Midžeta Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Pa dobro, svi su se izgrlili na kraju lepo, svi su veliki prijatelji, sve je dojajano 1
arheolog1981 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 8/28 nam je šut u drugom poluvremenu i imamo 4 asistencije. Drugi napad Eurolige i najgora odbrana...ostasmo samo sa najgorom odbranom 1
MeanM@ Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Just now, Midgeta said: Pa dobro, svi su se izgrlili na kraju lepo, svi su veliki prijatelji, sve je dojajano Naravno da jeste I mnogo je smislenije od naseg navijackog konzumentskog lozenja. Gudura jos najvise voli taj srdacni dodir, a vi ga tu naraniste govnima. 1
Milošica Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 5 minutes ago, booyaka said: 10/10 posle 20 kola, to je to. Čekajući da neko bujaku otera u kurac 6
arheolog1981 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Dakle u nekom krugu sa Fenerom smo lošiji i imamo dve pobede manje... trebaju nam tri pobede više do kraja takmičenja. Desiće se nikad
April Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Na četvrtu ličnu Motlija, Željko snižava petorku i kreće u jurnjavu trojkama. Bzvz. Letošnje akvizicije Ponitka i Jaramaz nula minuta. Hvala ti Saviću 1
Ratamahatta Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Ako je neko gledao tekmu veceras i ima dete u petom osnovne od 190cm, slace ga na odbojku
Kreator Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 (edited) Još jedna naša sramna partija ali ništa još nije gotovo. Imamo još uvek lepe šanse da se dokopamo play-in - a, međutim ne znam šta će nam sve to kada ćemo lagano ispasti. Dožer nažalost nije Exum, Ponitka je gori od Papapetrua a Lesoru nismo uspeli da nađemo zamenu. Naneli ne igra odbranu uopšte a kada nije raspoložen ni za šut gotovi smo jer se pretvara u opasnu štetočinu. Isto važi i za Pantera. Imaš kaminskog koji donekle vredi u napadu ali je u odbranu koristan u rangu penzionera šahiste sa Kalemegdana. Džejlin Smit se za sada loše koristi a dozvoljava mu se da siluje šut gde je gori od Jaramaza. Ono što najviše zabrinjava je jezivo stanje ekipe koja dozvoljava da sa +17 ode na -17. Tu debelo nešto ne valja. Nadam se da će Željko izaći iz Travojed moda i da se vrati u Željko Obradović mod, pa da krenemo da bijemo sve redom. Edited January 9, 2024 by BlackGeorge 1 1 1
hooyadahoo Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 uključio sam prenos na 36-19, neverofakinvatno. Elem, nešto je trulo u državi Danskoj. Ne javlja mi se da ćemo da okrenemo sezonu ko prošle godine. Fali nam mozga, al to je vazda bilo poslednjih godina, ali sada nam fali i jaja. Jbga. 2
booyaka Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 10 minutes ago, Milošica said: Čekajući da neko bujaku otera u kurac Daj link za Zvezdu, mojne tu da mrsomudiš 😂
garmonbozia Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 13 minutes ago, MeanM@ said: Gudura jos najvise voli taj srdacni dodir, a vi ga tu naraniste govnima. Ma ja ga generalno gotivim. Dobar lik Ali isto tako klošar samo mu se diže na Partizan 😀 2
Jimmy Kowalski Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 20 minutes ago, Milošica said: Čak smo i za Božić trenirali, al ipak ništa Evo najavio Zeljko da ce za kaznu igraci sutra cistiti sneg oko Arene pre treninga. Valjda zna sta radi. Ako se budemo ovako brukali protib Makabija, ocekujem da krene zvizdanje sa tribina i teranje Zeljka. Ljudi su pri kraju sa strpljenjem, da li su preko 6 milki za ovaj tim i nisu dobili nista zauzvrat. Ne moze vise ovako..
Recommended Posts