Jimmy Kowalski Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 54 minutes ago, SNARC said: Tek sad vidim sve ovo..malo je reci da sam zanemeo..Toliki covek, takav borac..Njega srce da izda.. Jebem ti zivot Ja jos nisam u stanju da prihvatim da za takvu ljudinu i borca u tim godinama prvi infarkt bude koban. Jos kad sam procitao prepodne da je stabilno, sve cekao neku fotku iz bolnice sa podignutim palcem, pa da upotrebim recenicu iz Majstora, majstora "sila je Miloje". 6
Wilde Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Strahovita tragedija. Video sam tokom dana vest o srčanom udaru i prvo što sam pomislio bilo je, iščupaće se - nekako nisam mogao da zamislim da ne uspe jer je borac i rođeni pobednik. Mnogo mi je žao. 2
Popular Post cedo Posted January 17, 2024 Popular Post Posted January 17, 2024 5 minutes ago, Eleniko said: steta, toliko je jos mogao da da malo mi je lakse zato sto je ziveo a ne jurio za slavom i donosio odluke ne samo za dobrobit sebe vec i familije cesto najbolji odlaze rano pocivaj u miru dobri covece 1 1 23
Kampokei Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Bas je tesko gledati sve ove slike, a ova sa sinom je razarajuca. Velika tuga, bio je strasna faca. A kao trener mogao svasta. Ma... sve ste vec rekli. 4
Lord Stef Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Ne ide, skenjan sam skroz. Bas skoro posle jednog od poraza pricam sa caletom, kaze cale 'nemoj Zeljku da pukne i da otera ove budale u pm i zapali', kazem mu 'tu je dok ne osvoji 10. i ode u penziju, posle Miloje preuzima'. Tuga, nemam reci... 1
Mil@n Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 22 minutes ago, cedo said: steta, toliko je jos mogao da da malo mi je lakse zato sto je ziveo a ne jurio za slavom i donosio odluke ne samo za dobrobit sebe vec i familije cesto najbolji odlaze rano pocivaj u miru dobri covece Ovo me je u-bi-lo.
Ted Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 strašan gubitak.....strašan. još uvek mi je teško da shvatim, odnosno prihvatim. ne mogu uopšte da povežem smrt sa njim. Deki je upravo ulazio u prajm, pred njim je bilo barem dvadeset i kusur godina u košarci. ko zna gde su bile granice. jbt. život je tek bio pred njim, odnosno kruna jedne jako lepe priče. užasna, užasna nepravda. ma ne mogu reč da pronađem kojom bih opisao. 5
J-♣ Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Veoma loša vest iz Amerike, veliki gubitak. Hvala Miloje na svemu što si pružio za košarku.
cedo Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 "Deki je pokušao da me napije. Šalim se...", uz osmeh je rekao Jokić. "S njim se dugo znam i ne vredi se da se ponavljam. Savršen čovek, pozitivan, kad porastem, želeo bih da budem kao Deki", dodao je Jokić. na 4:20 1
hooyadahoo Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 On 15. 1. 2024. at 0:30, ubibobi said: A ovaj mali buli je nakon početnog egzaltiranog pridavljivanja baš odalamio šamarčinu svom drugaru Brate koja krvoločna faca, ko Jack u shining jbte 😂 doyaya su bili klinci u prenosu ❤️ ja gledao u praškoj kafani na telefonu, kad izvadise iz auta onaj cirkus smajli trifa i jare sam počeo grohotom da se smejem, pa baš rafal onako jedno 30 sekundi, ljudi me gledaju. Sad tek čitam Topić, prvi put još od pre utakmice, za mene jare glavni junak, njegov ulazak okrenuo. Trifa odmah iza njega, isto krv ostavio. Naneli jebo kevu, čudi me da se slabo spominje PJ, kaka njegova tekma jbte. Frank the tank nije ni protiv Cibone ulazio, jel to kraj? Mislim ne bi mi bilo nešto puno žao. RIP Miloje 😥
lord_s Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Ne secam se kada sam se ovoliko bukvalno potresao. Tek sam neznatno mladji od ovog Coveka sa velikim slovom. Bio je unikatan igrac, neponovljiv. Siguran sam da bi imao sta da kaze, da ima pravde na svetu, i na klupi Partizana, Srbije ili neke trece ekipe. Neka ti je laka crna zemlja, veliki Covece. 4
Recommended Posts