Kreator Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 15 minutes ago, goofs said: Što je najcrnje, Smajli se povredio ovom bravurom, izašao odmah posle i nešto mu masirali donja ledja. Ali opet, da nije bilo ove bravure ne bi verovatno bilo ni preokreta. Izgiboše ovde naši momci e to je Partizan koji volimo. Još sve domaći igrači. 3
SNARC Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 23 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Svi smo videli kakav lakat se nije svirao Musi protiv Efesa. Ove sudije ili se jako nisu dogovorile šta i kako se sudi ili su jezivo tendenciozne. Da stvar bude gora, Lotermozer je navlačio da Naneli ostane na terenu, ali ova dva bilmeza nesposobna ga isteraše. Bukvalno su mi sjebali 50% uživanje u preokretu zbog ove nepravde prema Džejmsu. A bilo je još par skandaloznih odluka, kao npr flop za 5.ličnu Kabokla gde se igrač bacio na zemlju skoro bez apsolutno ikakvog kontakta. Nema sanse da nisu videli da je lopta dodirnula obruc kod naseg drugog iskoriscenog celendza..mogli su to da koriguju i bez toga da moramo da koristimo celendz kao opciju. U drugom poluvremenu su kampovali ispred monitora za svaku odluku koja je mogla da ide na ruku Makabiju. 5
smooth.Op Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Ubedljivo najjača odluka je duplo vođenje Dožera. Pa brate ako već nisi svirao faul, znači blokada je, kako ne sme ponovo da spusti loptu na parket? 7
goofs Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 5 minutes ago, smooth.Op said: Ubedljivo najjača odluka je duplo vođenje Dožera. Pa brate ako već nisi svirao faul, znači blokada je, kako ne sme ponovo da spusti loptu na parket? To baš htedoh da napišem, time su praktično otvorili utakmicu, a greška je tako kardinalna i sudija koji ju je svirao je ili glup ili dekoncentrisan i nespreman za utakmicu. Ako je dopušteno igraču da uzme loptu posle svog dvokoraka, znači da ju je neko izbio. Ako ju je izbio znači da ima pravo na dribling, jednostavna logika. 1
ToniAdams Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 9 hours ago, Valkyrie said: forumski grobari su cveće za one iz rl koji mi orgijaju po feedovima na mrežama, pakao smarači. upadljivo suvi i debeli 1
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2024 Author Posted January 13, 2024 (edited) aca trica zna e sad čitam thread tvita, pa nek se lepo prijavi ko je na forumu dimitrije vojinov Edited January 13, 2024 by kud u maglu Simoviću
Valk Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 31 minutes ago, ToniAdams said: upadljivo suvi i debeli Cenim referencu ali je odraz tvog neshvatanja. Dakle: What is the News Feed on Facebook? Feed is the constantly updating list of stories in the middle of your home page. Feed includes status updates, photos, videos, links, app activity and likes from people, Pages and groups that you follow on Facebook. @copkillah Kućni je najbolji od svih grobara, realno. 1
ToniAdams Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 jao zaboravio sam da si ti (za)ostala na fejsbuku, sori 1
Jimmy Kowalski Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 (edited) 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: aca trica zna e sad čitam thread tvita, pa nek se lepo prijavi ko je na forumu dimitrije vojinov Mene vise zanima objasnjenje zasto stalno sebi kopamo rupu (iz dve takve u ABA se nismo na kraju izvukli). Zaista ne pamtim tim koji sa toliko oscilacija igra kod kuce. Ako se za ABA moze razlog naci u nedovoljnoj motivisanosti, za EL ne moze. Mozda cemo na kraju sezone cuti Zeljka, jer sad sigurno nece pricati o odnosima unutar tima.. Edited January 13, 2024 by Jimmy Kowalski 3
copkillah Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Just now, ToniAdams said: ko je ovaj debil Rada za konferencije? Oduvek je tu, oduvek je bilo isto, iz nekog razloga ju je SK uzeo pre par godina.
napadaj Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 2 minutes ago, copkillah said: Oduvek je tu, oduvek je bilo isto, iz nekog razloga ju je SK uzeo pre par godina. Iz razloga što je ostala bez posla u Sportu nesrećnom. 1
ToniAdams Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 hm nisam dosad pratio previše konfe a ova mi ne deluje da zna mnogo o košarci, ili pak pokušava da glupo provocira, plus bih po glasu reko da je krš riba, ali to je samo neko moje mišljenje
goofs Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 11 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mene vise zanima objasnjenje zasto stalno sebi kopamo rupu (iz dve takve u ABA se nismo na kraju izvukli). Zaista ne pamtim tim koji sa toliko oscilacija igra kod kuce. Ako se za ABA moze razlog naci u nedovoljnoj motivisanosti, za EL ne moze. Mozda cemo na kraju sezone cuti Zeljka, jer sad sigurno nece pricati o odnosima unutar tima.. Da, ova grafika nije nikako za pohvalu, više je za prst na čelo. Dešavalo nam se i prošle sezone da nam opadne intenzitet igre, ali često u obrnutom smeru, povedemo 15-20 pa nas vrate u egal.
Recommended Posts