Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Doužer Kompožer! :ziga::ziga:

Ali kako je odahnula/prekrstila se jedna crna devojka na tribinama u fazonu "Napokon i ti da pogodiš." :laugh: (Panter)

Edited by BlackGeorge

Just now, BlackGeorge said:

Ali kako je odahnula jedna crna devojka na tribinama u fazonu "Napokon i ti da pogodiš." :laugh: (Panter)

Prekrstila se hahahahaha

Piđon i Naneli nam drže glavu iznad vode u poslednjih mesec dana, Panter ušao u Ponitka mod, Ponitka ušao u Tristan mod, Tristan cepa Fristajler.

• Author

mj#23<pj#35

1 minute ago, goofs said:

Piđon i Naneli nam drže glavu iznad vode u poslednjih mesec dana, Panter ušao u Ponitka mod, Ponitka ušao u Tristan mod, Tristan cepa Fristajler.

Tristan najbolje prošao 

zar nije Fristajler potonuo.....mislim, kako ga cepa.....podvodno?

In other news Valencia opasno tovari Baskoniju u gostima a Milano Barsu kod kuće.

Kada je najavljivano da PJ dolazi kod nas, jedino što me je plašilo je zdravstveno stanje nakon povrede. Kad je zdrav, on je legit NBA igrač, što je i pokazivao u Denveru.

37 minutes ago, Midgeta said:

Jel ovaj Gedraitis u srodstvu nekom sa Gedraitisom iz Zvezde ili su kao Mustafa, Justafa i Tako Fall?

Dvojna registracija. A imaju i braću Vičijus.

2 minutes ago, Djolle said:

Kada je najavljivano da PJ dolazi kod nas, jedino što me je plašilo je zdravstveno stanje nakon povrede. Kad je zdrav, on je legit NBA igrač, što je i pokazivao u Denveru.

pa ti si fakultet :fantom:

7 minutes ago, BlackGeorge said:

In other news Valencia opasno tovari Baskoniju u gostima a Milano Barsu kod kuće.

Barsa nas sabotira

13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

mj#23<pj#35

@Mil@n-e brt vidi ovo

Aaaa cempi, vrati glavuuuuu

Guest
This topic is now closed to further replies.