Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rekao je ledey da kad je ljut obraća mu se sa "mr leday may I please you"

jbt pa naravno da će da urla, puca ga adrenalin ima 40ak sekundi da se obrati dvanaestorici ljudi(i da ga svako čuje i razume) a razlog zbog kog ih je pozvao na to svakako nije da ih ponudi energetskim napitkom i urnamatm

a pri tom 20k ljudi okoklo urla, a one nesretnice đuskaju uz neke skaradne ložana hitiće

On urla i na nebitnim utakmicama na +40. Verujem da izuzetno ide na kurac igračima takvo ponašanje koje ih tretira kao debile i često ponižava, al predobro su plaćeni pa znaju zašto to trpe.

Ako je takav prema svojim igračima, naravno da će i prema Radi. Btw tu Radu poznaje 40 godina, al to mu ne smeta da bude govnar.

Fin je samo prema Hrvatima i uvlači im se u buljson kad god ima priliku

Edited by Nikodije
  • +1 3
  • Haha 1
  • -1 4
  • Tužno 3
Posted

to je samo tvoja interpretacija, dozvolićeš da se ne složim

mi vidimo samo jedan mali deo njihovog odnosa. to kakav je on sa i prema njima u ostatku dana, na treningu na video analizama, na pojedinačnim razgovorima

to ne znamo, a po reakcijama igrača koje

je trenirao ne bih se baš reklo da ga ne gotive(imaš negde izjavu điđija d. o željku) namerno sam điđija pomenuo zbog onog to u moskvi protiv cska

deluje kao vrlo zajeban tip, koga ne možeš da farbaš kako hoćeš i bolje je za sve da uradiš to šta ti je rekao na način kako je rekao i nema glava da te boli

a na sve to ima takvu zaleđinu u rezultatima koje je ostvario da bukvalno može da im stavi elektrošokere oko vrata i da ih peckatm kad ne isporuče dogovoreno i da mu niko ne kaže a

evo to protiv cibone, gubimo. on ceo to urla RESPECT THE BALL i prvi sledeći napad anđuša grune trojku preko ruke

pa taman oko da mu izvadiš

• +1 1
Posted

Jbt vi jos o ovome :D 

Rada, neka je ziva i zdrava, postavila pitanje, kakvo god ono bilo. A onda zavrsila sa "I NE PRIHVATAM odgovor tipa bla bla bla"

Vrlo fino i profesionalno sa njene strane. Ne prihvatas odredjenu vrstu odgtovora? U redu, evo ti onda druga vrsta odgovora. To sto se posle digo kuso i repato da brani profesiju™ aposlutno nije Zeljkov problem. Nigde u ugovoru ne pise "plus moras bezobraznim novinarima da odgovaras na 1 fin i odmeren nacin".

• +1 3
Posted
On 14. 1. 2024. at 20:12, Heaviside said:

Bila “delegacija” austrijskog niželigaša za koji igram na utakmici, oduševljeni su naravno. Prebacilo sva očekivanja i pored toga što sam ih ja izložio maksimalno pre polaska. Izašli i na televizor.

Baš je super ovo, ne znam zašto Valk odmah palac dole.

• Tužno 1
Posted
21 minutes ago, Milošica said:

Možda zato što ih nisam ubedio da idu na Zvezdu :D Valk, pokušao sam ali im je više odgovarao ovaj termin

• Haha 1
Posted
37 minutes ago, Heaviside said:

Možda zato što ih nisam ubedio da idu na Zvezdu :D Valk, pokušao sam ali im je više odgovarao ovaj termin

Nije zato, baš me briga na kojoj će utakmici da budu turisti. 

• +1 1
  • Haha 3
Posted
4 hours ago, Milošica said:

Zato što kums nije ništa pogrešio taj dan, a mora da ispuni kvotu tambsdauna

• +1 1
  • -1 1
Posted
7 hours ago, Heaviside said:

Robija je recimo ostavio najboljeg igrača dugo na klupi i pogodio

Robija se kockao sa ostavljenjem najboljeg igraca dugo na klupi i pogodio je? Zvucis kao Rada koja mu je rekla da je imao srece... :fantom:

• +1 1
  • Haha 3
Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zato što kums nije ništa pogrešio taj dan, a mora da ispuni kvotu tambsdauna

Kao da nama treba povod da se međusobno 👎👎👎👎👎👎👎👎

Nije ni to razlog, shvatiće Hevi i bez vas dušebrižnika.

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
8 hours ago, Nikodije said:

On urla i na nebitnim utakmicama na +40. Verujem da izuzetno ide na kurac igračima takvo ponašanje koje ih tretira kao debile i često ponižava, al predobro su plaćeni pa znaju zašto to trpe.

Ako je takav prema svojim igračima, naravno da će i prema Radi. Btw tu Radu poznaje 40 godina, al to mu ne smeta da bude govnar.

Fin je samo prema Hrvatima i uvlači im se u buljson kad god ima priliku

ovo si protumačio kao što Rada tumači košarku :lol:

Posted

Šta su ti ovi forumski Cigani. Nigde samilosti i empatije - i ćopavog kera na ulici da vide, šutnuli bi ga u zdravu nogu po dijagonali.

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, copkillah said:

Miloje imao težak srčani udar :(

ufff, drz se ljudino

Posted
51 minutes ago, copkillah said:

Miloje imao težak srčani udar :(

U jbte. Nadam se da je sve ok...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...