Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Mene je ovo podsetilo na onaj cudesni momenat sa OI u Sidneju gde se Vanja Grbic prvo bacio preko reklama da spasi loptu i potom vratio da izblokira

Kad si tako srcan i borben, bozanske sile te nagrade..

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 6
  • Wub 1
Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

🔈🔈🔈

Može ovo da se pinuje negdi.

• Wub 3
Posted

Ne da vas ne volim, nego navijam da svaku utakmicu izgubite...osim sinoc.

Ono sto su one 3 nistarije uradile najboljem igracu u mecu, je pre svega zlocin protiv kosarke kao igre, a onda i razbojnistvo prema partizanu.

Kao sto ne volim kad se na zvezdi izivljavaju, tako mi je zbog navedenog posebno drago sto ste pobedili i bez nanelija.

• +1 2
  • Hvala 5
Posted

Šta bi sa MTS reklamom na dresovima, nije ih bilo juče? Zna li se šta ?

Posted
26 minutes ago, vookela said:

Šta bi sa MTS reklamom na dresovima, nije ih bilo juče? Zna li se šta ?

Nemaju roming. Radi u regionu a u Evropi nema signal.

Posted

I posle kažu loša atmosfera u Areni ...

Posted

Al' tu se već okreće, pre toga bilo mrtvo more. I premalo je crnila i grozote, mora opet da se odradi nešto kao kad su bile narikače na fudbalu. :fantom:

Posted (edited)
10 hours ago, BlackGeorge said:

I posle kažu loša atmosfera u Areni ...

Nivo 400 je izgleda oaza, par ljudi mi je reklo da gore ima navijanja.. Ovo dole je postala tuga. Pri cemu svaku evroligasku tekmu puste jedan broj na stepenice, ljudi koji ni ne pokusavaju da udju u redove.. al ajde, treba omoguciti svima da gledaju. Najgori je taj prosek, likovi kojima je ovo prva ili eventualno druga sezona u hali, koji su u prvoj Obradovicevoj sezoni saznali za KKP kroz instagramicno grobarstvo.. Puni te Makabi 16:0, oni se pozdravljaju, pricaju kako se ko gde proveo za NG, okidaju selfije, kace na mreze i salju zajednickim prijateljima... Gledaju s cudjenjem nas par kretena koji urlamo okrecite Beograd

Mislim, kapiram ja to starenje i dzangrizavost, kapiram i omasovljavanje i komercijalizaciju, ali da li je previse sto trazim da se ritualno prikolje po jedan instanavijac na centru pre pocetka svake tekme? Evo, moglo bi to da ide LIVE na insta.

Edited by Vasilij Zajcev
  • +1 2
Posted

Uvek ce pre sirotinja emotivno da se ukljuci nego oni koji mogu tri prosecne plate da daju za sezonsku.

Za iste pare bih pre isao na nivo 400 nego u donji prsten. 

Igrom slucaja, imam sezonsku za 400 a preko brata mogu da udjem na 200. Poprilicna razlika.

• +1 3
Posted

Pošto je ekipa nas koji idemo zajedno na tekme sada praktično dvocifrena, iz očiglednih finansijskih razloga 200 nije bio opcija i iskreno, ne znam ni da li bih se vraćao dole (gde sam bio prve sezone u Areni) i to kažem kao neko ko je "ceo život" bio u parteru B. Gore je jako zabavno, imamo dobru poziciju pošto smo prvi red uz ogradu, sve je kako treba.

• +1 3
Posted

Meni je nekad žao što sam skroz uz parket.

• +1 3
  • Haha 2
  • Tužno 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ja sam na 200, navijanja ima ali ima i teške debilane. Viče se Željku, dobacuje koga da izmeni, psuju se igrači a par puta i Žoc. Ne znam odakle su ljudi ali su prilično redovni. Rekao bi da je tu problem što su cene sezonskih koje su platili nekako povezali sa pobedama, pa čim ne ide kako treba kreće frustracija.

Što se tiče same utakmice, navijanje je bilo dobro, posebno kada se lomilo, iako je za sad najbolje bilo protiv Armanija. Potpuno bi glupo bilo reći da je loše navijanje dovelo do 0:16 serije jer je na početku utakmice navijanje u najmanju ruku bilo solidno.

• +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...