Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Sudije su totalno bespotrebne zagovnale utakmicu, sad dele tehničke, ali džabe

Posted

Uvedi bre Jaramaza i Balšu i nek se igra rukomet do kraja i takmičenje u slobodnim bacanjima. Na svaki nedosuđen faul, premlatiti nekog u sledećem napadu. Kad je već dozvoljeno

Posted
Just now, MeanM@ said:

Trifo, pazi metak 😂

Roknuo ga laktom fino, ali i lepo odglumio 💪

• +1 2
Posted

Jao gde ne pogodi ovo da se ovi samoraznesu

• +1 1
Posted

Mnogo su nam lepe ove bele nalepnice na mestu tzv. mts-a.

• +1 1
Posted

Prelako smo prosuli 17 razlike. Napad je ispao iz ritma, lose odluke u nizu. Odbana nije dovoljno dobra, ni takticki, a ni individualne odluke. Kalatesu iskacemo, preuzimamo, sve osim onoga sto radi cela Evropa. Opet nismo preuzeli mali-mali pik pa nam je suter poput Dorsija ostao sam i spakovao laganu trojku.

Pored svega bih bio miran da je Ledej na nivou. Ovako cemo tesko izdrzati.

Posted

Fenerovog courtseat-a se ni ćoki ne bi postideo

• +1 2
Posted

Da vas ja pitam šta smo mi prošlo kolo igrali, zna li iko od aktera :isuse:

Posted

Punter: Ovim govnarima, ovim picketinama od sudija, doci cu i pojebacu im mater..

• Haha 2
Posted

Imamo dobar rezultat buduci da od visokih igra samo Kaboklo, Kaminski nastavlja da bude beskorisna raga a Ledej vrv igra povredjen pa ne moze nista da uradi.

Posted

Izgubicemo utakmicu zbog treceg Brunovog faula. Trika nema da ne napravi cetvrti u prvih pet minuta trece. Mnogo nam nedostaje Smajli.

Posted

Vraćaj Bruna pa da vidimo dokle će da traje. Nadao sam se bar nekih +8 na poluvremenu.

Posted

Da uvedu vise taj trejd..pa da menjamo Kaminskog za par zimskih guma, rudu cajne i pet litara antifriza

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, J.R. Cash said:

Trika nema da ne napravi cetvrti u prvih pet minuta trece. 

Ima, ako ne bude uvodio u igru do 4/4.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...