Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Primamo poene iz kontri, otvorene trojke, nikom ne pada napamet da pravi faul. A kao izasli sa spoljnim defanzivnim igracima..

Posted

Početak utakmice kakav smo svi očekivali

Posted

Za razliku od nas, Cibona lepo iskoristila male faulove i nijednom nas nije poslala na liniju penala..

Posted

Konstantno preskacemo otvorene suteve..

Posted

bravo kopriva, odlicno ispratio aranitovica, nije odustajao, pre toga kos gde mi se cini da se pokazalo da nema jos uvek snage u ramenima da oduva igraca iz pivota, posle odbrane kos faul.

Posted

jel moraju ovi bilmezi non stop da šetaju ispred kamere

:fpalm:

volim kad navijači domaćih pevaju

“došao je i taj daaaan…”

:wub:

• +1 1
Posted (edited)

Smajli zajebao i Bruna po brzini pravljenja faulova..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

Anđuša kao Homer kada ga Molder i Skali stave na detektor laži i pitaju ga da li razume i aparat eksplodira kad on kaže "da"

jebote, tajmaut pre toga im Željko bukvalno kaže da poštuju svaku loptu i ovaj šutira preko ruke umesto da spusti loptu Brunu u odličnoj poziciji.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

lukavi anđušić

:lolol:

• Haha 2
Posted

deluje da je oj popravio šut sa bacanja, čak se vidi i neki luk prilikom izbačaja

• +1 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

deluje da je oj popravio šut sa bacanja, čak se vidi i neki luk prilikom izbačaja

Varira. Neki put izbaci sa lukom, nekad bez. Isto kao i sa poludistance ili za 3.

Posted

Mislim da dobijamo ovo. Smajliju se ne igra, vodi ga smit na cajke posle

Posted

pa ne znam, protiv makabija nije imao ft, a i ovo su mu valjda bili večeras prvi(bar ih ja danas nisam video)

ono pre je bila linija koja u najkraćoj razdaljini spaja dlan šutera i obruč koša

psihologija 1/1

meni deluje kao da je previše gruvao u mišiće pa je izgubio na osećaju, plus kanal u koji je upao nesnalaženjem na novu ulogu/trenera/tim...

Posted
23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Smajli zajebao i Bruna po brzini pravljenja faulova..

pa i nije bas - onaj sto mu je u napadu sviran je najblaze receno sumnjiv. sta radi nasa klupa, jel neko gleda sta se desava na terenu? katastrofalno koristimo celendze celu sezonu dosad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...