Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Ništa... Nek im je na čast. 

Strašan gubitak. Ne mogu da se opasuljim. Koja nepravda jbt. 

• +1 2
Posted

Pustite ih... Nebitno je, Dekija više nema. 

• +1 1
Posted

Kakva užasna vest. Ne da sam mislio da će se izvući, nego sam bio ubeđen da se već izvukao. Sportski život, većinu proveo u treningu, okružen najboljom medicinom i uslovima, pozitivan čovek za koga niko nema ružnu reč i ipak ovako se nešto desi. Teško da je moglo boljem od njega da se desi. Jedina dilema koju sam video oko njega je bila ta da li će voditi Reprezentaciju, Partizan ili možda neki NBA tim.

Večna ti slava, za života si je već potpuno zaslužio.

Posted

Не могу још доћи себи од шока. Тако насмијан човјек, људина, мислиш ништа не може да му се деси. Још кад се сјетим каква је сила био у рекету ...

Легенда Партизана, легенда наше кошарке, а већ је толико дао и НБА.
Вјечна му слава.

Posted

Jedan od retkih iz neke moje generacije, a koje sam gledao sa tribina kao navijač, pa upoznao privatno po završetku karijere, deleći neke zajedničke prijatelje.. Jednom rečju, ljudina! Juče mi je popodne stigla poruka iz US da nije dobro ali sam stvarno mislio da će se iščupati.. Užas. Profesionalni sport je mnogo veliki rizik za zdravlje posle..

Počivaj u miru, Deki.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Šta reći

ja sad čitam da su u dnevniku stavili sliku Vladana Milojevića

• +1 1
Posted

Kažu Grci da su Lesor i lažni Janis upitni.

Posted

Za kogada navijsmo na meču Oly- Makabi?

Bilo bi lepo obe ekipe da izgube ..

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, BlackGeorge said:

Za kogada navijsmo na meču Oly- Makabi?

Bilo bi lepo obe ekipe da izgube ..

Ko god da pobedi, baš gadna situacija za nas ako izgubimo od Pao sutra. Beži nam ova baskonia, moramo da ih dobijemo kod kuće, nema šta. Istrošili smo sve kredite.

Tabela loše izgleda za nas. Ako budemo 9 ili 10 šanse za prolazak dalje u play off su minimalne.

Mora brljotina protiv Virtusa da se ispravi sutra protiv Pao i da se krene u jednu seriju pobeda.

Edited by BlackGeorge
Posted

od sutrašnje utakmice samo želim da anđuša ne krene na 2

Posted

anđuša na 2 i frank III na 3

Posted
11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

frank III na 3

jurio bi grigonisa lasom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...