SNARC Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Ova sezona mozda nece biti tako na korak od F4 kao prosla..ali je nevidjeni potrosac nerava..tekme protivu Cokijevaca, protiv PAO, Fenera, Armanija, Monaka..i sad ovo..i to su samo one sa pozitivnim ishodom. Normalno smo valjda dobili samo Asvela oba puta, Zalgiris i Albu. Jebem ti..jos se oporavljam od tekme. 2
Kreator Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 (edited) Odslušati Nanelija na 19:32 Pričao je o onim namernim isključujućim ličnama. Prvu je kao ajde i priznao a za drugu kaže da bi hteo da porazgovara sa nekim iz evrolige da se požali na sudije i njihovo tendenciozno suđenje. Kaže da ga je udario slučajno bicepsom i da to nikako nije mogla biti namerna lična greška. Baš se vidi kako ga je strašno pogodila ta sudijska krađa. Edited January 13, 2024 by BlackGeorge
Milošica Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Jedan od utisaka meča mi je ona vratolomija Smajli - Trifa - Jare. Neka okači neko. 1 1
Valk Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Silom prilika, morala sam još jednom da gledam tj ispratim utakmicu i prosto je neshvatljivo kako se i zašto Makabi nije pojavio iz svlačionice da prisustvuje drugom poluvremenu. Stali skroz, ništa da ubace spolja a bez krštenog centra pod košem su smešni i tako, bukvalno više sreće nego pameti. inače, forumski grobari su cveće za one iz rl koji mi orgijaju po feedovima na mrežama, pakao smarači. 2 2 2
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2024 Author Posted January 13, 2024 6 minutes ago, Valkyrie said: Silom prilika, morala sam još jednom da gledam tj ispratim utakmicu i prosto je neshvatljivo kako se i zašto Makabi nije pojavio iz svlačionice da prisustvuje drugom poluvremenu. Stali skroz, ništa da ubace spolja a bez krštenog centra pod košem su smešni i tako, bukvalno više sreće nego pameti. inače, forumski grobari su cveće za one iz rl koji mi orgijaju po feedovima na mrežama, pakao smarači. 4 4 1 2
shimpu Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Nakon prespavane noci, a nisam bas nesto ni spavao razmisljam koji je Blat smrad. On je namerno hteo da povredi Ledeja dok je ovaj jadnicak bespomocno pokusavao da ustane sa zemlje nakon jednog brutalnog faula. Da li ste videli kako Zek nespretno podigao obe noge uvis i tako pokusao da ustane, a Blat mu smeta. 1
bradilko Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 ozaloli zvezdini navijaci i makabi 🤣 taman pomislili jos jedan poraz partizana kad ono sreca pomogla. 1
goofs Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 5 hours ago, Milošica said: Jedan od utisaka meča mi je ona vratolomija Smajli - Trifa - Jare. Neka okači neko. Što je najcrnje, Smajli se povredio ovom bravurom, izašao odmah posle i nešto mu masirali donja ledja.
Kreator Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 20 minutes ago, bradilko said: ozaloli zvezdini navijaci i makabi 🤣 taman pomislili jos jedan poraz partizana kad ono sreca pomogla. Pomogla sreća, što bi rekla Rada SportKlub kvazi novinarka. 2
copkillah Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 5 hours ago, Valkyrie said: inače, forumski grobari su cveće za one iz rl koji mi orgijaju po kući, pakao smarači. 1 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 6 hours ago, BlackGeorge said: Prvu je kao ajde i priznao a za drugu kaže da bi hteo da porazgovara sa nekim iz evrolige da se požali na sudije i njihovo tendenciozno suđenje. Kaže da ga je udario slučajno bicepsom i da to nikako nije mogla biti namerna lična greška Svi smo videli kakav lakat se nije svirao Musi protiv Efesa. Ove sudije ili se jako nisu dogovorile šta i kako se sudi ili su jezivo tendenciozne. Da stvar bude gora, Lotermozer je navlačio da Naneli ostane na terenu, ali ova dva bilmeza nesposobna ga isteraše. Bukvalno su mi sjebali 50% uživanje u preokretu zbog ove nepravde prema Džejmsu. A bilo je još par skandaloznih odluka, kao npr flop za 5.ličnu Kabokla gde se igrač bacio na zemlju skoro bez apsolutno ikakvog kontakta. 4
Recommended Posts