Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

prvo kolo u nišu protiv kk hercegovca iz gajdobre

:lalab:

Ikonica i ime kluba ti ne igraju u istom ritmu..tek da znas :)

• Haha 2
Posted

pa gajdobra je u vojvodini

:fantom:

Posted

Kao i grupa gradjana po kojima klub nosi ime.. Ali ne bih ja mesao ta dva pojma :)

Svakako, spektakl za Gajdobru.

Posted

Uh, kakav spektakl u najavi.
Zajebani su Gajdobrani to je vecito nezgodno gostovanje bilo, ako se prica u lokalnim, da ne kazem, seoskim fudbalskim okvirima/ligama :D

Posted

najjace je sto gajdobra nema ni 3k, a mrznja izmedju stare i nove gajdobre je na nivou zvezda-partizan..:fantom:

Posted
12 minutes ago, Shaq said:

najjace je sto gajdobra nema ni 3k,

A Bracika Kertes je svojevremeno započeo izgradnju hale u Gajdobri, kapaciteta oko 4k :covid19: 

Posted
18 minutes ago, Shaq said:

najjace je sto gajdobra nema ni 3k, a mrznja izmedju stare i nove gajdobre je na nivou zvezda-partizan..:fantom:

Kontam u jednoj žive Bosanci a u drugoj Hercegovci :fantom:

Posted
21 minutes ago, Filozof manijak said:

A Bracika Kertes je svojevremeno započeo izgradnju hale u Gajdobri, kapaciteta oko 4k :covid19: 

Pa u toj hali igra Hercegovac, osposobljena je pre nekih, ako se ne varam 6,7 godina.
Imaju i mladje kategorije.

Posted

ne znam da li je završena po prvobitnom projektu, nikad nisam ušao u sagrađenu halu.

Video sam samo nedovršenu betonsku konstrukciju, kada sam svojevremeno švrljao po Gajdobri

Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

švrljao po Gajdobri

:rock:

• Haha 3
Posted
43 minutes ago, Shaq said:

O čemu ti to :fantom:

• +1 2
Posted (edited)
8 minutes ago, Filozof manijak said:

ne znam da li je završena po prvobitnom projektu, nikad nisam ušao u sagrađenu halu.

Video sam samo nedovršenu betonsku konstrukciju, kada sam svojevremeno švrljao po Gajdobri

Da li je po prvobitnom projektu - ne znam. Ali je zavrsena, dobila upotrebnu dozvolu.
Svakako odlicna stvar posto znam da pored kosarke imaju i termine ostalih sportova, verovatno mladjih kategorija rukometa i odbojke. Znam da puno dece iz okolnih sela opstine ide da trenira.

Edited by lord_s
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...