Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

1 minute ago, Milošica said:

Pitanje o "sreći" je glupo da nema dalje. Da li je Željkova reakcija idealna - nije, ali bolesno je kakva se buka diže oko ovoga.

To je samo zato što nikada neće moći da mu oproste ono: "Ja nisam zvezda, ja sam Partizan".

2 minutes ago, copkillah said:

Najveći košarkaš svih vremena - ekstremno sujetan.

Najveći evropski košarkaški trener svih vremena - ekstremno sujetan.

Dešava se.

Evo ti još veći trener od njega, upravo ispao iz plej-ofa, evidentno iscrpljen i nezainteresovan za uobičajena razglabanja i sve to hendluje s osmehom.

Takav bi doduše bio i Žoc da je u NBA, a ti razmisli zašto.

Ono kad kao primer odnosa prema novinarima uzmeš Grega :D

Kakav je ljakse Pop, ni na jedno pitanje ne odgovori lepo, nego sve kroz kao ironiju, lazni osmeh. Veliko nepostovanje prema novinarima, sto i ne cudi posto je poreklom nas.

Koga boli ona stvar kako se treneri odnose prema novinarima?

Mnogo bitna stvar (osim,komšijama prekoplotašima da đubre temu) 

Just now, Jimmy Kowalski said:

Kakav je ljakse Pop, ni na jedno pitanje ne odgovori lepo, nego sve kroz kao ironiju, lazni osmeh. Veliko nepostovanje prema novinarima, sto i ne cudi posto je poreklom nas.

Nije vas jbg. Nas je 🇲🇪 :s_dj:

Just now, MiddleClass said:

Vi ste mi..

2 minutes ago, MiddleClass said:

11 minutes ago, Venom said:

Evo ti još veći trener od njega, upravo ispao iz plej-ofa, evidentno iscrpljen i nezainteresovan za uobičajena razglabanja i sve to hendluje s osmehom.

Takav bi doduše bio i Žoc da je u NBA, a ti razmisli zašto.

5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Bukvalno, ne kontam što je okačio ovaj video, ovo je bukvalno podrška Žocovom odnosu prema kvazi-novinarima, s tim što ne znam da li su ovi sa kojima Pop razgovara kvazi ili pravi novinari.

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Vi ste mi..

1705507002789.jpg

Ja utakmice više ni ne gledam, samo čekam konferenciju i na njoj Radu i Rajka da postave pitanje.

Ubili ste temu kao granom

AV metode, bace nam kosku da glođemo :fantom:

ko vam kriv kada vam bujaka nije na ignore i replicirate mu, kad su ga moderatori pustili sa zimskog raspusta

Ovo nije dobro nikako..

Uh, samo da izdrži

Guest
This topic is now closed to further replies.