Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Meni deluje malo nerealno da Mirotić potpisuje za Partizan. Na stranu što je jedan od najboljih igrača u Evropi. Prvo ovo oko ogromne platetine koju ima u Barsi, šta mi kukavci siromasi možemo da mu ponudimo osim crkvi i manastira? Drugo, imamo glavnog igrača Ledeja na četvorci. Znači umesto 38 minuta Ledej će da igra 20 minuta ili će Željko da ih kombinuje zajedno, da pičimo basket sa dve četvorke. Daleko bilo da imam nešto protiv. Itekako sam za da dođe odmah ali sam malo skeptik da će se to i desiti. A mediji nas bombarduju u zadnja dva - tri dana kao da je to gotova priča, čim se dogovori sa Barsom oko raskida onog svemirskog ugovora.
Milošica Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) Teodosić, Pavlović, Rakočević...Sve su to ljudi koji su došli za mnogo manje para nego što su imali u prethodnim ugovorima. 30+ godina, milioni na računu, neka emocija koja postoji, koliko god da je sport profesionalna stvar. E sad, druga je stvar što bi Mirotić i sa tim smanjenjem bio najskuplji naš igrač. Verujem da bez 2.5 miliona nema priče. Ali vredi. Zek će provoditi vreme i na 5. Mirotić u nekim specijalnim taktičkim varijantama u napadu na 3, ako su pozicije uopšte relevantna stvar danas Edited July 15, 2023 by Milošica
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) 6 minutes ago, Milošica said: Teodosić, Pavlović, Rakočević...Sve su to ljudi koji su došli za mnogo manje para nego što su imali u prethodnim ugovorima. 30+ godina, milioni na računu, neka emocija koja postoji, koliko god da je sport profesionalna stvar. E sad, druga je stvar što bi Mirotić i sa tim smanjenjem bio najskuplji naš igrač. Verujem da bez 2.5 miliona nema priče. Ali vredi. Pazi, retko kad se frljam sa parama, video si uostalom da nikad ne pišem o tome jer me ne interesuje. Samo mi malo nerealno da posle one astronomske platetine koju bi imao u Barsi za sledeće dve godine, dođe kod nas za samo 2,5. Pa jedan Monako ili onaj narkos iz Pao bi to duplirao. Edited July 15, 2023 by BlackGeorge
Milošica Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 (edited) Treba imati u vidu i porez u Španiji, to izađe duplo manje od zvanične sume. Opet naravno duplo više od tih 2.5. Što se Monaka tiče, ne želi Rus mnogo više od nas da ponudi, zato što pazi o svojim finansijama Ponudi taman toliko više da prevagne ovo iz prvog pasusa. A što se Olija i PAO tiče, to je Mirotić koliko znam u startu precrtao iz nekog razloga, za razliku od Monaka i Milana koje nije odmah precrtao. Uostalom, valjda ćs od Barse uzeti dobar deo te velike sume koja mu sleduje. Da me ne shvatiš pogrešno, nisam od onih koji mere čiji je manji. Kao što sam napisao sinoć na KKCZ temi, kad se već radi ovo što se radi u večitima, prvi ne bih imao problem da dovedemo npr. Džejmsa i Motlija i platimo ih kao mečke Kažem hipotetički, jer su pod ugovorima. Edited July 15, 2023 by Milošica 2
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 navodno po nekim pisanjima ta mj ugovor bi trebali da pokrivamo mi i barsa, po 2.5 mil€
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: navodno po nekim pisanjima ta mj ugovor bi trebali da pokrivamo mi i barsa, po 2.5 mil€ Mirotić valjda ima još po 11 miliona za dve sezone, 22 ukupno. Mi i Barsa po 2,5 to je 5 miliona. Znači spreman je da "oprosti" 6 miliona po sezoni? Hmmmm
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 1 minute ago, Milošica said: Tih 11 sa porezom izađe na 5.5 Ja sve zaboravljam na te poreze. U Španiji je pdv oko 40%?
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2023 Author Posted July 15, 2023 ne znam koliki je pdv, ali je porez na plate preko 300k€ veći od 40% 1
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Hvala vam kolege za informacije. Sada već cela ova priča oko dolaska Mirotića itekako ima smisla.
Kreator Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 Just now, nenad said: cestitke za mirotica. Pa nije još potpisao niti raskinuo ugovor sa Barsom.
nenad Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 6 minutes ago, BlackGeorge said: Pa nije još potpisao niti raskinuo ugovor sa Barsom. branko tako kaze, mozda su i njega lagali.
Milošica Posted July 15, 2023 Posted July 15, 2023 2 minutes ago, nenad said: branko tako kaze, mozda su i njega lagali. Anđus kaže da Mirotić ne dolazi, možda se nešto desilo jutros
Recommended Posts