Kreator Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 11 minutes ago, Milošica said: Uroš Trifunović 28 minuta. 8 poena, 5 skokova, brutalna odbrana. @April Mnogo nam je dobar mali. I Trifa odmah sa Jaretom mudadžija za preokret. Pa kad ih video Naneli odmah pomislio "šta koji kurac, daj tu loptu!" 1
Ted Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Ovaj preokret Partizana svrstava se u jedne od najvećih u istoriji Evrolige. Tačnije, od 2007. godine otkako postoji merenje prema posedima. Listu predvodi Prokom koji je u sezoni 2012/13 sustigao 28 poena koliko je u svom džepu imala Montepaski Sijena. Na drugom mestu je povratak Bamberga protiv Barselone od "-27" u sezoni 2017/18. Treće mesto zauzima Armani koji je nadoknadio "-25" u duelu sa Darušafakom u kampanji 2016/17 i na četvrto mesto je sada zaseo Partizan. Crno-beli su i do sada bili na četvrtoj poziciji budući da je njihov povratak protiv Milana iz sezone 2008/09 kada su nadoknadili 23 poena razlike takođe jedan od istorijskih i tako sada Partizan ima čak dva od prvih pet najvećih povratničkih mečeva u istoriji Evrolige. https://sportske.net/vest/kosarka/pisala-se-istorija-u-areni-najveci-povratak-ikad-za-partizan-511887 3 5
goofs Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 13 minutes ago, Ted said: koliku smo razliku nadoknadili u onom preokretu protiv Milana (valjda) pre sto godina......ono kad je Kecman strpao sedam trojki......nešto slično ovom je bilo Protiv Makabija 1
shimpu Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Mene raduje sto Ponitka nije imao nijedan promasaj
Kreator Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 (edited) nebitno... izludela me Rada glupača. Edited January 12, 2024 by BlackGeorge
Midžeta Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Idem u kancelariju da se isplacem posle ovakve utakmice 5
Azdaja Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 2 minutes ago, ZokiAsov said: Ajde Rado, tebe cekam pa da idem pod tus Vredelo je da se sačeka. Rada legenda. 1
napadaj Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 7 minutes ago, Ted said: Ovaj preokret Partizana svrstava se u jedne od najvećih u istoriji Evrolige. Tačnije, od 2007. godine otkako postoji merenje prema posedima. Listu predvodi Prokom koji je u sezoni 2012/13 sustigao 28 poena koliko je u svom džepu imala Montepaski Sijena. Na drugom mestu je povratak Bamberga protiv Barselone od "-27" u sezoni 2017/18. Treće mesto zauzima Armani koji je nadoknadio "-25" u duelu sa Darušafakom u kampanji 2016/17 i na četvrto mesto je sada zaseo Partizan. Crno-beli su i do sada bili na četvrtoj poziciji budući da je njihov povratak protiv Milana iz sezone 2008/09 kada su nadoknadili 23 poena razlike takođe jedan od istorijskih i tako sada Partizan ima čak dva od prvih pet najvećih povratničkih mečeva u istoriji Evrolige. https://sportske.net/vest/kosarka/pisala-se-istorija-u-areni-najveci-povratak-ikad-za-partizan-511887 Kakav je to događaj bio... 3
Ted Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 (edited) 8 minutes ago, goofs said: Protiv Makabija jel? ja sam bio ubeđen da je Kecman podivljao protiv Milana. davno bilo bre. te utakmice se sećam i zato što sam sjebao daljinski upravljač. mislim, svaki bi se sjebao kada zamahneš jako i tresneš ga o parket. posle ga je, burazer valjda, popravio nekako, ali je izgledao prilično jadno u ostatku života. Edited January 12, 2024 by Ted
smooth.Op Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Ako opet neko kaže nešto loše za Jareta, spreman sam da se pobijem. 7 1
Kreator Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 3 minutes ago, Ted said: jel? ja sam bio ubeđen da je Kecman podivljao protiv Milana. davno bilo bre. te utakmice se sećam i zato što sam sjebao daljinski upravljač. mislim, svaki bi se sjebao kada zamahneš jako i tresneš ga o parket. posle ga je, burazer valjda, popravio nekako, ali je izgledao prilično jadno u ostatku života. 1
Jimmy Kowalski Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 2 minutes ago, smooth.Op said: Ako opet neko kaže nešto loše za Jareta, spreman sam da se pobijem. Ako opet bude pustao kosu, ja se necu libiti. Pa ako treba da ukrstimo pesnice, tu sam.. 1
*edited by mod Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 34 minutes ago, arheolog1981 said: Pazi ovo, moj "skor": Prošle sezone nisam gledao ni jednu tekmu, neke od najlepših pobeda sam ispratio na flashscore. Posle 2:0 protiv Reala krenem... i šta bude? 2:3. Ove sezone sam gledao od pola, izgubili smo 5 od 7 koje sam gledao. Šta se desi na poluvremenu? Otkažem Euroliga TV, prestanem da gledam i mi pobedimo naravno. Dakle stari recept, flashscore za mene od sad pa zauvek Ti i Ted da organizujete razne neke aktivnosti dok traje sezona. Ima pozorište, kinoteka, društvene igre, itd. Ako treba ima da skupimo i pare da vas sponzorišemo. 3
Recommended Posts