Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

Ja mislim da je Poljak zamena za Exuma, a da se Mirota vidi kao zamena za Papija. Pa se trazi zamena za Madara (iskusniji/jaci na lopti i neki rim protector umesto Lesora..

Da, na kraju ce tako ispasti u novoj Zocovoj koncepciji..

• +1 1
Posted

U sta imamo grobara koji su rakovi...Dante, Nanelica, moja malenkost..pudlica..jel da @Milošica ?

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, SNARC said:

U sta imamo grobara koji su rakovi...Dante, Nanelica, moja malenkost..pudlica..jel da @Milošica ?

Panter Rak. Zeku Merkur i Venera u Raku.

Željku podznak Rak.

I posle se ljudi podsmevaju Panteru kad priča o suzama.

Edited by Milošica
Posted

Bog te..sta je tu Rakova..

Neko bi rekao da smo..

Kancerogeni 

Spoiler

horatio-caine-yeah.gif

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 7
Posted

koji je najači znak milošice?

Posted
1 minute ago, ToniAdams said:

Blizanac by far. Dok se struka ne javi :covid19:

• +1 1
Posted

Zemljani znaci >>>> svi ostali :fantom:

• +1 1
Posted (edited)

7 minutes ago, arheolog1981 said:

Blizanac by far. Dok se struka ne javi :covid19:

moze, odgovara mi to

Edited by ToniAdams
  • +1 1
Posted

Ovo je znak da prestanete. Nije smesno

Posted (edited)

samo milošica da izradi željkov horoskop za ‘24 i prestajemo

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Haha 1
Posted (edited)

evo nekih predloga za izmenu i dopunu propisa koji se odnose na prelazni rok u košarci. isto treba i u fudbalu

Član 1.

Prelazni rok traje 24h

Član 2.

U vremenskom periodu iz člana 1. svu klubovi javno objavljuju sa kojim igračima su postigli dogovor i potpisali ugovor za narednu sezonu.

Član 3.

Na pregovore između igrača i klubova shodno se primenjuju propisi o vojnoj tajni.

Član 4.

Zabranjeno je izveštavanje i spekulisanje o tome da li igrač odlazi ili ostaje u nekom klubu. Zabrana se odnosi na sve medije, ali i generalno na obaveštavanje bilo koga na bilo koji način o potencijalnim transferima.

Član 5.

Za kršenje pravila iz člana 4. primenjuju se sankcije koje su propisane za odavanje vojne tajne.

Član 6.

Kako je mišljenje proces koji se dešava unutar fizičkog lica i suštinski ne podleže kontoli ili zabrani, svako je slobodan da misli u sebi o tome koji igrač bi gde trebao da ode, dođe i tome slično.

Član 7

Kako je čovek vlasnik svojih misli samo dok ih ne izgovori ili podeli sa drugima, te kako pravo na izražavanje misli može biti predmet kontrole i ograničenja, ovim se ograničava pravo fizičkim licima, pravnim licima, medijima, udruženjima, organima, ustanovama i bilo kakavom poznatom, dozvoljenom ili nedozvoljenom, obliku organizovanja da javno spekuliše o transferima košarkaša.

Član 8.

Kršenje pravila iz člana 7. povlači primenu sankcije za odavanje vojne tajne, obljubu maloletnog lica ili masovno ubistvo. Ima se primeniti najstroža zaprećena sancija, u zavisnosti od nacionalnog zakonodavstva.

Član 9.

Ova pravila imaju se primeniti odmah

Edited by Ted
Posted (edited)
1 hour ago, ToniAdams said:

Nemoj to, svi su dobri.

Edited by Milošica
  • Haha 1
  • -1 2
Posted

Jebote, mi dovodimo igrace iz ekipa sa dna EL, oni sa F4.

E sirotinjo, i Bogu si teska..

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...