napadaj Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 A murija misli da 100 likova sa motkama u rukama ide na trening atletike, sve sami ljubitelji Sergeja Bubke. 8
SNARC Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 Nakon onog napada u Poncu posle derbija pre par meseci, policija je ozbiljno pojacala snage rasporedjene u 21. bloku kad se igraju utakmice bilo kog kluba, ne samo kad je derbi u pitanju..pogotovu oko tih fast food-ova.. Nema sanse da nisu primetili grupu idiota sa palicama..jebene sanse nema 3
Popular Post Filozof manijak Posted January 27, 2024 Popular Post Posted January 27, 2024 2 minutes ago, Nikodije said: Podsetio bih da su u dosta dugom vremenskom periodu i neki grobari nekažnjeno mlatili neke druge, nepodobne grobare, i to pazi sad- na stadionima i u halama. Tako da nisu samo dileje bliske režimu. Ovo juče je bilo gnusno, kao i svaki napad iz zasede. Jedina tuča koja ima smisla je zakazana tuča na nekoj livadi, gde niko nedužan ne može da bude povređen. Tako je nekad bilo, sada se sve svelo na premlaćivanje iz zasede. Upravo zato ja kad izlazim iz hale ili nekad sa stadiona gledam da šmugnem što pre, da se ne zadržavam duže u nekoj grupi, živimo u takvoj zemlji u kojoj sa ovim stvarima mora da se kalkuliše. To je ista banda proistekla ispod istog debeovskog šinjela. Ali podsetiću da su sinoć u sačekuši napadnuti obični ljudi, obični navijači, devojke i deca, a ne grobarski šipkaši. O tome se radi. 13
Nikodije Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 (edited) 4 minutes ago, Filozof manijak said: To je ista banda proistekla ispod istog debeovskog šinjela. Ali podsetiću da su sinoć u sačekuši napadnuti obični ljudi, obični navijači, devojke i deca, a ne grobarski šipkaši. O tome se radi. Znam, jer sve "tuče" su zapravo postale ovo što si opisao. Šipkaši rade za istu firmu. Edited January 27, 2024 by Nikodije 1
Popular Post MeanM@ Posted January 27, 2024 Popular Post Posted January 27, 2024 1 hour ago, Hele said: Te dve strane su jedna strana, a ta strana nije moja. Ja se iskreno nadam da postoji konsenzus oko ovoga bar na ovom forumu. I da se gnev za ovakva sranja usmerava ka konkretnim degenericima. Generalizacija i stavljanje boja odmaze, tj pomaze upravo onome ko pliva u tom blatu. I da, ovaj put, a i generalno u poslednje vreme, bar ono malo sto dopre do mene, ocigledno dominiraju govna koja podrzavaju klub koji i ja (doduse, sve manje i manje). To ocigledno ima veze sa njihovom povezanoscu sa drzavnim olosem koji im to dozvoljava, a mozda i narucuje. Ne znam koji je problem to registrovati. Takodje, i raketa se desila, igrom slucaja bio sam na deset metara od tog nesrecnog decka. Kriva su ondasnja govna i protekcija tadasnje drzave, sigurno ne mindset tadasnjeg prosecnog navijaca Partizana. Trebale bi ovakve stvari da nemaju osnova za polemiku ovde. Ovo sinoc je problem drustva koje to pravno dozvoljava, a mozda i veci problem sto postoji odredjeni procenat ljudi koji to nekim bolesnim pristupom racionalise (?). 17 1
MeanM@ Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 2 hours ago, SNARC said: Nakon onog napada u Poncu posle derbija pre par meseci, policija je ozbiljno pojacala snage rasporedjene u 21. bloku kad se igraju utakmice bilo kog kluba, ne samo kad je derbi u pitanju..pogotovu oko tih fast food-ova.. Nema sanse da nisu primetili grupu idiota sa palicama..jebene sanse nema Naravno da nema sanse. Drzava koja ima volju te stvari regulise tako da i ludi pojedinac koji pomisli nesto slicno da uradi na svoju ruku zazali za zivota sto je i pomislio. I to se na zalost u realnom svetu tako resava. Kontam da imaju sve adrese svojih dopisnih clanova i sve neophodne informacije da sprece maltretiranje neduznih ljudi
ToniAdams Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 haha kako su volšebno nestale tri strane sa ove teme, bravo bravo kmetine 3 3
Popular Post Ivo Petović Posted January 27, 2024 Popular Post Posted January 27, 2024 Iznenadio bih se da ovo nema veze sa skandiranjima Vučiću. Izlišno je i pisati da ovo odavno nije država, već mafijaška organizacija. 10
johan nagel Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 11 minutes ago, Filozof manijak said: Ali podsetiću da su sinoć u sačekuši napadnuti obični ljudi, obični navijači, devojke i deca, a ne grobarski šipkaši. Није баш тако, циљано су напали одређене људе. Могуће да је успут страдао и неко ван те приче, не браним багру, али знали су кога нападају и те како.
Nikodije Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 3 minutes ago, ToniAdams said: haha kako su volšebno nestale tri strane sa ove teme, bravo bravo kmetine Obrišu moj razuman i normalan post, al hvala filozofu što me je kvotovao na vreme pa moj trud nije otišao u nepovrat. 3
ubibobi Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 (edited) 9 minutes ago, ToniAdams said: haha kako su volšebno nestale tri strane sa ove teme, bravo bravo kmetine Nisu nam ostavili ni promil šanse da se iznova divimo postovima tih plemenitih erudita Edited January 27, 2024 by ubibobi 1
copkillah Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 5 minutes ago, johan nagel said: Није баш тако, циљано су напали одређене људе. Могуће да је успут страдао и неко ван те приче, не браним багру, али знали су кога нападају и те како. kako su tačno znali koga napadaju u onolikoj masi ljudi?
villiem Posted January 27, 2024 Posted January 27, 2024 (edited) 6 minutes ago, copkillah said: kako su tačno znali koga napadaju u onolikoj masi ljudi? Prvi talas bude precizan ali se to ne vidi jer ostali krenu da udaraju sve na sta nalete, neko inicira ili pokaze. Ako je meta van dometa mogu da pocnu da traze alternativu nasumicno, da se nisu dzaba sakupili i da imaju nekekav izvestaj da su nesto odradili Nisam pratio, verovatno je cilj generalno suprotni navijac, znaci dovoljna je jedna boja Isto je sve ovo, ista klasa kao oni pohapseni Edited January 27, 2024 by villiem
Recommended Posts