ZokiAsov Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Just now, ToniAdams said: OJ, PJ i Nanula bratine glave najače I trifa isto ludi 3
arheolog1981 Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Pazi ovo, moj "skor": Prošle sezone nisam gledao ni jednu tekmu, neke od najlepših pobeda sam ispratio na flashscore. Posle 2:0 protiv Reala krenem... i šta bude? 2:3. Ove sezone sam gledao od pola, izgubili smo 5 od 7 koje sam gledao. Šta se desi na poluvremenu? Otkažem Euroliga TV, prestanem da gledam i mi pobedimo naravno. Dakle stari recept, flashscore za mene od sad pa zauvek 4 5
Kreator Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Jaramaz samo 5 poena večeras a ja sam imao utisak da je dao 50 kako je dobro igrao! 3
MocaVukotic Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Bravo partizan, glava iznad vode... jos uvek
Mindaugas Žukauskas Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 1 minute ago, arheolog1981 said: Pazi ovo, moj "skor": Prošle sezone nisam gledao ni jednu tekmu, neke od najlepših pobeda sam ispratio na flashscore. Posle 2:0 protiv Reala krenem... i šta bude? 2:3. Ove sezone sam gledao od pola, izgubili smo 5 od 7 koje sam gledao. Šta se desi na poluvremenu? Otkažem Euroliga TV, prestanem da gledam i mi pobedimo naravno. Dakle stari recept, flashscore za mene od sad pa zauvek Uz arheologa i Teda sprečene da gledaju, Makabi nije imao ni promil šanse večeras 2
ToniAdams Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 nemam pojma, zaista su u prvoj četvrtini izgledali ko da idu na saranu čete đaka u jednom danu, najozbiljnije se ne sećam kada sam tako nešto video, jeste da smo slično otvarali 70 posto utakmica, ali ovo je bio nekakav baš baš antiklimaks. mislim da bi ozbiljno neki psihić morao da se time pozabavi, svima iz ekipe a možda i željkom, prilično se dojmi da su ovi redovni sunovrati rezultati problema sa motivacijom ili čak nekakvim strahom a ne manjkom kvaliteta. 4
Ted Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 1 minute ago, arheolog1981 said: Pazi ovo, moj "skor": Prošle sezone nisam gledao ni jednu tekmu, neke od najlepših pobeda sam ispratio na flashscore. Posle 2:0 protiv Reala krenem... i šta bude? 2:3. Ove sezone sam gledao od pola, izgubili smo 5 od 7 koje sam gledao. Šta se desi na poluvremenu? Otkažem Euroliga TV, prestanem da gledam i mi pobedimo naravno. Dakle stari recept, flashscore za mene od sad pa zauvek slično ovde....moj čovek jedino još uvek nisao otkazao ELtv, volim da pogledam one produžene hajlajtse sa svih tekmi, da budem u toku
ToniAdams Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 1 minute ago, BlackGeorge said: Jaramaz samo 5 poena večeras a ja sam imao utisak da je dao 50 kako je dobro igrao! bukvalno je pokrenuo odbranu 1
Milošica Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 (edited) Uroš Trifunović 28 minuta. 8 poena, 5 skokova, brutalna odbrana. @April Mnogo nam je dobar mali. Edited January 12, 2024 by Milošica 4
J-♣ Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Evo, večeras bio primer tog čuvenog sudijskog kriterijuma kad niji isti: Smajli telom pravi faul kad seče kontru - nakon gledanja presuđena nesporstska (ne mogu da se seti ko je) jedan iz Makabija u kontri sa leđa udara po desnoj ruci Nanelija i seče kontru - običan faul epilog: par kompezacija, pa opet srljali u nove brljotine,
Lord Stef Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Svirajte sad nesportske serem vam se u pistaljke kolektivno 2 2
ToniAdams Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 da zaboravio sam da kažem da sudije jebem usta škrbava 3 3
Ted Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 koliku smo razliku nadoknadili u onom preokretu protiv Milana (valjda) pre sto godina......ono kad je Kecman strpao sedam trojki......nešto slično ovom je bilo
Tresko Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Naročito Trifunović ali i Jaramaz su žestoko opeglali odbranu, ali baš žestoko. Igrali su odbranu krvavo isto i Naneli i PJ. I vratio se Leday. 5
Recommended Posts