johan nagel Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 7 minutes ago, goofs said: Mense čini da ćemo gledati dosta Ledeja na smallball petici, uz Smailagu. Imaćemo problema sa strvinama u reketu, ali takvih nema puno u Evropi. То ме мало и плаши јер смо и прошле сезоне били скакачки најслабија екипа у Евролиги. Опет с друге стране би било дрште ћега противници са петорком плеј мамојеб, Пантер, Нанели, Миротић, Ледеј
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 sa te strane ne verujem da će željko mnogo menjati u načinu igre, bićemo opet među tri(da budem skroman) napadačke ekipe malo defence da se pritegne i da pevamo
shimpu Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: malolo defence da se pritegne i da pevamo Kao u nba, defense, defense. Jesi li to mislio da pevamo
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 7 minutes ago, shimpr said: Kao u nba, defense, defense. Jesi li to mislio da pevamo to se već pevalo, mislim da efesu ili tako nekoj utakmici u prvom delu sezone
bradilko Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 sta cekaju iz kluba? neko crveno slovo da objave za mirotu kakvo pojacanje auu jos daje trojke iz auta ko drobisa onomad
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Just now, bradilko said: sta cekaju iz kluba? neko crveno slovo da objave za mirotu kakvo pojacanje auu jos daje trojke iz auta ko drobisa onomad Čeka se dogovor sa Barsom. Mirotić je pod ogromnim ugovor sa Barsom još dve godine i želi da izađe iz toga.
BWA Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 50 minutes ago, johan nagel said: То ме мало и плаши јер смо и прошле сезоне били скакачки најслабија екипа у Евролиги. Опет с друге стране би било дрште ћега противници са петорком плеј мамојеб, Пантер, Нанели, Миротић, Ледеј Doci ce jedna petica sigurno. 2
bradilko Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Just now, BlackGeorge said: Čeka se dogovor sa Barsom. Mirotić je pod ogromnim ugovor sa Barsom još dve godine i želi da izađe iz toga. pa ovi kazu da je to zavrseno sa barsom. nije mu valda zalizani krimos menadjer?
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 4 minutes ago, bradilko said: pa ovi kazu da je to zavrseno sa barsom. nije mu valda zalizani krimos menadjer? https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/ceka-se-jos-barselona-miroticu-35-miliona-od-partizana/
Ted Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 možda je i potpisao ali otišlo u spam. treba nadzirati sve foldere 24/7 ja ništa ne verujem dok ne vidim zvanično menadžer mu je neki lik nikad čuo, pisalo je u nekom od tekstovaa. ima neko ime i prezime ko kolumbijski narko diler, nije Miško 3
1n54jd3r Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Jebes sport ako ce drzava da upuca 10milki samo u KKP. Iracionalno je da damo nekome 3.5m po sezoni. 1
Ted Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Just now, 1n54jd3r said: Jebes sport ako ce drzava da upuca 10milki samo u KKP. Iracionalno je da damo nekome 3.5m po sezoni. kad bi imali ljudi predstavu koliko država godišnje ulupa i slupa na beslovesne gluposti ili zbog beslovesnih gluposti, ja mislim da bi se digla kuka i motika odmah. mislim na cifre koje su u pitanju. u odnosu na te cifre, ovo što se ulupa u sport i večite je kap u moru. što ne znači da je opravdano ili da treba (ja ne bih ni to dao), samo znači da je daleko od toga da je najveći problem. 2 2
BWA Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Dovođenje Mirotica, ako se ostvari, je potez jednog ozbiljnog kluba. Najbolje da dovodemo Luku Božića i nadamo se da će nešto odigrati u EL. 1
Geo Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Pa trazi se petica, da igra odbranu, zakuca i skoci... Nece biti neka bomba, odnosno preskup igrac ...
Recommended Posts