Nikodije Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 (edited) 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: rekao je ledey da kad je ljut obraća mu se sa "mr leday may I please you" jbt pa naravno da će da urla, puca ga adrenalin ima 40ak sekundi da se obrati dvanaestorici ljudi(i da ga svako čuje i razume) a razlog zbog kog ih je pozvao na to svakako nije da ih ponudi energetskim napitkom i urnamatm a pri tom 20k ljudi okoklo urla, a one nesretnice đuskaju uz neke skaradne ložana hitiće On urla i na nebitnim utakmicama na +40. Verujem da izuzetno ide na kurac igračima takvo ponašanje koje ih tretira kao debile i često ponižava, al predobro su plaćeni pa znaju zašto to trpe. Ako je takav prema svojim igračima, naravno da će i prema Radi. Btw tu Radu poznaje 40 godina, al to mu ne smeta da bude govnar. Fin je samo prema Hrvatima i uvlači im se u buljson kad god ima priliku Edited January 17, 2024 by Nikodije 3 1 4 3
kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2024 Author Posted January 17, 2024 to je samo tvoja interpretacija, dozvolićeš da se ne složim mi vidimo samo jedan mali deo njihovog odnosa. to kakav je on sa i prema njima u ostatku dana, na treningu na video analizama, na pojedinačnim razgovorima to ne znamo, a po reakcijama igrača koje je trenirao ne bih se baš reklo da ga ne gotive(imaš negde izjavu điđija d. o željku) namerno sam điđija pomenuo zbog onog to u moskvi protiv cska deluje kao vrlo zajeban tip, koga ne možeš da farbaš kako hoćeš i bolje je za sve da uradiš to šta ti je rekao na način kako je rekao i nema glava da te boli a na sve to ima takvu zaleđinu u rezultatima koje je ostvario da bukvalno može da im stavi elektrošokere oko vrata i da ih peckatm kad ne isporuče dogovoreno i da mu niko ne kaže a evo to protiv cibone, gubimo. on ceo to urla RESPECT THE BALL i prvi sledeći napad anđuša grune trojku preko ruke pa taman oko da mu izvadiš 1
Lord Stef Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Jbt vi jos o ovome Rada, neka je ziva i zdrava, postavila pitanje, kakvo god ono bilo. A onda zavrsila sa "I NE PRIHVATAM odgovor tipa bla bla bla" Vrlo fino i profesionalno sa njene strane. Ne prihvatas odredjenu vrstu odgtovora? U redu, evo ti onda druga vrsta odgovora. To sto se posle digo kuso i repato da brani profesiju™ aposlutno nije Zeljkov problem. Nigde u ugovoru ne pise "plus moras bezobraznim novinarima da odgovaras na 1 fin i odmeren nacin". 3
Milošica Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 On 14. 1. 2024. at 20:12, Heaviside said: Bila “delegacija” austrijskog niželigaša za koji igram na utakmici, oduševljeni su naravno. Prebacilo sva očekivanja i pored toga što sam ih ja izložio maksimalno pre polaska. Izašli i na televizor. converted_1.mp4 Baš je super ovo, ne znam zašto Valk odmah palac dole. 1
Heaviside Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 21 minutes ago, Milošica said: Baš je super ovo, ne znam zašto Valk odmah palac dole. Možda zato što ih nisam ubedio da idu na Zvezdu Valk, pokušao sam ali im je više odgovarao ovaj termin 1
Valk Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 37 minutes ago, Heaviside said: Možda zato što ih nisam ubedio da idu na Zvezdu Valk, pokušao sam ali im je više odgovarao ovaj termin Nije zato, baš me briga na kojoj će utakmici da budu turisti. 1 3
Mindaugas Žukauskas Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 4 hours ago, Milošica said: Baš je super ovo, ne znam zašto Valk odmah palac dole. Zato što kums nije ništa pogrešio taj dan, a mora da ispuni kvotu tambsdauna 1 1
MiddleClass Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 7 hours ago, Heaviside said: Robija je recimo ostavio najboljeg igrača dugo na klupi i pogodio Robija se kockao sa ostavljenjem najboljeg igraca dugo na klupi i pogodio je? Zvucis kao Rada koja mu je rekla da je imao srece... 1 3
Valk Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Zato što kums nije ništa pogrešio taj dan, a mora da ispuni kvotu tambsdauna Kao da nama treba povod da se međusobno 👎👎👎👎👎👎👎👎 Nije ni to razlog, shvatiće Hevi i bez vas dušebrižnika. 3 1
copkillah Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 8 hours ago, Nikodije said: On urla i na nebitnim utakmicama na +40. Verujem da izuzetno ide na kurac igračima takvo ponašanje koje ih tretira kao debile i često ponižava, al predobro su plaćeni pa znaju zašto to trpe. Ako je takav prema svojim igračima, naravno da će i prema Radi. Btw tu Radu poznaje 40 godina, al to mu ne smeta da bude govnar. Fin je samo prema Hrvatima i uvlači im se u buljson kad god ima priliku ovo si protumačio kao što Rada tumači košarku
kralj Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Šta su ti ovi forumski Cigani. Nigde samilosti i empatije - i ćopavog kera na ulici da vide, šutnuli bi ga u zdravu nogu po dijagonali. 2
Popular Post copkillah Posted January 17, 2024 Popular Post Posted January 17, 2024 Miloje imao težak srčani udar :( 14
Papovac Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 7 minutes ago, copkillah said: Miloje imao težak srčani udar :( ufff, drz se ljudino
Frank Pembleton Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 51 minutes ago, copkillah said: Miloje imao težak srčani udar :( U jbte. Nadam se da je sve ok...
Recommended Posts