goofs Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Nije sigurno do kapiranja posto ne bi mogao da igra NBA ligu sa onim T-Rex rucicama. Treba mu vremena za navikavanje i ne sumnjam da ce sledece sezone biti bolji nego sada, ali...nama je to kasno, a uz svu pamet i zelju, nisam siguran da fizicki moze da iznese odbranu koju Zeljko trazi. Znaci da bi to skroz ferceralo ili menjamo komplet sistem odbrane ili menjamo dogodine njega. 1
booyaka Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 3 minutes ago, nenad said: vi u kaminskom imate ogroman prostor za upside, on je za evropu napadac top klase, nema takvih puno, mogu se nabrojati na prste. ako i kad pokapira odbranu bicete par 30% bolja ekipa. Za početak da radi ono što mu je osnovni zadatak, da skače, a ne da je četvrti skakač ekipe, a sama ekipa 17-ta u takmičenju po tom parametru.
nenad Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 (edited) 2 minutes ago, booyaka said: Za početak da radi ono što mu je osnovni zadatak, da skače, a ne da je četvrti skakač ekipe, a sama ekipa 17-ta u takmičenju po tom parametru. ma ne radi se o skoku uopste. edit svakako to nije primarni problem njegove igre u odbrani. Edited January 12, 2024 by nenad
booyaka Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 (edited) Skok je fundamentalna stvar u košarci, neko bi rekao i najvažnija i ja se slažem sa tim. Edited January 12, 2024 by booyaka
ToniAdams Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Jbg i Blejk Grifin je kratkoruk pa nije makar smetalo u obrani
*edited by mod Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 9 minutes ago, ToniAdams said: Jbg i Blejk Grifin je kratkoruk pa nije makar smetalo u obrani A još slobodan agent.
copkillah Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 40 minutes ago, *edited by mod said: A još slobodan agent. 16.3.1989. @Milošica, kako bi se uklopio?
Milošica Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 (edited) Sad pogledah na brzinu. Igrački ne znam, ali psihički bi se fenomenalno kapirao sa Željkom, mnogo bi se voleli. Edited January 12, 2024 by Milošica 1
kud u maglu Simoviću Posted January 12, 2024 Author Posted January 12, 2024 večeras mora da se upregnu sve raspoložive snage s toga molba @Ted-u da malo pročešlja dagestansku kinematografiju hvala 1
Ted Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: večeras mora da se upregnu sve raspoložive snage s toga molba @Ted-u da malo pročešlja dagestansku kinematografiju hvala sad, videćemo......mislim to za Dagestan......trenutno gledam Carnival Row, sezona prva, tako da će verovatno biti to 1
shimpu Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Rekao mi je jedan drug da je u Partizanu jako losa atmosfera u poslednje vreme. Ledeja niko ne voli, a on je jednom prilikom pokusao sam sebi da slomi nogu. Tako je i propustio mec sa zvezdom. Taj covek je totalni ludak. Aj sto je povredio Deka, Ivanovica i ostale, ali sam sebe da povredi, to mi nije jasno. Uzeo nogu i poceo da je lomi 7
Profesionalac Posted January 12, 2024 Posted January 12, 2024 Nadam se da su rukomet i vaterpolo ispucali malere, sportsku nesreću i glupost za danas. Ako nisu onda gubimo tako što se na +4 i našu loptu, na klupi potuku Panter i Smit zbog nerešenih pitanja granice na Dunavu i u tuči upadnu na teren. Posle tehničkih - Sorkin nam daje trojku sa centra. 1
Recommended Posts