prihvatili i odomacilo se.

Kad su navijaci, onda je sve to nekako i ok, svi gledamo na to blaze, tako smo vec izdresirani svi.

Ovakav dogadjaj, da nisu navijaci, bi bio glavna vest na svim medijima danima.

Zamislite da neko mlatara ovako sekirama i motkama medju obicnim ljudima i napada sve zive.

Da na primer neki, ne znam, ljubitelji hevi metala se zalete na prolaznike u Knezu i udaraju ih palicama sve redom. Pa to bi bila vest godine.

• +1 6
Posted
2 minutes ago, *edited by mod said:

Pa zamisli da nakon svega što se desilo samo ove sezone, ne nosiš u kolima bar bejzbolku. + Standardni beogradski road rage.

zamisli da normalizuješ huligana sa sekirom, samo zato što je bio na utakmici tvog kluba

nije ovaj nikakav slučajni prolaznik koji je poneo sekiru da se brani jer vodi dete na na utakmicu

• +1 3
Posted
3 minutes ago, Shan Jan said:

Mislim jasno mi je da su ovi povezani sa drzavom ali ne kapiram kako se to vucicu isplati da ima bande koje mlate sipkama ljude po bulevarima punim saobracaja i normalnih ljudi koji zele da zive svoj normalan zivot. 

Ne ide njemu u korist, ali ide njima. A da bi ih koristio kada zatreba, mora da im malo i popusti. Jer ako završe u zatvoru zbog njihovih sranja nikako mu nisu od koristi.

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

on je deo tog miljea, nedosanjani san mu je da bude prvi na šipci

od tuda i ultra kop i ovo od sinoć, i sa prošlog košarkaškog i fudbalakog derbija, i ono od pre neku godinu iz pionira

a i ono premlaćivanje ljudi na partizanovom stadionu od strane velje nevolje & co

Spoiler

ovo je sa rođendanskog slavlja od pre neku godinu

• +1 6
Posted
1 minute ago, levi said:

zamisli da normalizuješ huligana sa sekirom, samo zato što je bio na utakmici tvog kluba

nije ovaj nikakav slučajni prolaznik koji je poneo sekiru da se brani jer vodi dete na na utakmicu

Ne znam ni čiji je ni da li je huligan a vala ni da li je bio na utakmici. Znam da skoro svaki auto mojih prijatelja i poznanika ima palicu, gedoru ili nešto slično pri ruci. A nisu neki ljubitelji sporta a još manje su navijači ili huligani

• -1 1
Posted
1 minute ago, levi said:

sto bi se reklo, realnost nije briga na koju se obaziru..

brzo maske padaju..

dosli smo do toga da se pozdravlja™ sto kriminalci koji navijaju za tvoj™ klub nose sekire, zbog road rage i tome slicno jelte..

i ne samo to..

nego i pored snimka, osporava se da to nije njihov™ kriminalc nego protivnikov..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...