Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Leia said:

Dosta.

šta dosta?

ljudi normalno diskutuju o tome šta se desilo sinoć, nakon što ste počistili govna koja su se izlila na temi, na čemu smo vam zahvalni.

• +1 9
Posted (edited)
17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jbte ja tek sad ovo vidim.
Sve najgore želim ovim divljacima sa šipkama.

I državi koja gleda ovu gamad i ne reaguje!

drzava itekako reaguje

drzava, odnosno ova vlast je sa drzavnim resursima i kreirala sve te grupe i koristi ih po potrebi za razne stvari za koje ne mogu da koriste formalne organe sile

Edited by б1lme3
Posted

Rečeno je sve, može da se pređe na druge teme.

Posted

Zvuci nadrealno, ali treba ili prestati ici na utakmice ili se naoruzati i braniti.Ovo se precesto desava.

Jebote, idem svaku utakmicu sa detetom - zamisljam sta da se neko zaleti sa motkom ili sekirom na nas.

Pa cao druze, oladicu te bez razmisljanja i trunke grize savesti.

• +1 4
  • Tužno 1
Posted

Ja kad pričam da živim za dan kada će se u Srbiji na utakmicama navijati defence ! defence ! I Lets go (Partizan/Red Star) ljudi me gledaju belo...

Ali jbg uz najbolju i najneverovatniju atmosferu ikad idu i mandrili sa šipkama, i to vam je to :fantom:

• +1 4
  • -1 1
Posted
Just now, warp said:

Ja kad pričam da živim za dan kada će se u Srbiji na utakmicama navijati defence ! defence ! I Lets go (Partizan/Red Star) ljudi me gledaju belo...

Ali jbg uz najbolju i najneverovatniju atmosferu ikad idu i mandrili sa šipkama, i to vam je to :fantom:

Po kojoj to logici?

• +1 2
Posted
1 minute ago, warp said:

Nikad ne dozvoli sebi da te ubede u to!

• +1 1
Posted
13 minutes ago, copkillah said:

šta dosta?

Za svaki slucaj :fantom:

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted
3 minutes ago, Milošica said:

Po kojoj to logici?

Po logici da atmosferu i navijanje započinju najverniji a kasnije je prihvate civili , pa ne započinju skandiranja u prepunoj hali obični navijači...

Dokaz: Razlika u atmosferi na utakmicama KKCz u EL i ABA koju cigani bojkotuju....

Posted

U većini slučajeva jeste tako, ali zašto bi to što si napisao nužno moralo da ide uz šipke na nedužne ljude.

Vrlo je lako da svako gura svoju priču, a nije teško ni međusobno se pokačiti bez da iko drugi bude uključen. Ovde je izgleda namera bila drugačija.

• +1 2
Posted
6 minutes ago, Hele said:

Nikad ne dozvoli sebi da te ubede u to!

Mržnja između ove dve košarkaške sekcije blizanaca mi odavno ogadila basket, niko ne priča o tome koji je značaj igrača kao što je PJD u ovim modernim svič odbranama, ili koliko je Mirko Novosel išao ispred vremena već komentarišemo strategije maloumnika koje sponzoriše DB :fantom:

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Milošica said:

Po kojoj to logici?

Evo razmisljam par minuta o tome da li ima logike ili ne. Ne bi trebalo biti povezanosti definitivno, treba je cak i aktivno suzbijati, ali kad gledas praksu zaista imas taj uporedivi nivo lozenja recimo u Juznim Amerikama, Grckoj, Turskoj, sto izgleda lepo u tom svetlu, a opet i oni imaju svoje probleme slicnog tipa. Ne znam, rad sam biti demantovan, samo kazem da ima primera prisustva propratnih problema uz takav nivo obozavanja klubova, repstacije i sl.

Mada je ovo sinoc cist kriminal, mislim da nije ista tema ova Warpova teza.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Milošica said:

U većini slučajeva jeste tako, ali zašto bi to što si napisao nužno moralo da ide uz šipke na nedužne ljude.

Vrlo je lako da svako gura svoju priču, a nije teško ni međusobno se pokačiti bez da iko drugi bude uključen. Ovde je izgleda namera bila drugačija.

Nisam to rekao

Kažem da na istom mestu imaš degenerike i normalne ljude. A ovi prvi imaju ulogu u kreiranju atmosfere, ne možemo pobeći od toga

• +1 1
Posted

makedonci snimali, a dete pita zasto, zasto 

i sad treba detetu da objasnim da ne treba sa partizanovim obelezjem da seta u srbiji

jebem li vam mamu smrdljivu hohstaplersku kukavicku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...