Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Ali kako je odahnula/prekrstila se jedna crna devojka na tribinama u fazonu "Napokon i ti da pogodiš." :laugh: (Panter)

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Posted
Just now, BlackGeorge said:

Ali kako je odahnula jedna crna devojka na tribinama u fazonu "Napokon i ti da pogodiš." :laugh: (Panter)

Prekrstila se hahahahaha

• Haha 2
Posted

Piđon i Naneli nam drže glavu iznad vode u poslednjih mesec dana, Panter ušao u Ponitka mod, Ponitka ušao u Tristan mod, Tristan cepa Fristajler.

Posted

mj#23<pj#35

• Haha 1
Posted
1 minute ago, goofs said:

Piđon i Naneli nam drže glavu iznad vode u poslednjih mesec dana, Panter ušao u Ponitka mod, Ponitka ušao u Tristan mod, Tristan cepa Fristajler.

Tristan najbolje prošao 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

zar nije Fristajler potonuo.....mislim, kako ga cepa.....podvodno?

• Haha 1
Posted

In other news Valencia opasno tovari Baskoniju u gostima a Milano Barsu kod kuće.

Posted

Kada je najavljivano da PJ dolazi kod nas, jedino što me je plašilo je zdravstveno stanje nakon povrede. Kad je zdrav, on je legit NBA igrač, što je i pokazivao u Denveru.

• +1 3
Posted
37 minutes ago, Midgeta said:

Jel ovaj Gedraitis u srodstvu nekom sa Gedraitisom iz Zvezde ili su kao Mustafa, Justafa i Tako Fall?

Dvojna registracija. A imaju i braću Vičijus.

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, Djolle said:

Kada je najavljivano da PJ dolazi kod nas, jedino što me je plašilo je zdravstveno stanje nakon povrede. Kad je zdrav, on je legit NBA igrač, što je i pokazivao u Denveru.

pa ti si fakultet :fantom:

Posted
7 minutes ago, BlackGeorge said:

In other news Valencia opasno tovari Baskoniju u gostima a Milano Barsu kod kuće.

Barsa nas sabotira

Posted
13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mj#23<pj#35

@Mil@n-e brt vidi ovo

• Tužno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...