Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Jedini ovde zapravo ozbiljan kiks je Virtus. Sve ostalo u rangu ocekivanog. Negde se ocekuje da do kupa u ostalih 6 utakmica moramo imati 4-2 ako nesto hocemo, to podrazumeva kuci Makabi, Zalgiris i Bajern i onda moramo da uzmemo jednu od Panata, Monako, Virtus u gostima. 

poslednjih 5 kola su nam odlicni ako iole dignemo formu tako da daleko je ovo od kukanja.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, nick1986 said:

Jedini ovde zapravo ozbiljan kiks je Virtus. Sve ostalo u rangu ocekivanog. Negde se ocekuje da do kupa u ostalih 6 utakmica moramo imati 4-2 ako nesto hocemo, to podrazumeva kuci Makabi, Zalgiris i Bajern i onda moramo da uzmemo jednu od Panata, Monako, Virtus u gostima. 

poslednjih 5 kola su nam odlicni ako iole dignemo formu tako da daleko je ovo od kukanja.

Ja bih se složio kad bih samo gledao tako napisano, ali kad pomislim kako su tekle te utakmice, Virtus je bio još i najbolje izdanje, za dlaku smo izgubili. Protiv Zvezde i ovo večeras je sramotan pristup i nažalost trenutno delujemo nesposobni ni da pobedimo te tri koje treba da dobijemo, a kamoli da uhvatimo brejk.

• +1 2
Posted

bio sam u kolima i vozio ka Beogradu.....na nekoj radio stainci kaže lik vodi Partizan, nešto tipa 15 razlike. prvo poluvreme. samo sam rekao, to je to. poraz.

aktiviro blutut i pustio Nightwish, Last Ride of the Day, live.....pa onda redom sa plejliste. zašto gubiti vreme i nervirati se, kad može da se sluša dobra muzika i uživa u vožnji.

došao kući i potvrdio da sam bio u pravu.

Posted
3 minutes ago, Ted said:

bio sam u kolima i vozio ka Beogradu.....na nekoj radio stainci kaže lik vodi Partizan, nešto tipa 15 razlike. prvo poluvreme. samo sam rekao, to je to. poraz.

aktiviro blutut i pustio Nightwish, Last Ride of the Day, live.....pa onda redom sa plejliste. zašto gubiti vreme i nervirati se, kad može da se sluša dobra muzika i uživa u vožnji.

došao kući i potvrdio da sam bio u pravu.

da si usput nekako pratio ili slušao prenos, gotovo sigurno ne bi stigao kući, bolje je ovako :thumbsup:

• Haha 1
Posted
12 minutes ago, nick1986 said:

Zadnjih 5 kola:

vs baskonia home - moguće i da izgubimo

vs real home - skoro siguran poraz

vs OLY home - jako gusto, isto moguć poraz

vs Alba away - ovo možda dobijemo

vs Valensija home - i ovo je otvoreno. Prošle godine smo izgubili od njih kod kuće.

Ne znam što se često spominje tih famoznih poslednjih 5 kola, jer ako mi nastavimo da ne igramo odbranu može lako da nam se desi da mečevi protiv Albe i Valensije postanu apsolutno nebitni.

Liga je jako izjednačena a mi smo definitivno u totalnom padu forme što je jako nezgodno za ovaj trenutak. Još jednom ponavljam upasti u provaliju sa +17 na - 17 znači da smo jako psihološki nestabilna ekipa i da to mora pod hitno da se reši. Ovakvi padovi su jednostavno nedopustivi jer će ekipa upasti u apatiju, preći će im to u naviku. Otprilike boli nas uvo iovako neće biti posledica.

Posted (edited)
7 minutes ago, copkillah said:

da si usput nekako pratio ili slušao prenos, gotovo sigurno ne bi stigao kući, bolje je ovako :thumbsup:

ma nešto se i ne tangiram više. ja sam već i rekao, jasno i glasno. nit mi se sviđa ovaj naš tim, nit verujem da će bilo šta da napravi ove sezone.

mora i disklajmer, da mi se ne prebacuje da teram Željka i slično. nit ga teram, nit mislim da je mator i izlapeo ili da sa pogubio i tome slično. naprosto mi se ne sviđa ovaj tim koji je napravljen i ne uliva mi nikakvo poverenje. niti mi predstavlja neko zadovoljstvo da ga gledam. zato i ne gledam već izvesno vreme.

naravno, najviše od svega bih voleo da nisam u pravu.

Edited by Ted
  • +1 1
Posted
5 minutes ago, Ted said:

naravno da nećeš biti u pravu :fantom:

• +1 1
Posted

Zasluženo su nas dobili. Glupo smo trošili male faulove, glupo smo igrali posle +17 i katastrofalno ušli u zadnjih 10 minuta.

Utisak je da i ABA i u EL igramo na burstove. Nekad dođe na vreme kao protiv Olimpije, nekad kao danas porani a nekad dole kasni kao u većini ABA poraza.

U narednih 6 i dalje nam je 3 neki minimum ako bilo šta planiramo dalje.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

naravno da nećeš biti u pravu :fantom:

moguće, al ću duže da živim.......od faktora skraćivanja života ostavio sam samo fkp. ostali me neće u grob terati pre vremena :D

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, Ted said:

ma nešto se i ne tangiram više. ja sam već i rekao, jasno i glasno. nit mi se sviđa ovaj naš tim, nit verujem da će bilo šta da napravi ove sezone.

mora i disklajmer, da mi se ne prebacuje da teram Željka i slično. nit ga teram, nit mislim da je mator i izlapeo ili da sa pogubio i tome slično. naprosto mi se ne sviđa ovaj tim koji je napravljen i ne uliva mi nikakvo poverenje. niti mi predstavlja neko zadovoljstvo da ga gledam. zato i ne gledam već izvesno vreme.

Slažem se sa tobom, jako ružna košarka čak i kad pobeđujete.

Posted (edited)
24 minutes ago, BlackGeorge said:

Zadnjih 5 kola:

vs baskonia home - moguće i da izgubimo

vs real home - skoro siguran poraz

vs OLY home - jako gusto, isto moguć poraz

vs Alba away - ovo možda dobijemo

vs Valensija home - i ovo je otvoreno. Prošle godine smo izgubili od njih kod kuće.

Ne znam što se često spominje tih famoznih poslednjih 5 kola, jer ako mi nastavimo da ne igramo odbranu može lako da nam se desi da mečevi protiv Albe i Valensije postanu apsolutno nebitni.

Liga je jako izjednačena a mi smo definitivno u totalnom padu forme što je jako nezgodno za ovaj trenutak. Još jednom ponavljam upasti u provaliju sa +17 na - 17 znači da smo jako psihološki nestabilna ekipa i da to mora pod hitno da se reši. Ovakvi padovi su jednostavno nedopustivi jer će ekipa upasti u apatiju, preći će im to u naviku. Otprilike boli nas uvo iovako neće biti posledica.

Mozemo realno sve da izgubimo. Zavisi od forme. Ali racunamo da je to mart/april i da imamo ceo februar za uigravanje. Posle Bajerna je pauza 3 nedelje u el, ako budemo zdravi, i malo udjemo u ritam moze da bude lagano 4-1 ili cak 5-0.

ako udjemo sa pobedu iznad/ispod 50% pred ovih poslednjih 5 imamo sanse za jak finis.

Realno nam je losa forma od Valensije tamo, ali kao sto smo tu izgledali odlicno sad izgledamo jadno. Sve se to da okrenuti jednom utakmicom. Zgusnut raspored, skoro svi igraju toplo hladno.

Edited by nick1986
  • +1 1
Posted (edited)
9 minutes ago, booyaka said:

Slažem se sa tobom, jako ružna košarka čak i kad pobeđujete.

sad, dal je ružna ili lepa, nije toliko ni bitno. svaka košrarka je lepa ako na kraju imaš barem poen više od protivnika. ako baš i nije lepa za oko, prihvatiće je navijači zbog rezultata.

ono što mi nije lepo i ne mogu baš da razumem, to su neverovatne oscilacije. ne samo u nekom periodu vremena koji se meri nedeljama, već i u periodima koji se mere minutima. evo gledam sad malo statistiku i kretanje rezultata, ne znam koji je ovo put da vodimo 15 ili 20 razlike u prvom poluvremenu i završavamo ubedljivm porazom. računajući tu i utakmicu koja nam je bila za f4, odnosno petu sa Realom.

to je neka manično-depresivna košarka koju, priznajem, ne razumem. nit mi se dopada.

Edited by Ted
Posted
26 minutes ago, BlackGeorge said:

Zato sto se podrazumeva da cemo uskoro dohvatiti pristojnu formu. Da si radio procenu ovih utakmica posle Valensije, verovatno bi vec upisao 5 pobeda.

Ako nastavimo da igramo ovako, nikakav raspored nam nece pomoci.

Posted
2 minutes ago, J.R. Cash said:

Zato sto se podrazumeva da cemo uskoro dohvatiti pristojnu formu. Da si radio procenu ovih utakmica posle Valensije, verovatno bi vec upisao 5 pobeda.

Pa ne bih, meni je Valensija kost u grlu i kad smo u prajmu. A formu ne možemo uhvatiti ako ne počnemo da igramo i odbranu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...