Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Milošica said:

Baš je super ovo, ne znam zašto Valk odmah palac dole.

Pusti je na miru, dete tek uči pravila, prati basket cele 2 nedelje :fantom:

• Wub 1
Posted

ne može se igrati košarka bez pleja

• +1 1
Posted

Petak, veče.  Konferencija za štampu. Rada Nikolić, SK:

'Željko, pobedili ste Panatinajko, ok.

El sad svi treba da vam šašoljimo jaja zbog toga?'

Posted
15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

to je trinkijeri šmekerski kulirao

Bilo je i ovakvih situacija sa Rajkom.

Posle mu je Rajko valjda doneo rakiju. :D

• +1 2
Posted
3 minutes ago, April said:

Petak, veče.  Konferencija za štampu. Rada Nikolić, SK:

'Željko, pobedili ste Panatinajko, ok.

El sad svi treba da vam šašoljimo jaja zbog toga?'

sreća te je ne šalju na put

:fantom:

• +1 1
Posted

Ala bi popizdeo da mu postavi pitanje na grckom...

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

sreća te je ne šalju na put

:fantom:

Treba Robiju da pita da li je to sreća

Posted

Nestručna i glupa pitanja postavljaju i NBA novinari. Spoelstra je to u finalu posle druge utakmice rešio na fin način, prosto je biranim rečima rekao osobi koja ga je pitala da im se čini i da to tako deluje nestručnim ljudima i produžio dalje. Žoc je previše sujetan za to, njega nervira što ga neko uopšte nešto (glupo) pita.

• +1 3
Posted

Istrpiš jednom, istrpiš dvaput, istrpiš dvadeset puta... Onda dođe meč kao što je Makabi, posle kog ni Buda ne bi mogao da istrpi ni da je prvi put.

• +1 1
Posted
9 minutes ago, Venom said:

Nestručna i glupa pitanja postavljaju i NBA novinari. Spoelstra je to u finalu posle druge utakmice rešio na fin način, prosto je biranim rečima rekao osobi koja ga je pitala da im se čini i da to tako deluje nestručnim ljudima i produžio dalje. Žoc je previše sujetan za to, njega nervira što ga neko uopšte nešto (glupo) pita.

Spo je na fin nacin,, biranim recima, rekao novinaru da je neznalica koja ima untrained eye. Pritom je pitanje bilo legit. Za mene je to gore od ove smesne i bezazlene Zeljkove interakcije s Radom, na koju je potroseno preko deset strana na dva topica. Da ne pominjemo koliko je puta Pop spustao novinare i pizdeo kad dobije Rajko/Rada pitanja. Nije valjda da treba da izbacujemo klipove.

Na kraju, jedno nepopularno misljenje; Rajko i Rada su nacionalno blago. Njih dvoje te konferencije cine gledljivim. Rajko vs Itudis je najbolja komedija prosle godine. Ne znaju nista o kosarci, al ne znaju mnogo vise ni oni koji postavljaju navodno normalna pitanja.

• +1 1
Posted (edited)

Ma normalno, kuva u stomaku svakog samo se ispolji na različite načine.

Pop bude "bezobrazan" i naizgled hladan, Željko "bezobrazan" i Rakovski, Kari zbog načina izlaganja nekome deluje bezazleno ali možda i najviše moraš da mu titraš da se ne bi uvredio...

Veliki treneri, veliki uložen trud i rad, pa onda što da ne i ego. Potpuno razmuljivo.

Edited by Milošica
Posted

Takav je bio i u Grčkoj. Sećam se kad je uzeo poslednju ili pretposlednju titulu s Paom, pa su ga nešto posle utakmice i onda se on kao nadrkao i napustio intervju "zar me to pitate u ovakvom trenutku". Ne znam šta je problem u pitanju zašto ste odigrali loše u prvih x minuta, ili šta je već pitala. Zamisli nisu svi navijači Partizana pa da su se raznežili i razmišljaju samo o lepim stvarima. Ako je glupo pitanje, objasni zašto je glupo i teraj dalje.

1 hour ago, J.R. Cash said:

Spo je na fin nacin,, biranim recima, rekao novinaru da je neznalica koja ima untrained eye. Pritom je pitanje bilo legit. Za mene je to gore od ove smesne i bezazlene Zeljkove interakcije s Radom, na koju je potroseno preko deset strana na dva topica. Da ne pominjemo koliko je puta Pop spustao novinare i pizdeo kad dobije Rajko/Rada pitanja. Nije valjda da treba da izbacujemo klipove.

Na kraju, jedno nepopularno misljenje; Rajko i Rada su nacionalno blago. Njih dvoje te konferencije cine gledljivim. Rajko vs Itudis je najbolja komedija prosle godine. Ne znaju nista o kosarci, al ne znaju mnogo vise ni oni koji postavljaju navodno normalna pitanja.

Za mene je Spo bio u pravu, ali nevezano za to svako ima pravo na svoje mišljenje. Željko, Spo, Rada ili Ramona. Civilizovano pitanje, makar i glupo zaslužuje civilizovan odgovor, makar taj odgovor bio neprijatan. Ove njegove tirade i večita uvređenost su za vrtić. Mislim može sve, njegov izbor, ali meni deluje kao ekstremno sujetan čovek.

• Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

Najveći košarkaš svih vremena - ekstremno sujetan.

Najveći evropski košarkaški trener svih vremena - ekstremno sujetan.

Dešava se.

• +1 3
Posted (edited)

Pitanje o "sreći" je glupo da nema dalje. Možda je pogrešno reći glupo, ići ću malo dalje i reći da je bezobrazno. Da li je Željkova reakcija idealna - nije, ali bolesno je kakva se buka diže oko ovoga.

Može se biti i te kako objektivan novinar i bez takvih gluposti, kao momak koji je kasnije pitao kako tražimo ekstra-ekstra pas umesto da šutnemo kada je igrač prvi otvoren, gde je Željko na normalan način rekao da se ne slaže sa tim i da je naš problem u igri baš kada ne možemo doći do tog ekstra pasa, a ne da imamo višak tih dodavanja.

Edited by Milošica
  • +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...