kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2024 Author Posted January 13, 2024 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mene vise zanima objasnjenje zasto stalno sebi kopamo rupu (iz dve takve u ABA se nismo na kraju izvukli). Zaista ne pamtim tim koji sa toliko oscilacija igra kod kuce. Ako se za ABA moze razlog naci u nedovoljnoj motivisanosti, za EL ne moze. Mozda cemo na kraju sezone cuti Zeljka, jer sad sigurno nece pricati o odnosima unutar tima.. kao da kasno palimo, ko dajc na minusu al sam primetio drugu stvar koju je olimpijakos u pireju primenio, a drugi protivnički timovi mahom eksploatišu do makximuma kad su u mogućnosti. tuci pantera kao vola u kupusu i nadaj se da neće baš svaki put svirati faul. i juče su u prve dve črvrt to maksimalno koristili mislim da će njemu(panteru) najviše prijati aleksin povratak, a do tad ko živ ko muerte 4
goofs Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Da, i to, juče smo definitivno bolje izgledali dok Panter nije bio na terenu. Nanelija nisu ni blizu toliko grebali, napunio ih čovek onoliko. 4
SNARC Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kao da kasno palimo, ko dajc na minusu Spoiler @ToniAdams Rada je jos Duletu postavljala pitanja..Solak je sad uze pod svoje, sto je samo dokaz da iskreno mrzi Srbiju.
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2024 Author Posted January 13, 2024 naunlica je pored sebe imao oj-a i trifu koju su preuzimali batine na sebe, a i delili njima 1
copkillah Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 24 minutes ago, napadaj said: Iz razloga što je ostala bez posla u Sportu nesrećnom. Tužno je kad žene tih godina ostanu bez posla, jako je teško naći posao, ali posle njenih pitanja na konferencijama si bukvalno mogao da čuješ zvuk prevrtanja očiju svih ostalih. 22 minutes ago, ToniAdams said: hm nisam dosad pratio previše konfe a ova mi ne deluje da zna mnogo o košarci, ili pak pokušava da glupo provocira, plus bih po glasu reko da je krš riba, ali to je samo neko moje mišljenje Odgovor si dobio gore.
ToniAdams Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 pa ne znam, nek zapisuje šta neko na konfi pita pa nek isto to pita sledeći put, kakav kurac dobili na sreću tekmu
napadaj Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 6 minutes ago, copkillah said: Tužno je kad žene tih godina ostanu bez posla, jako je teško naći posao, ali posle njenih pitanja na konferencijama si bukvalno mogao da čuješ zvuk prevrtanja očiju svih ostalih. Naravno, htedoh da kažem da deluje da je posao dobila iz samilosti, a ne zato što je stručna za to što radi.
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2024 Author Posted January 13, 2024 odavno tvrdim, al nema ko da me čuje, da njoj i rajku treba zabraniti da postavljaju pitanja na konfi pitanja postavljaju samo novinari koji prate košarku, pa ako njihovih pitanja nema, a ostane vremena onda rajko i rada al samo jedan od njih dvoje @Stela rekao željko kad bude odradio trening 5 na 5 ja verujem desetak dana 3 1
garmonbozia Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: sad čitam thread tvita, pa nek se lepo prijavi ko je na forumu dimitrije vojinov bolje da ide da jede malter, za bolje i nije. 5
Jimmy Kowalski Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Jos jedna stvar koja puno govori o potencijalima naseg tima, za koga se stalno opravdano kaze da je slab u skoku. Nadskakali smo Makabi (koji je inace 3. skakacka ekipa u EL) 44 - 33. Od 44 skoka, Leday Smajli i Bruno 14 skokova (Bruno bez defanzivnog), ostali bez Ponitke kome je skok jedan od kvaliteta okruglo 30. Juce se Nunny tu istakao narocito, na nekoj drugoj utakmici je PJ bio najbolji skakac, secamo se i Andjuse. Znaci mozemo, kad hocemo da se potrudimo. Jer kosarka je kolektivna igra. Nije nuzno da imas jednu dominantnu 5 koja ce da belezi prosecno 10 skokova, jer onda i previse zavisis od jednog igraca. Ali mora da postoji zelja, dobra komunikacija, ko gradi, ko ce onda da ide na skok, da ne bude situacija kojih smo se nagledali, svi stoje i neki protivnicki kepec ti uzme loptu.. 2
nenad Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 19 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jos jedna stvar koja puno govori o potencijalima naseg tima, za koga se stalno opravdano kaze da je slab u skoku. Nadskakali smo Makabi (koji je inace 3. skakacka ekipa u EL) 44 - 33. Od 44 skoka, Leday Smajli i Bruno 14 skokova (Bruno bez defanzivnog), ostali bez Ponitke kome je skok jedan od kvaliteta okruglo 30. Juce se Nunny tu istakao narocito, na nekoj drugoj utakmici je PJ bio najbolji skakac, secamo se i Andjuse. Znaci mozemo, kad hocemo da se potrudimo. Jer kosarka je kolektivna igra. Nije nuzno da imas jednu dominantnu 5 koja ce da belezi prosecno 10 skokova, jer onda i previse zavisis od jednog igraca. Ali mora da postoji zelja, dobra komunikacija, ko gradi, ko ce onda da ide na skok, da ne bude situacija kojih smo se nagledali, svi stoje i neki protivnicki kepec ti uzme loptu.. jbg, nije slucajno sto vas konkurencija vidi kao top kandidata za f4.
Mindaugas Žukauskas Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Uf to za skok je bilo toliko očigledno. Na svaku odbijenu loptu su kidisali kao pitbulovi. Ali potrebno je da gubiš 25 razlike da bi doveo um do takvog voljnog momenta. Kako motivisati ekipu da ovako skače u 'normalnim' uslovima?
*edited by mod Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 I naravno ponovilo se ono iz Istanbula i dosta drugih utakmica. Igramo na jedan efikasan burst tj o-ruk. Ovaj put je došao na vreme u Istanbulu je poranio a u dosta ABA poraza je za malo zakasnio.
Jimmy Kowalski Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 1 hour ago, goofs said: Da, i to, juče smo definitivno bolje izgledali dok Panter nije bio na terenu. Nanelija nisu ni blizu toliko grebali, napunio ih čovek onoliko. Da, i videli smo nesto sto ne zelimo da vidimo - uplasenog Puntera. Kada se vratio na parket samo je gledao da ne pogresi, ima loptu u rukama i okrece se ka Zeljku da mu da signal sta da igra. To je suprotno od njegove prirode. Igraci kao Kevin ili James su kurceviti, ne jebu zivu silu, samopouzdanje na max. Ali posle uzasnog prvog poluvremena, logicno se uvukla nesigurnost kod njega, ipak je covek od krvi i mesa. I siguran sam da se osecao grozno sto nije bio u stanju da povuce dok kola idu nizbrdo. Hvala PJ sto je opravdao nadimak Composure i zadrzao nas u igri do poluvremena.. 7
Recommended Posts