Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Milošica said:

Uroš Trifunović 28 minuta. 8 poena, 5 skokova, brutalna odbrana.

@April

Mnogo nam je dobar mali.

I Trifa odmah sa Jaretom mudadžija za preokret. Pa kad ih video Naneli odmah pomislio "šta koji kurac, daj tu loptu!"

• +1 1
Posted

Ovaj preokret Partizana svrstava se u jedne od najvećih u istoriji Evrolige. Tačnije, od 2007. godine otkako postoji merenje prema posedima. Listu predvodi Prokom koji je u sezoni 2012/13 sustigao 28 poena koliko je u svom džepu imala Montepaski Sijena. Na drugom mestu je povratak Bamberga protiv Barselone od "-27" u sezoni 2017/18. Treće mesto zauzima Armani koji je nadoknadio "-25" u duelu sa Darušafakom u kampanji 2016/17 i na četvrto mesto je sada zaseo Partizan.

Crno-beli su i do sada bili na četvrtoj poziciji budući da je njihov povratak protiv Milana iz sezone 2008/09 kada su nadoknadili 23 poena razlike takođe jedan od istorijskih i tako sada Partizan ima čak dva od prvih pet najvećih povratničkih mečeva u istoriji Evrolige.

https://sportske.net/vest/kosarka/pisala-se-istorija-u-areni-najveci-povratak-ikad-za-partizan-511887

• +1 3
  • Hvala 5
Posted
13 minutes ago, Ted said:

koliku smo razliku nadoknadili u onom preokretu protiv Milana (valjda) pre sto godina......ono kad je Kecman strpao sedam trojki......nešto slično ovom je bilo

Protiv Makabija :D 

• Haha 1
Posted

Ajde Rado, tebe cekam pa da idem pod tus

• Haha 7
Posted

Mene raduje sto Ponitka nije imao nijedan promasaj

Posted (edited)

nebitno... izludela me Rada glupača.

Edited by BlackGeorge
Posted

Idem u kancelariju da se isplacem posle ovakve utakmice :lolol:

• Haha 5
Posted
2 minutes ago, ZokiAsov said:

Ajde Rado, tebe cekam pa da idem pod tus

Vredelo je da se sačeka. Rada legenda.

• Haha 1
Posted
7 minutes ago, Ted said:

Ovaj preokret Partizana svrstava se u jedne od najvećih u istoriji Evrolige. Tačnije, od 2007. godine otkako postoji merenje prema posedima. Listu predvodi Prokom koji je u sezoni 2012/13 sustigao 28 poena koliko je u svom džepu imala Montepaski Sijena. Na drugom mestu je povratak Bamberga protiv Barselone od "-27" u sezoni 2017/18. Treće mesto zauzima Armani koji je nadoknadio "-25" u duelu sa Darušafakom u kampanji 2016/17 i na četvrto mesto je sada zaseo Partizan.

Crno-beli su i do sada bili na četvrtoj poziciji budući da je njihov povratak protiv Milana iz sezone 2008/09 kada su nadoknadili 23 poena razlike takođe jedan od istorijskih i tako sada Partizan ima čak dva od prvih pet najvećih povratničkih mečeva u istoriji Evrolige.

https://sportske.net/vest/kosarka/pisala-se-istorija-u-areni-najveci-povratak-ikad-za-partizan-511887

Kakav je to događaj bio...

• +1 3
Posted (edited)
8 minutes ago, goofs said:

Protiv Makabija :D 

jel? ja sam bio ubeđen da je Kecman podivljao protiv Milana. davno bilo bre.

te utakmice se sećam i zato što sam sjebao daljinski upravljač. mislim, svaki bi se sjebao kada zamahneš jako i tresneš ga o parket. posle ga je, burazer valjda, popravio nekako, ali je izgledao prilično jadno u ostatku života.

Edited by Ted
Posted

Ako opet neko kaže nešto loše za Jareta, spreman sam da se pobijem. 

• +1 7
  • Wub 1
Posted
3 minutes ago, Ted said:

jel? ja sam bio ubeđen da je Kecman podivljao protiv Milana. davno bilo bre.

te utakmice se sećam i zato što sam sjebao daljinski upravljač. mislim, svaki bi se sjebao kada zamahneš jako i tresneš ga o parket. posle ga je, burazer valjda, popravio nekako, ali je izgledao prilično jadno u ostatku života.

• Hvala 1
Posted
2 minutes ago, smooth.Op said:

Ako opet neko kaže nešto loše za Jareta, spreman sam da se pobijem. 

Ako opet bude pustao kosu, ja se necu libiti. Pa ako treba da ukrstimo pesnice, tu sam..

• Vojvodo,serdare 1
Posted
34 minutes ago, arheolog1981 said:

Pazi ovo, moj "skor":

Prošle sezone nisam gledao ni jednu tekmu, neke od najlepših pobeda sam ispratio na flashscore. Posle 2:0 protiv Reala krenem... i šta bude? 2:3. Ove sezone sam gledao od pola, izgubili smo 5 od 7 koje sam gledao. 

Šta se desi na poluvremenu? Otkažem Euroliga TV, prestanem da gledam i mi pobedimo naravno.

Dakle stari recept, flashscore za mene od sad pa zauvek

Ti i Ted da organizujete razne neke aktivnosti dok traje sezona. Ima pozorište, kinoteka, društvene igre, itd. Ako treba ima da skupimo i pare da vas sponzorišemo.

• Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...