*edited by mod Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 Kakve smo sreće ima da bude zamena za Aleksu. 1
Lord Stef Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 Ne bi bilo lose priupitati i Timana za zdravlje za narednu sezonu
Ted Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 3 hours ago, *edited by mod said: Kakve smo sreće ima da bude zamena za Aleksu. misliš da će Aleksa sledeće sezone na nekom drugom mestu da lomi ruku, nogu i nos
*edited by mod Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 6 minutes ago, Ted said: misliš da će Aleksa sledeće sezone na nekom drugom mestu da lomi ruku, nogu i nos Miško ga najavio u NBA, doduše ima još celu godinu ugovor.
Ted Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 1 minute ago, *edited by mod said: Miško ga najavio u NBA, doduše ima još celu godinu ugovor. ima uhodane šeme rehabilitacije ovde, možda i neki popust (svaki treći lom - lekovi i rehabilitacija free), mlade medsestre sigurno vole ranjene selebritije, kinta nije loša.......ima to prednosti šalu na stranu.....ja bih voleo da ne mrda nikuda, extra je simpatičan i pozitivan lik, ima neverovatnu energiju, igrač je koji može da povuče i vadi ekipu, menja tok utakmice, naprosto volim kad je na terenu......a nadam se da je u ove dve sezone ispucao decenijsku kvotu povreda i da će i Bog da ga pogeda i nagradi za sve to 4
*edited by mod Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 19 minutes ago, Ted said: .a nadam se da je u ove dve sezone ispucao decenijsku kvotu povreda i da će i Bog da ga pogeda i nagradi za sve to Zlatom na OI i titulom prvaka Evrope u istoj godini 7
Eleniko Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 geri cepa prekovremeno, nema para koje mogu da ga plate https://www.kurir.rs/sport/kosarka/4346821/partizan-golden-stejt-utakmica-beograd-dejan-milojevic
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2024 Author Posted January 26, 2024 to je sinoć luka pomenuo u podkastu, pa su ovi klošari iz klošarakog kurira preuzeli i napravili priču nazvavši prisloničkog auto magnata ima veze sa gerijem ko sa mnom
Stela Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 Zalgiris je jedna od ekipa koja mi se najmanje svidja, ma nerviraju me! Red je da ih pocistimo sa terena . 1
Ted Posted January 26, 2024 Posted January 26, 2024 mene svi nerviraju.....oće da nas pobede, a po pravilu i mogu. grozni su mi 1
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2024 Author Posted January 26, 2024 12 minutes ago, Ted said: mene svi nerviraju.....oće da nas pobede, a po pravilu i mogu. grozni su mi boja nara - paradžanov 1
Recommended Posts