Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Dobri rezultati večeras, šteta što nas je naguzio Fener.

• +1 5
Posted

Posle Žalgirisa i Valensije smo izgledali kao pravi, a onda je usledio potpuni kontraritam. Ni meni se ne sviđa ova ekipa. Negledljivi smo trenutno. 

Exum>>>Dozier

Lessort>>Caboclo (koji se skroz pogubio posle dobrog starta), Kaminsky

Madar>Jaramaz

Papapetrou>Ponitka

Uz to su nas povrede dobrano isekle tokom ove sezone, dok smo dobar deo prošle sezone bili zdravi sa minimalnim brojem povreda. 

Posted

šta ja znam, Egzum i Lesor su dva igrača za koje objektivno nije mogla da se nađe zamena. naročito za ovog prvog. ne mislim da je PJ došao da igra što i Egzum, jer to nije moguće, pošto su prilično različiti. za Kaminskog tek ne može biti priče da je došao da zameni Lesora. Kaboklo bi mogao u nekim aspektima, ali je došao kasno da bi to sada funkcionisalo.

zašto je Jaramaz došao pojma nemam, ali da zameni Madara sigurno nije, pošto je Madar nosio solidan teret i u EL, što Jaramaz objektivno ne može.. možda je došao da ima jaču minutažu u abi, dok se nosioci odmaraju, ali ni to ne funkcioniše, pošt nije bitan faktor ni protiv Zadra ili Cedevite. što se Ponitke tiče nemam pojma, kad kog sam gledao ili nije igrao ili je igrao minut-dva, a kada je igrao ništa specijalno nije pokazao.

ovo je potpuno novi tim koji je, verovatno, trebao i drugačije da igra nego onaj prethodni, ali trenutno se zaglavio u nekoj tranziciji pa većim delom vremena ne igra ništa ili igra na mahove, kao danas.

Posted

Ja mislim da je najmanji problem u zamenama za Lesora i Dantea, veći je što niko drugi ne doprinosi. Aga je lošiji igrač sada nego s kraja prošle sezone, Avram ništa nije odigrao (nažalost najviše zbog povreda, nema sreće), Portikla ne postoji, Madar je više nudio od bilo koje njegove zamene…

Jbg, prošle godine je bilo utakmica koje je Papapetru izneo (Žalgiris u Kaunasu) i koje su Madar+Smajli okretali. Sad od toga nema ama baš ništa, pa kad udarna petorka stane ode sve u krc.

• +1 2
Posted

Malo se vidi i zamor materijala kod trojca Panter/Ledej/Naneli, možda jer ne dobijaju ništa više ove sezone nego prethodne od Alekse/Trifunovića/Smailagića, oni po godinama bi trebalo da sada pružaju najviše, a u najboljem slučaju su granični EL igrači, neki ni to.

Posted
13 minutes ago, Ted said:

ovo je potpuno novi tim koji je, verovatno, trebao i drugačije da igra nego onaj prethodni, ali trenutno se zaglavio u nekoj tranziciji pa većim delom vremena ne igra ništa ili igra na mahove, kao danas.

Pa dobro, ne moze se ni ocekivati konstantna igra od tima koji nema klupu, tj. drzi po klupi neke retarde i bizgove. To sto se mi lozimo da pare igraju, poput komsija, ili da ce Kamenko da zameni Lesora, to je nas problem. Tim je mozda po imenima slabiji, ali sa nekim nosiocima igre od prosle sezone koji su zadrzani i uz aproprijativno uigravanje svih koji su u medjuvremenu dosli postoji potencijal da se igra u nivou proslogodisnjeg tima, cak i malo bolje. Ali jbg to cemo znati za par meseci, kada tamo u aprilu bude bilo jasnije sta je sa sezonom. Tada moze biti prekasno, ali iskreno mislim da se u ovim okolnostima i sa ovim igracima i ne moze vise. Mene vise interesuje sto koji moj ne odigramo pikenrol protiv raspale zvezde na celoj utakmici. Ovo im mogu oprostiti, nije od zgoreg, niti smo mi zaista dosli dotle da operemo levom rukom delije iz Stambola.

Posted (edited)

Juče su nam ostali rezultati išli na ruku. I danas će biti tako ako dobiju Barsa i Virtus.

Međutim to neće mnogo značiti ako ne dobijemo u petak Makabi. Makar + 1. Imperativ pobede u tom meču je ogroman.

Ali sve to će nam malo značiti ako budemo 9 ili 10 na kraju. Dva puta tada moraš da napraviš brejk u gostima gde je prvi playin meč jedan i jedini na gostujućem terenu.

Edited by BlackGeorge
Posted

Što se tiče Kabokla nešto je Aca Petrović pričao u onom ABA podkastu da njemu treba "poseban tretman" da ima "specifičnu glavu"...

Posted (edited)

Kaboklo je skoro došao, sa njim je uvežbavano svega par akcija. Ja sam zadovoljan njegovim učinkom do sada. Mi nemamo dovoljno vremena ni za neke treninge a kamoli da uvežbavamo specijalne akcije za njega. Kaboklo će biti još bolji kada prođe letnje pripreme. 

Mene više brine lelemuđenje kod igrača što se tiče odbrane i politike lako ćemo, velike amplitude zalaganja, sa +17 na - 17. Sve je to počelo još od Madrida, očigledno igrači nisu snosili nikakve posledice posle toga pa im prešlo u naviku. Brine me što nismo dobili dostojnu zamenu za Exuma, kad je teško čovek bukvalno jurne ka košu iako je imao zajebanu povredu, dok se PJ snebiva, stegnut je, nerado ide u prodoru kakošu... Koliko god da greši neophodan nam je Avram, ima muda hoće u prodor, daje tu energiju i na klupi i na terenu. Brine me što nismo dobili adekvatnu zamenu za Lesora, barem što se tiče tog energetskog smisla a i samog košarkaškog. Kaminski je promašaj a dali smo velike pare za njega. Brine me što nemamo ni zamenu za Madara, što se tiče organizacije igre za tih 10 ili 15 minuta na terenu. Doveli smo "tapkaroša" Jaramaza sa 0 pregledom igre.

Edited by BlackGeorge
Posted

Plus pekara lebovski sere na Tviteru o gejevima

Posted

prvo poluvreme lepo odigramo. nije bitno ni sto je srao sut, isla je lopta, kretnje solidne.

ali drugo je sve ono najgore od nas.

silovanje kao 1 na 1 igra a niko osim mozda pidzeja. sve je to u mestu, i kad potrose 15 sekundi onda uvale nekom loptu i onda ovaj ispadne smesan i glup.

blok da neko napravi ma nista

Posted
34 minutes ago, shimpr said:

Cim je prekinuta saradnja sa mts-om, doslo je slabe komunikacije izmedju nasih igraca. Haha kako dobar fazon. Razumete? Jesi li skapirao booyaka?

Ne, može ponovo?

• Haha 1
Posted
42 minutes ago, bradilko said:

prvo poluvreme lepo odigramo. nije bitno ni sto je srao sut, isla je lopta, kretnje solidne.

ali drugo je sve ono najgore od nas.

silovanje kao 1 na 1 igra a niko osim mozda pidzeja. sve je to u mestu, i kad potrose 15 sekundi onda uvale nekom loptu i onda ovaj ispadne smesan i glup.

blok da neko napravi ma nista

Pa mi tako igramo..bez pleja, bez pika, bez uigranih akcija..

Hrkljusamo do 7-8 sekundi do kraja napada i onda kod koga lopta ostane resava..I kad promasi ide na klupu udarajuci se u glavu dok vice "Do mene je, do mene je"

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...