Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Da, i videli smo nesto sto ne zelimo da vidimo - uplasenog Puntera. Kada se vratio na parket samo je gledao da ne pogresi, ima loptu u rukama i okrece se ka Zeljku da mu da signal sta da igra. To je suprotno od njegove prirode. Igraci kao Kevin ili James su kurceviti, ne jebu zivu silu, samopouzdanje na max. Ali posle uzasnog prvog poluvremena, logicno se uvukla nesigurnost kod njega, ipak je covek od krvi i mesa. I siguran sam da se osecao grozno sto nije bio u stanju da povuce dok kola idu nizbrdo. Hvala PJ sto je opravdao nadimak Composure i zadrzao nas u igri do poluvremena..

Isto što se videlo kod igrača Makabija u nastavku, kada smo ih stigli. Ono što bi u prvom poluvremenu šutirali i što bi ušlo, u nastavku su izbegavali odgovornost i šutirali samo kad moraju.

• +1 1
Posted
Just now, copkillah said:

Isto što se videlo kod igrača Makabija u nastavku, kada smo ih stigli. Ono što bi u prvom poluvremenu šutirali i što bi ušlo, u nastavku su izbegavali odgovornost i šutirali samo kad moraju.

Da, to sam juce isto prokomentarisao, razliku u govoru tela kod igraca. Momentum je presao na nasu stranu, a oni od F4 ekipe izgledali ko EK tim..

• +1 1
Posted

Btw, oni Dozijerovi šutevi sa poludistance iz driblinga ulaze u velikom procentu, onako procena golim okom. Možda ne bi bilo loše da se još više forsira ta opcija, deluje da je taj šut neodbranjiv.

• +1 1
Posted
2 hours ago, copkillah said:

Oduvek je tu, oduvek je bilo isto, iz nekog razloga ju je SK uzeo pre par godina.

Uzeo ju je SK da nam nervira Željka. Ako je došla tu negde kad i Željko.

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Btw, oni Dozijerovi šutevi sa poludistance iz driblinga ulaze u velikom procentu, onako procena golim okom. Možda ne bi bilo loše da se još više forsira ta opcija, deluje da je taj šut neodbranjiv.

Meni se cini da su to uglavnom iznudjeni sutevi i generalno da ta duga dvojka nije nesto sto se generalno forsira i planira kao prva opcija ( mozda lupam)

• -1 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

naunlica je pored sebe imao oj-a i trifu koju su preuzimali batine na sebe, a i delili njima

Mene je Trifa prosto oduševio kada se tukao sa Sorkinom pod košem i još izvukao faul u napadu. :ziga:

• +1 1
Posted

Nisu iznuđeni, voli on to i stvarno ih ubacuje u velikom procentu. Ti šutevi nisu voljeni kod moneyball analitičara, daleki šut koji vredi dva poena, manji % uspešnosti od šuta iz reketa itd, ali to je nebitno ako on to cepa sa visokom efikasnošću.

Ono što se meni ne sviđa kod tih akcija je što ostatak ekipe uglavnom to nemo posmatra sa rukama u džepovima, a trebalo bi dva igrača da kidišu na skok, dva da brane kontru. To je izrazito uočljivo kada Đuša recimo uzima te šuteve pošto ih češće promašuje.

• +1 2
Posted (edited)

Zeljko je i sinoc to istakao ponovo, da je po njemu jedna od najvecih mana danasnjih igraca kretanje bez lopte.

Edited by Jimmy Kowalski
  • +1 2
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

odavno tvrdim, al nema ko da me čuje, da njoj i rajku treba zabraniti da postavljaju pitanja na konfi

pitanja postavljaju samo novinari koji prate košarku, pa ako njihovih pitanja nema, a ostane vremena onda rajko i rada al samo jedan od njih dvoje

@Stela rekao željko kad bude odradio trening 5 na 5

ja verujem desetak dana

Jbga niko ne brani tim novinarima da postavljaju pitanja, nije to situacija da Rajko&Rada oduzimaju red. Nego ove zabole da se cimaju.

Inače, mislim da je Rada trenirala nešto odbojku ili košarku nisam siguran...

Posted
34 minutes ago, goofs said:

Ono što se meni ne sviđa kod tih akcija je što ostatak ekipe uglavnom to nemo posmatra sa rukama u džepovima, a trebalo bi dva igrača da kidišu na skok, dva da brane kontru.

Trebalo bi naročito ići na skok kod njegovih šuteva, jer baca loptu sa visokim lukom i u slučaju promašaja ona se odbija od obruča prilično daleko, što pogoduje ofanzivnim skakačima. Može biti odlična opcija kad ostane 6-7 sekundi na satu, da većinu on ovako rešava. 

• +1 1
Posted
10 minutes ago, Frank Pembleton said:

Jbga niko ne brani tim novinarima da postavljaju pitanja, nije to situacija da Rajko&Rada oduzimaju red. Nego ove zabole da se cimaju.

Inače, mislim da je Rada trenirala nešto odbojku ili košarku nisam siguran...

e al ja tvrdim da treba da im zabrane uz objašnjenje glupi ste ko kurac i ne može

• +1 2
  • Haha 2
Posted
3 hours ago, Stela said:

Zna li se kad se vraca Aleksa?

Obradovic je rekao uskoro, ako sam dobro shvatio 15. januara.

• +1 2
Posted

Ludilo od utakmice, vikao sam na tv, i na sudije i na igrače, ne zna se ko je pravio više gluposti. Fantastično drugo poluvreme u oba pravca, recept kao možemo da igramo. Biće zanimljivo kad budemo imali 15 igrača zdravih i spremnih. 

Posted
2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

2 hours ago, Lezilebovich said:

Meni se cini da su to uglavnom iznudjeni sutevi i generalno da ta duga dvojka nije nesto sto se generalno forsira i planira kao prva opcija ( mozda lupam)

PJ ove sezone ima 36/64 iz pull up jumpera za dva poena, poludistanci.  U EL je na 23/41. To su pime KD brojke, verovatno i bolje.

• +1 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...