Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

meni je ovo u četvrtak bila najbolja atmosfera do sada u sezoni, za koplje iznad olimpije

bilo je svega i 0:16, i -24, i višestruko bacanje za izgubljenim loptama

katarzično iskustvo bez dileme

a kao trešnja na vrhu torte bila je ona trojka nanelija, trojka koja potencijalno prelama sezonu

giphy.gif?cid=2154d3d7f49aef37a2c0441387

• +1 3
Posted

Bila “delegacija” austrijskog niželigaša za koji igram na utakmici, oduševljeni su naravno. Prebacilo sva očekivanja i pored toga što sam ih ja izložio maksimalno pre polaska. Izašli i na televizor.

• +1 5
  • Hvala 2
  • -1 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

a kao trešnja na vrhu torte bila je ona trojka nanelija, trojka koja potencijalno prelama sezonu

koja je to po redu trojka koja prelama ovu sezonu.....treća, četvrta :D

o li da je slomimo više, majku mu staru

• +1 3
Posted

To je ko sto se u analizama posle svakog od prethodnih preokreta komentarisalo da je ekipa pokazala karakter i da ce pobeda puno znaciti na samopouzdanju. Tako da ima da napunimo samopouzdanje na 100%, da nam traje do leta..

Posted

možda, ako neko zapuši rupu na rezervoaru za samopozdanje. pošto isto otiče brzinom kojom se i puni

mislim, ako i protiv Panate bude bilo da vodimo 15 razllike, pa izgubimo 20.......jebeš mi sve neću da gledam ništa do 7. maja 2026. godine. ako se pitate zašto, nemam pojma, taj mi datum prvo pao na pamet

Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

giphy.gif?cid=2154d3d7f49aef37a2c0441387

A ovaj mali buli je nakon početnog egzaltiranog pridavljivanja baš odalamio šamarčinu svom drugaru :sad:

Screenshot_20240115_002053_Photos.jpg

Screenshot_20240115_001230_Gallery.jpg

Screenshot_20240115_001013_Gallery.jpg

• Haha 8
Posted

Kudos i za kamermana što je uhvatio taj trenutak i za režiju što je reagovala brzo i pustila je u etar.

Posted

Ovaj mali buli...to je mali Nikola Jovic koji je seo u dedin vremeplov pre 15 godina da vidi kakva ce kosarka biti u buducnosti.

• Haha 3
Posted (edited)
43 minutes ago, shimpr said:

Primeceno je i crno dete u pozadini

IMG_20240115_084001.jpg

Dete crnog pantera :fantom:

Spoiler

Tome

Edited by ubibobi
Posted
49 minutes ago, shimpr said:

Primeceno je i crno dete u pozadini

A može biti i da je crni Ledej kako im objašnjava pravilnu tehniku onesposobljavanja protivnika :fantom:

Posted

Dve frakcije grobara se opet sukobile na tribini...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...