Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

1 minute ago, Milošica said:

Pitanje o "sreći" je glupo da nema dalje. Da li je Željkova reakcija idealna - nije, ali bolesno je kakva se buka diže oko ovoga.

To je samo zato što nikada neće moći da mu oproste ono: "Ja nisam zvezda, ja sam Partizan".

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, copkillah said:

Najveći košarkaš svih vremena - ekstremno sujetan.

Najveći evropski košarkaški trener svih vremena - ekstremno sujetan.

Dešava se.

Evo ti još veći trener od njega, upravo ispao iz plej-ofa, evidentno iscrpljen i nezainteresovan za uobičajena razglabanja i sve to hendluje s osmehom.

Takav bi doduše bio i Žoc da je u NBA, a ti razmisli zašto.

Ono kad kao primer odnosa prema novinarima uzmeš Grega :D

Kakav je ljakse Pop, ni na jedno pitanje ne odgovori lepo, nego sve kroz kao ironiju, lazni osmeh. Veliko nepostovanje prema novinarima, sto i ne cudi posto je poreklom nas.

Koga boli ona stvar kako se treneri odnose prema novinarima?

Mnogo bitna stvar (osim,komšijama prekoplotašima da đubre temu) 

Just now, Jimmy Kowalski said:

Kakav je ljakse Pop, ni na jedno pitanje ne odgovori lepo, nego sve kroz kao ironiju, lazni osmeh. Veliko nepostovanje prema novinarima, sto i ne cudi posto je poreklom nas.

Nije vas jbg. Nas je 🇲🇪 :s_dj:

Just now, MiddleClass said:

Vi ste mi..

2 minutes ago, MiddleClass said:

11 minutes ago, Venom said:

Evo ti još veći trener od njega, upravo ispao iz plej-ofa, evidentno iscrpljen i nezainteresovan za uobičajena razglabanja i sve to hendluje s osmehom.

Takav bi doduše bio i Žoc da je u NBA, a ti razmisli zašto.

5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Bukvalno, ne kontam što je okačio ovaj video, ovo je bukvalno podrška Žocovom odnosu prema kvazi-novinarima, s tim što ne znam da li su ovi sa kojima Pop razgovara kvazi ili pravi novinari.

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Vi ste mi..

1705507002789.jpg

Ja utakmice više ni ne gledam, samo čekam konferenciju i na njoj Radu i Rajka da postave pitanje.

Ubili ste temu kao granom

AV metode, bace nam kosku da glođemo :fantom:

ko vam kriv kada vam bujaka nije na ignore i replicirate mu, kad su ga moderatori pustili sa zimskog raspusta

Ovo nije dobro nikako..

Uh, samo da izdrži

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout