Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Nije sigurno do kapiranja posto ne bi mogao da igra NBA ligu sa onim T-Rex rucicama. Treba mu vremena za navikavanje i ne sumnjam da ce sledece sezone biti bolji nego sada, ali...nama je to kasno, a uz svu pamet i zelju, nisam siguran da fizicki moze da iznese odbranu koju Zeljko trazi.

Znaci da bi to skroz ferceralo ili menjamo komplet sistem odbrane ili menjamo dogodine njega.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, nenad said:

vi u kaminskom imate ogroman prostor za upside, on je za evropu napadac top klase, nema takvih puno,  mogu se nabrojati na prste. ako i kad pokapira odbranu bicete par 30% bolja ekipa.

Za početak da radi ono što mu je osnovni zadatak, da skače, a ne da je četvrti skakač ekipe, a sama ekipa 17-ta u takmičenju po tom parametru.

Posted (edited)
2 minutes ago, booyaka said:

Za početak da radi ono što mu je osnovni zadatak, da skače, a ne da je četvrti skakač ekipe, a sama ekipa 17-ta u takmičenju po tom parametru.

ma ne radi se o skoku uopste.

edit

svakako to nije primarni problem njegove igre u odbrani.

Edited by nenad
Posted (edited)

Skok je fundamentalna stvar u košarci, neko bi rekao i najvažnija i ja se slažem sa tim.

Edited by booyaka
Posted

Jbg i Blejk Grifin je kratkoruk pa nije makar smetalo u obrani

Posted
9 minutes ago, ToniAdams said:

Jbg i Blejk Grifin je kratkoruk pa nije makar smetalo u obrani

A još slobodan agent.

Posted
40 minutes ago, *edited by mod said:

A još slobodan agent.

16.3.1989. @Milošica, kako bi se uklopio?

Posted (edited)

Sad pogledah na brzinu.

Igrački ne znam, ali psihički bi se fenomenalno kapirao sa Željkom, mnogo bi se voleli.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted

večeras mora da se upregnu sve raspoložive snage

s toga molba @Ted-u da malo pročešlja dagestansku kinematografiju

hvala

• +1 1
Posted
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

večeras mora da se upregnu sve raspoložive snage

s toga molba @Ted-u da malo pročešlja dagestansku kinematografiju

hvala

sad, videćemo......mislim to za Dagestan......trenutno gledam Carnival Row, sezona prva, tako da će verovatno biti to

• +1 1
Posted

Rekao mi je jedan drug da je u Partizanu jako losa atmosfera u poslednje vreme. Ledeja niko ne voli, a on je jednom prilikom pokusao sam sebi da slomi nogu. Tako je i propustio mec sa zvezdom. Taj covek je totalni ludak. Aj sto je povredio Deka, Ivanovica i ostale, ali sam sebe da povredi, to mi nije jasno. Uzeo nogu i poceo da je lomi

• Haha 7
Posted

Nadam se da su rukomet i vaterpolo ispucali malere, sportsku nesreću i glupost za danas.

Ako nisu onda gubimo tako što se na +4 i našu loptu, na klupi potuku Panter i Smit zbog nerešenih pitanja granice na Dunavu i u tuči upadnu na teren. Posle tehničkih -  Sorkin nam daje trojku sa centra.

• +1 1
Posted

smajli in

anđuša out

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...